• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Kızlar nolur bi bakınbyorumlayın

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet o içine atıyor zaten kişilik olarak sessizdir pek dolmadan çıkışmazdı şimdi konuyla ilgilide . Pek bişey demiyor ama biliyorum üzülüyor . Üzgünmüsün dediğimde . Kim istemezki doğal yolla olsun .dedi pek açmamaya çalışıyorum ve şunu bunu yemem demiyor . Sabahları aç karnına zeytin yağında beklemiş incir mesela kulağa hoş gelmiyo ama sesini çıkarmadan yiyor bugün verelimmi spermiografi dedim 5 gündür ilişki olmadı 1 ay şu yaptıklarını aldıklarını deneyimde aşkım sonra veriyim dedi .. onuda çok iyi anlıyorum .. canım çok sağol insanı yine aynı derte olan anlıyo . Gerişi boş laf gerçekten sağol güçleniyorum umutlanıyorum güzel şeyler okudukca
cnm doğru diyor önce biraz takviye alın sonra test.. bide spermler en az 90 gün içinde kendini yenilior yani 3 ay.. bizim tedavi 2 ay bitti 3e giriyoruz hala test yapmadık.. siz en azndan 1 ay bekleyin

cnm doğru diyor önce biraz takviye alın sonra test.. bide spermler en az 90 gün içinde kendini yenilior yani 3 ay.. bizim tedavi 2 ay bitti 3e giriyoruz hala test yapmadık.. siz en azndan 1 ay bekleyin
Evet rabbim güzel sonuçlar nasip etsin bizlere ozaman ♥️ Canım umarım sizinkide istediniz gibi olur düzelme olur artma olur

Rabbim ol demiş ne güzell çok sevindindim senin adına ne zaman gelicek allahın izniyle bebiş ? Dediklerini uyguluycam canım elimden geldiğince keçi boynuzu pekmezimi çayımı ? Birde hayıt tohumu almıştım ben kendim için sonuçları bilmeden eşimde kullansamı aceba ? Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah tüp bebek normal hiç farketmez yeterki sağlık gelsin .
Canım sizin morfolojide sıkıntılımıydı bizde 2% bu sonuca göre normal olan
Kısmetse şubatta ,bizim de morfoloji 2ydi hayıtı sende bişey yoksa kullanma yani etkili bi bitki eşine de verme çok şeyi bi arada değil de en etkili olanı kullandır ,keçi boynuzu pekmezi yada keçi boynuzu kaynatılarak yapılan kür var saraçoğlunun bi bak canım

Kısmetse şubatta ,bizim de morfoloji 2ydi hayıtı sende bişey yoksa kullanma yani etkili bi bitki eşine de verme çok şeyi bi arada değil de en etkili olanı kullandır ,keçi boynuzu pekmezi yada keçi boynuzu kaynatılarak yapılan kür var saraçoğlunun bi bak canım
Ne güzel morfoloji bizimle aynı ama tüp bebek tutmuşş 😍😍 çok rahatladım rabbim gerçekten ol derse bi şekilde olacak inanıyorum tamam canım hayıtı ben bu sonuçları bilmiyorken aldım belki bende biley varsa hayıt iyi demişlerdi .. yok aynen çok şeyide karıştırmak iyi değil ama çinko ve e vitaminde zarar görmüyorum sabahları 2 incir zeytin yağında öğlenleride 3 incir dolduruyorum cevizli . Onun dışında başka bişey yapmıyorum keçi boynuzuna bakıyım birde onu bulursam kaynatım içirim e vitamini saraç oğlu hep diyor ama 100 bulamadım 400 lük buldum 4 günde bir içiricem .. tekefonuda artık cebinde taşıtmıyorum . Senin dediğin o kürede bakıyım canım sağol 😘

Sadece 2 gün canım ama biz boşalma olmadan birliktelik yaşadık bu etkilermi bilemem bide eşim 10 hün boyunca 1000 lik angibiyotik kullandı ve iğne artı ağrı kesici bunların etkilemiyveni dediler . Ama hiç tedaviden felan bahsedilmeden tüp bebeğe yönlendirildik . Şimdi burdan okuduklarımla felan hergün eşime sabahları zeytin yağında bekletilmiş iki incir yediriyorum aç karnına çinko aldım onu içiyor ve e vitamini alıyor artı hergün 3 inciri cevizle dolduruyorum . Bunlar benim şuanda yapabildiklerim çakşır suyu felanda okudm ama yurt dışındayız imkanlar kısıtlı ve bulabildiklerimi uyguluyorum .. kafeini tamamen kestik eşim normalde 4/5 kupa kahve içerdi onun yerine yeşil çay içiyor sigarayı 15 tane felan içerken şimdi 4 e düşürdük 1 ay sonra tekrar sperm testi vericez
Testen 1 ay önce ve ya 1 ay içinde antibiyotik kullanımı olduysa %100 onun etkisi var tecrübeyle sabittir. en azından sayı ve hız konusunda netim.

Testen 1 ay önce ve ya 1 ay içinde antibiyotik kullanımı olduysa %100 onun etkisi var tecrübeyle sabittir. en azından sayı ve hız konusunda netim.
Canım üstüne basa basa sorduk ikiside yok etkilemez siz kafaya takıyorsunuz dedi ağır antibiyotik kullandı iltihaplanma vardı 10 gün antibiyotik artık 750 lik iğne 3 gün artı ağrı kesici 800 lük kullandı hatta eşim teste gitti gün antibiyotiğin bittiği ilk gündü . Sizde bu sıkıntıyla karşılaştınızmı antibiyotiklerden dolayı sayı yükselsin ileri hızlımız olsun morfolojide biraz artısın yine tüp bebekse kaderimiz yapalım ama şu sayılar baya kötü beterin beteri var ama iç açıcıda değil .. tekrarlıycaz bakalım1 ay sonra

Ne demek allah senden de razı olsun ,iki gün perhiz az olabilir bidahaya 3-4 gün olaibilir bi doktor sperm için borsa gibi bi iner bi çıkar demişti birdahaki aya kadar dikkat edin inşallah yükselmiş olsun aynen tüp bebekte bi sperm bile yetiyor daha yeni evlisin telaşa kapılma ama elinizden geleni de yapın,ben tüp bebekle hamileyim çok şükür Darısı sana ve tüm isteyenlere olsun canım
Tüp bebek için toplam ne ücret ödediniz bizde yaptıracağız..

Canım üstüne basa basa sorduk ikiside yok etkilemez siz kafaya takıyorsunuz dedi ağır antibiyotik kullandı iltihaplanma vardı 10 gün antibiyotik artık 750 lik iğne 3 gün artı ağrı kesici 800 lük kullandı hatta eşim teste gitti gün antibiyotiğin bittiği ilk gündü . Sizde bu sıkıntıyla karşılaştınızmı antibiyotiklerden dolayı sayı yükselsin ileri hızlımız olsun morfolojide biraz artısın yine tüp bebekse kaderimiz yapalım ama şu sayılar baya kötü beterin beteri var ama iç açıcıda değil .. tekrarlıycaz bakalım1 ay sonra
İlginç internetteki sitelerde dr lar etkiler büyük ölçüde diyor . Bizde antibiyotik kullandık ve sayımız dibe vurdu bekliyoruz bakalım düzelmesini zaten tüp bebek yaptıracağız hız hiç yok...

İlginç internetteki sitelerde dr lar etkiler büyük ölçüde diyor . Bizde antibiyotik kullandık ve sayımız dibe vurdu bekliyoruz bakalım düzelmesini zaten tüp bebek yaptıracağız hız hiç yok...
Tüp bebek için toplam ne ücret ödediniz bizde yaptıracağız..
Ben bahçeciyle görüştüm canım toplam ilaçlar sperm ve yumurta rezervi vs herşey dahil 20 bin kaba hesap denildi 9 bin aslında ama ilaçlar vsvsvs dahil olunca bu sonuç kabaca çıkıyor

Ben bahçeciyle görüştüm canım toplam ilaçlar sperm ve yumurta rezervi vs herşey dahil 20 bin kaba hesap denildi 9 bin aslında ama ilaçlar vsvsvs dahil olunca bu sonuç kabaca çıkıyor
İnşallah tutar canım.. İlk denemede tutsun da maliyet önemli değil evlat paha biçilemez sonuçta :)

Hız yok canım 16 aydır olmuyor .
En azından sayınız normalse .. ama zaman kaybetmekten bende nefret ediyorum . Zaman geçmiyor sanki kürlere başladık bakalım birsz sayımız birazda morfolojimiz düzelse hızlı bizdede hiç yok rabbim inşallah en kısa zamanda bizleride feraha kavuşturur

33DF3365-364E-4DC9-9B3D-9095A43109F1.webp
Benim eşim test yaptırdı kızlar sonuçlar nasıl sizce?

Back
X