Kızlar nolur bir akıl verin bana:(

Ekinnnnnnnnnnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
67
63
88
Ben 30 yaşindayim bekarim görücü usûlü biriyle tanistim astsubay bana biraz kaba geldi 3 yaş büyük benden napsam yaş belli bi yerde n
diye korkuyorum ya bidaha kimse gelmez de bunu da ararsam diye off offf

Ben 30 yaşindayim bekarim görücü usûlü biriyle tanistim astsubay bana biraz kaba geldi 3 yaş büyük benden napsam yaş belli bi yerde n

evlenmek için evlenilmezki, daha şimdiden kabaysa... ya evlenince çok daha kaba bi adam olduğunu anlarsan?

Icinize sinmediyse gorusmeyin yaşınız genç 30 yaş nedir ki.

Canım inan bana evlilik zor zanaat.Sevdigin aşık olduğun insanla olunca bile binlerce sorunla uğraşıyorsun.Bide içine sinmeyen biriyle yaparsan hiç çekilmez bisi olur.Evlenmek için evlenilmezki hem..Evlenip mutsuz olacağına bekar ama çoook mutlu ol boşver

30 yaş bu zaman için geç bir yaş değil, hatta güzel bir yaş. Siz kendinize bu muameleyi yaparsanız başkaları neler yapmaz. Sanki son şansınız o adam gibi davranirsaniz ve hissederseniz p adam kaba olmasa da sonunda kötü şeyler yaşarsınız

30 yaş bu zaman için geç bir yaş değil, hatta güzel bir yaş. Siz kendinize bu muameleyi yaparsanız başkaları neler yapmaz. Sanki son şansınız o adam gibi davranirsaniz ve hissederseniz p adam kaba olmasa da sonunda kötü şeyler yaşarsınız
Kesinlikle çok haklisiniz ama bu psikolojiden bi türlü kurtulamiyorum içinde bulunduğum durum ve şartlar da tuzu biberi oluyor

Karşına elbet istediğin gibi biri çıkar acele etmemeyi bilmen gerek. Ya daha kötüsü cıkarsa diye kötünün iyisiyle evlenecek halin yok ya. Sakın kafan karışmasın.

Back
X