• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar nolur yardım edin fikirlerinize ihtiyacım var

Matchteacher

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2018
1.401
1.782
63
29
Benim 3 yıllık bi ilişkim var çok mutluyuz üniversiteyi geçen yıl bitirdik ikimizde ama atanamadık ailelerimiz biliyor ilişkimizi annem sevdiğim adamı beğenmiyor hep diyor köylü yok çirkin sürekli böyle şeyler diyor ama sevgilim anneme aileme çok değer veriyor ne yapsa yaranamıyor annem herşeyi sorun eden biri evde benimle de iyi geçinmiyor evlenmek istiyoruz bi an önce kurtulalım diye iş yok komserlik sınavına girecek sevgilim bu yıl inşallah kazanır kendisi ilköğretim matematik öğretmeni ama atanamadı annem illa söz olsun öyle bekle diyor onun ailesi iş olmadan söz nişan olmaz önce işi olsun diyor ister istemez bazen etkileniyorum kavga ediyoruz çok bunaldım artık kızlar nolur yardım edin

Yanlış yere konu açmışım yeni üyeyim kusura bakmayın

Yani bir nevi haklılar neyle geçinip düğün falan yapacaksınız velev ki adam 5 yıl işsiz kaldı onunla öyle sürünecekmisiniz.. bırakın atansın biyerlere girsin sonra adım atın.. ayrıca sizde atanmadan düğün falan yapmayın..

Yaşımız da daha 23 1 yıl 2 yıl bişey değil ama annem öyle dır dur
Yani bir nevi haklılar neyle geçinip düğün falan yapacaksınız velev ki adam 5 yıl işsiz kaldı onunla öyle sürünecekmisiniz.. bırakın atansın biyerlere girsin sonra adım atın.. ayrıca sizde atanmadan düğün falan yapmayın..

Sevdiğim insan herşeyin farkında baba eli beklemek istemiyor ama annemin sürekli kötülemesinden ve bana evi zindan etmesinden yorulduk

Aynı içerikle bir derdim var bölümüne konu açıldığından, bu topik ilişkiler duygular kısmına taşınmıştır.

Back
X