Kızlar nolur yardım edin

Nur-5

Başak kadını
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
177
94
48
29
Kızlarrr 22 yaşındayım hayatımda ilk kez bu kadar aşık oldum birisini bu kadar sevdim.onun mutluluğu için elimden geleni yaptım.Annesi ölmüştü dedim ons ki annem oğlun bana emanet ne üzerim nede başkasının üzmesine izin veririm kızlar sanki o an annesi yanımdaydı zaten sabahta işk kez rüyasında gördüğünü söylemişti böyle çok sevdim onu nişan atmıştı ona bile takılmadı bugün konusu geçti o kıza demiş ki geneleve daha düşsen seni sşır namusum yaparım şok oldum giderken seni de götürmüş dedim nerden anladın dedi beni sevmemenden dedim seviyorum diyeceğini düşünerek ben kendimi bile sevmiyorum dedi :KK43: bu laftan sonra devam etsem edemem ayrılsam çok seviyorum napcsm ben

Tam olarak ne diyorsun anlayamadım, yazını bir düzenlersen iyi olur.
Anladığım kadarıyla yorun yapacak olursam; henüz 22 yaşındasın zaten bu yaşından önceki dönemde çocuktun daha önce hiç aşık olmadığın gibi aşık olman çok normal. Daha önünde uzuun yıllar var, sevilmediğin için bitmiş bir ilişkinin arkasından yas tutmana değmez. Seni sevmeyen birisini de hiçbir şekilde aksine zorlayamazsın en iyisi önüne bakmak bu durumda...

Ayrıl
Kızlarrr 22 yaşındayım hayatımda ilk kez bu kadar aşık oldum birisini bu kadar sevdim.onun mutluluğu için elimden geleni yaptım.Annesi ölmüştü dedim ons ki annem oğlun bana emanet ne üzerim nede başkasının üzmesine izin veririm kızlar sanki o an annesi yanımdaydı zaten sabahta işk kez rüyasında gördüğünü söylemişti böyle çok sevdim onu nişan atmıştı ona bile takılmadı bugün konusu geçti o kıza demiş ki geneleve daha düşsen seni sşır namusum yaparım şok oldum giderken seni de götürmüş dedim nerden anladın dedi beni sevmemenden dedim seviyorum diyeceğini düşünerek ben kendimi bile sevmiyorum dedi :KK43: bu laftan sonra devam etsem edemem ayrılsam çok seviyorum napcsm ben

Çok abuk subuk saçma bir konu

Zaten 22 yaşındasın kaç kişiyi sevmiş olabilirsin ki?Hayatımda kimseyi böyle sevmedim büyük bir laf ve bu lafı edecek kadar çok yaşamamışsın henüz.Neyse konuya gelirsek ben konudan birşey anlayamadim.Çok karışık yazmışsın.

Ben şöyle anladım:

Konu sahibesinin sevgilisi ayrıldığa kıza geneleve düşsen seni alır namusum yaparım demiş . Bunun konusu çocukla konu sahibesinin arasında geçince k.s. giderken seni de götürmüş demiş. Çocuk nerden anladın diyince k.s. beni sevmemenden diyerek cevap vermiş. Çocuk da seni sevyrm dememiş, kendimi bile sevmyrm demiş.

Arkadaşlar konu şu başkasına ait birini o kadar sevmiş ve ben omu bunkadar çok severken bana kendimi bile sevmiyorum ki dedi yani ondan farkı kaldı mı şimdi

Anlayabildiğim kadarı ayrıl dememe yetti. Tek anladığım kısım ise eski sevgilisini her durumda kabul edecek biriymiş sevgilim dediğin kişi.
Eski sevgiliye yazan adamdan sana hayır gelmez

Ben şöyle anladım:

Konu sahibesinin sevgilisi ayrıldığa kıza geneleve düşsen seni alır namusum yaparım demiş . Bunun konusu çocukla konu sahibesinin arasında geçince k.s. giderken seni de götürmüş demiş. Çocuk nerden anladın diyince k.s. beni sevmemenden diyerek cevap vermiş. Çocuk da seni sevyrm dememiş, kendimi bile sevmyrm demiş.
Aynen şok oldum ne yazdığımı bilmiyorum güzel özetledi

Siz onu seviyorsunuz diye o sizi sevmek zorunda değil. O x kişisini seviyor diye x kişisi de onu sevmek zorunda değil... Unutun gitsin.

Anlayabildiğim kadarı ayrıl dememe yetti. Tek anladığım kısım ise eski sevgilisini her durumda kabul edecek biriymiş sevgilim dediğin kişi.
Yazmadı sadece ben birşeyi merak ettim konu açılınca da oralara kadar geldi kendisi hiç açmamıştı

Ben şöyle anladım:

Vallahi senin yazdığını da anlamadım.

Bunları duyup bilen ve hala seviyorum diyenden kime hayır gelir

Back
X