• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur bir tavsiye verin

Adamın ne mal olduğunu öğrenmişsiniz evlilikten sonra aldatsaydi daha mı iyi olurdu. Kurtuldunuz şükredin. Ne güzel birbirini bulmuşlar. Sizde size denk biri olsun diye dua edin. Boşverin onları ayrılmalarini geri dönmesini. Herşeyi unutup hayata daha güçlü devam edin. Birde beni de kızı da rahatsız etmesin demiş rezil ya. Lütfen unutun şunları. Aradığında açıp dinlemicektiniz suratına kapayın teli. Hem haz etmiyorsunuz hem görüntülü konuşmuşsunuz. Lütfen hayatınızdan ve zihninizden tamamen çıkarın

Ben direkt konu sahibi eğleniyor demedim neden üstünüze alındınız?
Neden böyle bir konu açma gereği duyuyorlar diye genel bir soru sormuş o üye. Trolleyenler için.
İnandırıcı gelmedi dedim sadece.
Söylediklerinizin mantıklı olup olmadığını düşünmeden gelip beddua edebiliyorsunuz çok garip.
Dönüp konunuzu bir daha okur musunuz?
Benim açtığım bir konu olsaydı, burada başkalarına beddua edeceğime hakikaten inanmadılar kendimi ne duruma düşürmüşüm diye düşünürdüm.
İnanin ben de acıyla dalga geçtiğimde, kendi hikayemin henüz bitmediğini düşünürdüm. 1 günde hayatım değişti benim o satırları ağlayarak yazdığımı bi ben bi allahım biliyo, üstüne gelmiş eğleniyor yazıyosunuz. Buna benzer bişe yaşarsanız eğer nolur beni tekrar ağlattığınız aklınıza gelsin hakkımı size ve sizin gibi yorum yapanlara helal etmiyorum

İnanin ben de acıyla dalga geçtiğimde, kendi hikayemin henüz bitmediğini düşünürdüm. 1 günde hayatım değişti benim o satırları ağlayarak yazdığımı bi ben bi allahım biliyo, üstüne gelmiş eğleniyor yazıyosunuz. Buna benzer bişe yaşarsanız eğer nolur beni tekrar ağlattığınız aklınıza gelsin hakkımı size ve sizin gibi yorum yapanlara helal etmiyorum
Siz hisleriniz yüzünden acınızı çıkartacak yer arıyorsunuz.
Anlamamakta ısrar edin o zaman.
Ben gayette o yukarıda üyeye genel olarak fake konu açanların neden açabileceklerini yazdım
Sizin "eğleniyor yazıyorsunuz hakkımı helal etmiyorum" demeniz benim hangi amaçla yazdığım gerçeğini değiştirmiyor.
Daha fazla üzülmek istiyorsanız yanlış anlamaya devam edebilirsiniz...

Ya aslında çok zevkliymiş he senaryo yazmak
Bir dönem bende bi sitede dizi senaryosu yazıyordum. Mesela Sıla dizisinin aynı karakterler ama farklı olaylar gibi... onlarca senaryo yazılıyordu böyle. O günleri özledim :D

Rezil olmayacağımı bilsem deneyebilirdim :D
Malzemeler:
Cadı kaynana
Aldatan eş
Aynı ev
2 görümce
İsteyerek yapılan 3 çocuk
İşsiz eş

Bunalan ve ailem arkamda boşan diyo ama istemiyorum ne yapıcağğm kızlaağr diyen ben

Uzaktan akrabaydık, evlenmeyi düşündüğümüz için ailelere haber vermiştik herkesin haberi vardı,uzak mesafe vardı aramızda ama her şeyin üstesinden geliyoduk, çok seviyorduk aşıktık, çeyiz yapmaya başlamıştık. Geçen hafta yıldönümümüz için memleketine geldim çok heyecanlıydık uzun zamandır görmemiştik birbirimizi, üstüme titriyodu. Ben geldikten 3 gün sonra nişan için kim gelecek diye buluştuk konuştuk herşey harikaydı, akşamında telefonlarıma cevap vermedi aniden ara verelim istemiyorum dedi her yerden engelledi.Meğer benim ilk geldiğim gün biriyle tanışmış ve sevgili olmuşlar 3.gün kızı arkadaşlarıyla tanıştırmak için şehir dışına tatile götürmüş. Kız dün beni görüntülü aradı,bunları anlattı arkadada o vardı. Kız bana ciddi olduğunuzu biliyordum ama kısmet olmadı artık benimle ilişkisi var umudunu kes sadece tam hangi gün ayrıldığınızı öğrenmek istiyorum dedi pişkin pişkin. Ben kaldıramıyorum arkadaşlar rezil oldum tüm aileme, ben dahil kimse böyle bi şey beklemezdi ondan, abi diye saydığımız bi yakına gitmiş ben artık ilişkiyi istemiyorum,sakın benimde kızında peşine düşmesin demiş, duyunca kalakaldım, ben kendimden çok ona onun aşkına güvenirdim. Hayatım tersle düz oldu. Napayım bi akıl verin hayatımın darbesini yedim resmen , kızın onun evinde beni arayıp etrafı yatağı göstermesi gecelikle olması, arkada onun kıza hesap verirken sesinin gelmesi, çıkmıyo aklımdan kaldıramıyorum, mahfoldum aniden bana bunu yaşatmasını aşamıyorum nolur bi akıl verin kimseye anlatamıyorum derdimi, tüm hayallerim heveslerim öldü. Allahım benim hakkımı yanlarına koymasın
Böyle birinden kurtuldugunuza dua edin kıza da kendi arattırmıştır büyük ihtimalle belki de o kız hep vardı bazen anlamaya çalışmak yorar insanı bırakın gitsin

Siz hisleriniz yüzünden acınızı çıkartacak yer arıyorsunuz.
Anlamamakta ısrar edin o zaman.
Ben gayette o yukarıda üyeye genel olarak fake konu açanların neden açabileceklerini yazdım
Sizin "eğleniyor yazıyorsunuz hakkımı helal etmiyorum" demeniz benim hangi amaçla yazdığım gerçeğini değiştirmiyor.
Daha fazla üzülmek istiyorsanız yanlış anlamaya devam edebilirsiniz...
Şimdi anladım kusuruma bakmayın hakkınızı helal edin, bi teselli ararken yorumlarda birsürü o tarz yorumlardan sonra, insanların bile inanamayacağı türden bi ihaneti yaşamak beni dahada kötüleştirdi inanın yerlebir durumdayım emin olun acımı kimseden çıkarmıyorum

Şimdi anladım kusuruma bakmayın hakkınızı helal edin, bi teselli ararken yorumlarda birsürü o tarz yorumlardan sonra, insanların bile inanamayacağı türden bi ihaneti yaşamak beni dahada kötüleştirdi inanın yerlebir durumdayım emin olun acımı kimseden çıkarmıyorum

Şimdi ciddi şekilde bir yorum yapayım sizin için.
Öncelikle üzüldüm.
Zannediyorum ilk ilişkinizdi. Bu kadar bağlanmanızın sebebi bu olabilir.
Acınıza iyi gelmez şu an biliyorum ama ilerde yas süreciniz bitince acıyı kabullenince (ve en çok ilerde evlenip çocuk sahibi olunca) iyi ki başında bunu gördüm diyeceksiniz.
Allah'ın şanslı kuluymuşsunuz. Bebekle tek başınıza kalabilirdiniz. Allah korusun.
Ayrıca ne utanacaksınız, siz mi bir şey yaptınız? Yapan kişi utansın. Siz mağdursunuz sadece.
Daha her şey çok taze alabiliyorsanız psikolog desteği alın.
Alamıyorsanız yasınızı yaşayın kendinizi sıkmayın.
Yas illa bir insan ya da canlıyı kaybetmekle olmaz.
Ayrılığın, aldatılmanında yası tutulur.

Hiç utanma utanacak kişi sen değilsin o karektersiz. Allah bazen evlendeden önümüze çok engeller koyuyor bize gösteriyor bu tarz şeyler akıllı olan bunu görüyor affetmiyor kesiyor atıyor daha iyisini Allah nasip ediyor. Kimi görüyor affediyor seviyorum diyor ama evlendikten sonrası hayatı zindan oluyor. Allah senin karşına en güzelini çıkaracaktır bırak ne hali varsa görsün iyiki evlenmeden önce göstermiş sana yüzünü...

Uzaktan akrabaydık, evlenmeyi düşündüğümüz için ailelere haber vermiştik herkesin haberi vardı,uzak mesafe vardı aramızda ama her şeyin üstesinden geliyoduk, çok seviyorduk aşıktık, çeyiz yapmaya başlamıştık. Geçen hafta yıldönümümüz için memleketine geldim çok heyecanlıydık uzun zamandır görmemiştik birbirimizi, üstüme titriyodu. Ben geldikten 3 gün sonra nişan için kim gelecek diye buluştuk konuştuk herşey harikaydı, akşamında telefonlarıma cevap vermedi aniden ara verelim istemiyorum dedi her yerden engelledi.Meğer benim ilk geldiğim gün biriyle tanışmış ve sevgili olmuşlar 3.gün kızı arkadaşlarıyla tanıştırmak için şehir dışına tatile götürmüş. Kız dün beni görüntülü aradı,bunları anlattı arkadada o vardı. Kız bana ciddi olduğunuzu biliyordum ama kısmet olmadı artık benimle ilişkisi var umudunu kes sadece tam hangi gün ayrıldığınızı öğrenmek istiyorum dedi pişkin pişkin. Ben kaldıramıyorum arkadaşlar rezil oldum tüm aileme, ben dahil kimse böyle bi şey beklemezdi ondan, abi diye saydığımız bi yakına gitmiş ben artık ilişkiyi istemiyorum,sakın benimde kızında peşine düşmesin demiş, duyunca kalakaldım, ben kendimden çok ona onun aşkına güvenirdim. Hayatım tersle düz oldu. Napayım bi akıl verin hayatımın darbesini yedim resmen , kızın onun evinde beni arayıp etrafı yatağı göstermesi gecelikle olması, arkada onun kıza hesap verirken sesinin gelmesi, çıkmıyo aklımdan kaldıramıyorum, mahfoldum aniden bana bunu yaşatmasını aşamıyorum nolur bi akıl verin kimseye anlatamıyorum derdimi, tüm hayallerim heveslerim öldü. Allahım benim hakkımı yanlarına koymasın
Size çok iyi bir haberim var. Bir baş belasından kurtulmussunuz. Bunu size yapan o kıza da yapar. Çünkü insanın fıtratı değişmez.
Hiç rezil olmadin. Ahlaksızlık yapan sen değilsin. Önüne bak. Bu iş benim için kapanmıştır de ve dik dur.
Emin ol herşey değişecek🍉❤️

Karşındaki kişi son düzlükte ucuz bir senaryo yazmış, bu erkekler kendini çok akıllı zannediyor cidden 😀 çok eskiden bir komşumuzun oğlu bir kızdan kurtulmak için onunla konuşmamı, sevgilisi olduğumu söylememi istemişti ben de oradan biliyorum, senden kurtulmak için böyle bir senaryo yazmış belli ki. Böyle birinden kurtulduğunuz için şükretmelisiniz, üzülmeye bile değmez

benimde aldıgim ceyizlikler boyle bir ruh hastasi yuzunden elimde kalmiştı.
sonra anladım ki allahın sevdigi kuluymusum da olmamış.
emin olun sizde allah in sevdigi kulundansiniz ki şu rezille evlenip hayatinizi yakmamışsıniz.

Adam kısa zmanda aldigina bakiyo sen evlenince vericektin o evlenmeden almanın kolay yolunu bulmuş bukadar yani üzülme rezil olanda sen değilsin akışına bırak hayatın

Back
X