• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur bir tavsiye verin

Bana pek gerçekçi gelmedi.
Kızın gecelikle seni araması,nisan günü adamın diğer kızı alıp tatile çıkması.
Yatağı göstermeleri.
Kız seninle konuşurken çocuğun arkadan sizi izlemesi..
Kusura bakma ama yok yani..
Bana geçmedi.
Allahım biliyo inanmayan inanmasın. Nişan günü değil bu arada iyi okuyun, çocuk kamerada gözükmüyodu kızla konuşuyodu arkadaydı yani. Kız bana bak biliyosun burası onun evi diyerek yatağı odayı gösterdi . Allah biliyo ne yaşadığımı bu bana yeter

Konu sahibini yine görüntülü aradılar herhalde
Sabah münasebetinden sonra nasılız bir de böyle bak demek için sanırım

Eskiler bilir,kocasını sihirli annem Avni sanıp konu acanlar da vardı bu forumda.
Her şey mümkün.
Kimisi dalga geçtiğini sanır.
Kimisi kadınların tepkisini ölçmek ister.
Kimisi sadece gösterilen o iligiden,kendisinin konuşulmasından hoşnut kalır.Sanal bile olsa yazan kişiler gerçeklikten birer suret sonuç itibariyle.
Zaman zaman konuyu açanlar kendisini kadın gibi tanıtıp bazı konularda cevap almak isteyen erkekler bile olabiliyor.
Bir süre sonra hissediyorsunuz..
Amma doğru amma yanlış.
Kimsenin acısını küçümsemeyin, yalan atma amacım ne olabilir

Aynisini yasadim hayatim bitti sandim tum hayallerim onunlaydi bir saniyede dunyam yikildi.ama o gun sildim onu bidaha aramadm sormadm o evlendi coluk cocugu oldu ben hala onun yasini tutuyordum sonra bir işe girdim kafami bosalttim ve esimle tanistim..nasip degilmis ama herkese anlatin bu olayi soran herkese rezil olan siz degil o olmali
Allahım bana yaşattığını ona da yaşatsın. Benim yaşadığımı birinin yaşadığı ve şimdi mutlu olduğu rahatlattı beni. Çok gururum kırıldı allah hakkımı bırakmasın yanlarına

''Ailesine uygun olmayan'' eski sevgilisine dönmüş gibi gözüküyor.

Görüntülü arayıp karşı tarafı üzmek için böyle ucuz hareketler yapanlardan kimseye hatır gelmez merak etmeyin, ikisi de bir birleriyle layıklarını bulmuşlar.

İlk kavgalarında yine size döner zaten kesin. Kabul etmeyin elbette.
Allah hakkımı yanlarına bırakmasın, döndüğünü umarım bigün görürüm, kabul edemem zaten ama mutlu olmalarını da istemem

Yol yakınken gercek yuzu cikmis neyse ki.
Siz neden utaniyorsunuz? Soranlara olduğu gibi anlatin. Utanmasi gereken siz değilsiniz ki.

Belki klişe olacak ama zaman her şeyin ilacı gerçekten.
Şu anda böyle hissetmeniz normal.
Acınızı yaşayın üzülün ağlayın sosyal çevrenizden destek alın gerekirse psikolojik destek almaya alın.
Kendi hayatınıza odaklanın.
Kimseye derdimi anlatamıyorum ki, herkese rezil oldum o mutlu. Umarım bi gün kendi hayatıma odaklanabilirim

Telefonda size onları gösterirken ciddi ciddi baktınız mı öyle? Ananızla bacınızla sohbet mi ediyorsunuz çat diye kapatır insan.
Bana da geçemedi.
Aniden aradı beni direk konuşmaya başladı kalakaldım ben sadece allah o anki halimin hakkınıda koymasın ikisine

3 gün önce başlamamıştır o öncesi vardır.
Kız o yüzden ne zaman ayrıldınız diye soruyo çünkü o şahıs sanırım uzun zamandır ayrıldık ama peşimi bırakmıyo gibi şeyler zırvalamış sanırım.
Yani yalnızca seni değil onu da aldatmış.
Kızın tavrı da iğrenç olduğu için bu iki saçma sapan insanım ne düşündüğünü hiç umursama.
Aptal yerine koyulan sen değilsin onlar zaten birbirlerini aptal yerine koymuşlar ve emin ol onlarda mutlu olamaz.
Sen çok şükür böyle bir pislikten evlenmeden kurtulmuşum de ve dik dur, önüne bak emin ol daha çok mutlu olucaksın.
Allahıma havale ettim mutlu olamasınlar inşallah. İnşallah bigün mutlu olurum

Ay ben bu olayın yaşanmışına şahit oldum. O yüzden bana olabilir gibi geldi.
Üniversitede bir arkadaşım bir arkadaşıyla sözlü gibi bir şeydi. Tüm sülale biliyo, kızın okulu bitsin de evlensinler diye bekliyorlardı. Kızın okulu bittiği gibi nişan taktılar. 2-3 aylık falan nişanlılardı. Nişanlısı birkaç günlüğüne erkek erkeğe tatile gidiyor. Orda bir kızla tanışıyor. Kıza aşık oluyor, kız da buna. Yeni kız arkadaşımı arıyor. Böyle böyle durumu anlatıyor. Nişanlısı da doğruluyor durumu. Tabi sonra nişan falan kalmadı. Oğlan şehir değişikliği yaptı. Yeni kızla evlendi. Çocukları oldu, çok mutlu falan. Kız da 1-2 sene aşk acısı çekti sonra başka biriyle evlendi. O da çok mutlu şu an. İyi ki olmamış diyor. Sonra kendine de itiraf etti. Yaşadığı ilişki aşk mail değildi. Sadece uygun görülmeydi. Ama araya aşk girince ilişki bitti.
Sizinki de böyle bir durum olabilir. Adınıza üzüldüm. Zamanla geçeceğine, hatta daha mutlu olacağınıza eminim. Sizin rezil olacağınız bir şey yok. Bunları karşı taraf düşünsün. Siz toparlanmaya bakın.

Uzaktan akrabaydık, evlenmeyi düşündüğümüz için ailelere haber vermiştik herkesin haberi vardı,uzak mesafe vardı aramızda ama her şeyin üstesinden geliyoduk, çok seviyorduk aşıktık, çeyiz yapmaya başlamıştık. Geçen hafta yıldönümümüz için memleketine geldim çok heyecanlıydık uzun zamandır görmemiştik birbirimizi, üstüme titriyodu. Ben geldikten 3 gün sonra nişan için kim gelecek diye buluştuk konuştuk herşey harikaydı, akşamında telefonlarıma cevap vermedi aniden ara verelim istemiyorum dedi her yerden engelledi.Meğer benim ilk geldiğim gün biriyle tanışmış ve sevgili olmuşlar 3.gün kızı arkadaşlarıyla tanıştırmak için şehir dışına tatile götürmüş. Kız dün beni görüntülü aradı,bunları anlattı arkadada o vardı. Kız bana ciddi olduğunuzu biliyordum ama kısmet olmadı artık benimle ilişkisi var umudunu kes sadece tam hangi gün ayrıldığınızı öğrenmek istiyorum dedi pişkin pişkin. Ben kaldıramıyorum arkadaşlar rezil oldum tüm aileme, ben dahil kimse böyle bi şey beklemezdi ondan, abi diye saydığımız bi yakına gitmiş ben artık ilişkiyi istemiyorum,sakın benimde kızında peşine düşmesin demiş, duyunca kalakaldım, ben kendimden çok ona onun aşkına güvenirdim. Hayatım tersle düz oldu. Napayım bi akıl verin hayatımın darbesini yedim resmen , kızın onun evinde beni arayıp etrafı yatağı göstermesi gecelikle olması, arkada onun kıza hesap verirken sesinin gelmesi, çıkmıyo aklımdan kaldıramıyorum, mahfoldum aniden bana bunu yaşatmasını aşamıyorum nolur bi akıl verin kimseye anlatamıyorum derdimi, tüm hayallerim heveslerim öldü. Allahım benim hakkımı yanlarına koymasın

Allahımda seni eğlendirsin. İçim yanarken böyle yorumlara denk gelmek garip

Ben direkt konu sahibi eğleniyor demedim neden üstünüze alındınız?
Neden böyle bir konu açma gereği duyuyorlar diye genel bir soru sormuş o üye. Trolleyenler için.
İnandırıcı gelmedi dedim sadece.
Söylediklerinizin mantıklı olup olmadığını düşünmeden gelip beddua edebiliyorsunuz çok garip.
Dönüp konunuzu bir daha okur musunuz?
Benim açtığım bir konu olsaydı, burada başkalarına beddua edeceğime hakikaten inanmadılar kendimi ne duruma düşürmüşüm diye düşünürdüm.

Yaşadığın olay gerçekten çok üzücü..Karşında ne istediğini bilmeyen,karaktersiz biri varmış ve bunu acı bir şekilde görmüş oldun.Ayrica utanması gereken kişi sen değilsin ki..Sen neden utanıyorsun?Sakın sakın onunla bir daha iletişime geçme..Farzet ki öldü..Ben sanmıyorum o kızla yeni tanıştığını.Muhtemelen ikinizi birden idare ediyordu.Bir süre üzülürsün ama geçer.Bu birazda senin elinde..Bu kişiliksiz için çokta kahretme kendini..Diğer kizla da sanmıyorum ki ciddi bir ilişkisi olsun.Kızda seni bile bile onunla görüşüyorsa zaten ikiside aynı karakterde demekki..Yakında birbirlerinide aldatırlar.Cunku ikiside karakter yoksunu..Sen kurtulduğuna şükret..

O kadınla o gün tanıştığına inanmıyorum asla. O karakter fakiri kesin daha öncesini ayarlamıştır. 2 günde tanışıp, tatile götürüp bir de evden pişkin pişkin "ee siz ciddiydiniz ama işte napalım" tarzı pislik yapmanın temeli var.
Sizin de utanacak bir şeyiniz yok. Hayatında ciddi ilişkisi olduğu halde bir it şerefsize 2.kadın olup sonra ayıran tipteki kadının duru durağı olmayacaktır. Bugün sana yarın ona.
O karaktersiz kuyruğu kıstırıp geldiğinde anlarsınız rezil olan ve utananın kim olduğunu.

Back
X