Kızlar nolur yardım edin

Bu Ne Allahaşkına yaa. İçinde Genelev, ölüm, anne, aşk Geçen bir (1) cümle kurmuşsunuz sadece.

Kızlarrr 22 yaşındayım hayatımda ilk kez bu kadar aşık oldum birisini bu kadar sevdim.onun mutluluğu için elimden geleni yaptım.Annesi ölmüştü dedim ons ki annem oğlun bana emanet ne üzerim nede başkasının üzmesine izin veririm kızlar sanki o an annesi yanımdaydı zaten sabahta işk kez rüyasında gördüğünü söylemişti böyle çok sevdim onu nişan atmıştı ona bile takılmadı bugün konusu geçti o kıza demiş ki geneleve daha düşsen seni sşır namusum yaparım şok oldum giderken seni de götürmüş dedim nerden anladın dedi beni sevmemenden dedim seviyorum diyeceğini düşünerek ben kendimi bile sevmiyorum dedi :KK43: bu laftan sonra devam etsem edemem ayrılsam çok seviyorum napcsm ben
Derdini hangi dilde anlattın? Kelimeler türkçeye benziyor ama anlayan beri gelsin.

"Onu çok sevdim, onun için herşeyi yaptım ama beni sevmedi" , şöyle oku burdaki bu tarz konuları hemen hemen herkes bu cümleyi kurar. Kim istedi onun için herşeyi yapmanı? Birilerini ille de bişey yaptı diye sevmiyoruz, ya da biri bizi çok sevdi diye ona aşık olacağız diye birşey yok. Maalesef aşkta ilişkilerde böyle bir matematik yok. Sana bir tavsiye Nurcum; Kim kimi sevmiş veya sevmemiş boşver, sen kendini seviyor musun asıl önemli nokta bu. Önce kendini sev lütfen. Ve erkek arkadaşına da şunu söyle: kendini sevmeyen hiçkimseyi sevemez.

Back
X