KIZLAR NOLUR YARDIMCI OLUN 10 gun geciktim

Merhaba bebeginiz hayırlı olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin . Benimde adet olmam gereken günden 1 gün önce sadece 2 damla pembe kanamam oldu şuan 11 gün gecikti idrar testleri hep negatif umarım sizin gibi bir mutlu sona kavuşurum hiç adet olacak gibi değilim belirtim vs yok

Gec dollenme olmus olabilir biraz daha belki gelmezse kan testi ver canim insallah guzel haberler verirsin

Ben hala regl olmasim bugün 16. Gün idrar testi negatif çıkıyor umarım sizin gibi güzel haberlere ulaşırım

Rüya gördüm korkutmak istiyor demişler size nasıl bi rüya gördünüz benzer şeyler yaşıyorum bende

Gittim canm alttan muayene yaptı ama bir şey görmedi kan verdim bugün gidemedim yarın gidecem kan sonucu almaya e nabız dan bakıyorum çıkmıyor ama beyaz aktinim var sürekli sen oldun mu âdet
Bende olmadım pazar günü 2. Adet dönemim dua edelim birbirimize :) güzel haberlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…