- 20 Ağustos 2023
- 390
- 167
- 33
- Konu Sahibi mucizelereinanin1
-
Cok tesekkur ederim canim cok iyiyim suan hic bir belirtim yok kusmam falan sadece goguslerim agriyo hala ara ara unutuyorum hamile oldugumu daha alisamadik yaniYaa masallah canim benim senin adina cok sevindim okurken atladm sanirim Allah im saglikla kucagna almayi nasib etsin insallah nasilsin peki
Sende 20 günde test negatif çıkınca endişelendimCikardi canim iliskiden 14 gun sonra cikiyo 1.5 ay uzun bi sure
MasallahCok tesekkur ederim canim cok iyiyim suan hic bir belirtim yok kusmam falan sadece goguslerim agriyo hala ara ara unutuyorum hamile oldugumu daha alisamadik yani
Gec dollenme olmus olabilir biraz daha belki gelmezse kan testi ver canim insallah guzel haberler verirsinMerhaba bebeginiz hayırlı olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin . Benimde adet olmam gereken günden 1 gün önce sadece 2 damla pembe kanamam oldu şuan 11 gün gecikti idrar testleri hep negatif umarım sizin gibi bir mutlu sona kavuşurum hiç adet olacak gibi değilim belirtim vs yok
İnşallah:)Gec dollenme olmus olabilir biraz daha belki gelmezse kan testi ver canim insallah guzel haberler verirsin
Sonuç nedir canımBen hala regl olmasim bugün 16. Gün idrar testi negatif çıkıyor umarım sizin gibi güzel haberlere ulaşırım
Hala regl olmadım 4 gün önce doktora gittim rahmin temiz kist yok gebelik görünmüyor dedi ama 24. Gün hala regl olmadımSonuç nedir canım
Rüya gördüm korkutmak istiyor demişler size nasıl bi rüya gördünüz benzer şeyler yaşıyorum bendeBiraz uzun olacak ama aşırı derece kuyruk sokum ağrım vardı göğsümde mavi damarlar çıkmıştı en çok o şüphelendirdi beni adet gecikimi olmayana kadar hiç adet belirtim yoktu adet günüm geçtikten sonra da sanki her an adet olacağım gibiydi alt karnımda ağrı vardı sağ kaşığıma ağrı giriyordu arada bide en büyük belirtim benim yanaklarım ve çeneme doğru iltihaplı sivilceler çıktı birden şaşırdım ilk defa bu kadar sivilcem çıkmıştı meğerse hamilelik hormonundan oluyormuş adetim geciltiken sonra rüyamda çok korktum ben gerçekmiş gibiydi büyüklere anlatım sen kesin hamilesin dediler hamile olduğun için seni korkutmak istiyorlar dediler gerçekten de öyle çıktı
Benimde gecikmenin 6.gunu iki kere test yaptım bir şey çıkmadı yarın kan vereceğim herhangi bir belirtim yokHala regl olmadım 4 gün önce doktora gittim rahmin temiz kist yok gebelik görünmüyor dedi ama 24. Gün hala regl olmadım
Benim çok umudum kalmadı kendim için ama hersey nasip umarım bebeğimiz vardır :)Benimde gecikmenin 6.gunu iki kere test yaptım bir şey çıkmadı yarın kan vereceğim herhangi bir belirtim yok
İnşallah yarın gideceğim doktora haber ederim sende yazBenim çok umudum kalmadı kendim için ama hersey nasip umarım bebeğimiz vardır :)
İnşallah güzel haberler verirsinİnşallah yarın gideceğim doktora haber ederim sende yaz
Canım ne yaptın gittin mi doktora ?İnşallah yarın gideceğim doktora haber ederim sende yaz
Gittim canm alttan muayene yaptı ama bir şey görmedi kan verdim bugün gidemedim yarın gidecem kan sonucu almaya e nabız dan bakıyorum çıkmıyor ama beyaz aktinim var sürekli sen oldun mu âdetCanım ne yaptın gittin mi doktora ?
Bende olmadım pazar günü 2. Adet dönemim dua edelim birbirimize :) güzel haberlere inşallahGittim canm alttan muayene yaptı ama bir şey görmedi kan verdim bugün gidemedim yarın gidecem kan sonucu almaya e nabız dan bakıyorum çıkmıyor ama beyaz aktinim var sürekli sen oldun mu âdet
Benm kanım 1.20 çıkmış ama âdet olmadım geç döllenme olabilir mi acaba gecikmenin9.gunudeyimBende olmadım pazar günü 2. Adet dönemim dua edelim birbirimize :) güzel haberlere inşallah
Daha çok erken olabilir benim 29 gün gecikme :))Benm kanım 1.20 çıkmış ama âdet olmadım geç döllenme olabilir mi acaba gecikmenin9.gunudeyim
Mutlaka kan ver banada haber et canım ben gecikmenin 10.gunu gelen giden yok adet olmazsam bir hafta içinde yine tekrar ediicem geç döllenme olmuştur inşallahDaha çok erken olabilir benim 29 gün gecikme :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?