- Konu Sahibi goncammm48
Zamanı geldiğinde kucagindaki bebekle girip bak annecim seni isterken bunları yazmıştım diyip okuyup gülüceksin Allah kimseyi darda bırakmaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahh cnm o kadar doğru sölüyorsun ki bunu bir başarabilsem pozitif bakabilsem biraz geçen ay adetim bir hafta gecikti acaba mı dedim içimi tuhaf bir huzur kapladı ama yokmuş dünya yıkıldı başıma sandım ruh gibi dolaşıyorum..etrafımdaki herkes hamile ya da bebeği varişte bu yüzden olmuyordur stres beklenti endişe engeller burada hamıle kalmak ısteyıpte artık olmuyor tamam deyıp bıraktıgı noktada tedavısız kendılıgınden hamıle kalan cok hanımı okudum ben
silin kafanızdan oluruna bırakın ugras bulun bir müddet inşallah en kısa sürede sizinde kucagınız dolar olmasada arkadasın dediği gibi teknoloji tıp aldı başını gidiyor rahatlatın kendınızi
3,5 yıl,ameliyattan 3 ay sonra tüp bebek icin randevu aldim ve o ay kafaya hic takmadim nasil olsa tüp randevusuna gidecektim gunum gecmis,buna inan streste cok etkiliyor...izmirdeyim cnm sen kaç ay bekledin oğluşuna kavuşmak için benim hiç çocuğum olmayacak gibi geliyor artık ben de tadabilecekmiyim bu duyguyu
yaa inşallah ağzından bal damlıyor düşüncesi bile hayal gibi sizlerin bana iyi geleceini biliyorum teşekür ederim çokZamanı geldiğinde kucagindaki bebekle girip bak annecim seni isterken bunları yazmıştım diyip okuyup gülüceksin Allah kimseyi darda bırakmaz.
cnm o kadar stresliyim ki bunu bi başarabilsem nasıl yapabilirim acaba bebek düşüncesi olmadan nasıl davranabilirim en yakın 3 arkadaşım hamle tabiki onlar için çok seviniyorum ama neden ben diyorum zamanı var heralde yaa öyle istediğimiz zamanda olmuyormuş3,5 yıl,ameliyattan 3 ay sonra tüp bebek icin randevu aldim ve o ay kafaya hic takmadim nasil olsa tüp randevusuna gidecektim gunum gecmis,buna inan streste cok etkiliyor...
ahh cnm o kadar doğru sölüyorsun ki bunu bir başarabilsem pozitif bakabilsem biraz geçen ay adetim bir hafta gecikti acaba mı dedim içimi tuhaf bir huzur kapladı ama yokmuş dünya yıkıldı başıma sandım ruh gibi dolaşıyorum..etrafımdaki herkes hamile ya da bebeği var
etrafımdakilere çocuk istemiyormuş gibi davranıyorum çünkü biliyorum ki daha çok incitecekler yaşın kaç oldu hala ne bekliyorsun demeler karnımı sana sürteyim demeler teyze kızlarımdan tutun da iş yerimdekilere kadar hepsi ya hamile ya bebeği var şu halde bile nispet yapar gibi evlat sevgisi başka diyip göze sokmalar..Sen herkez değilsin Sen Sensin kimse seni ilgilendirmiyor bu hayatta kimsenin söyledi sözler seni kiramaz akrabam vardı olmuyordu suan maşallah 1 haftalik ikiz bebekleri var eğer sen sürekli yine olmuycak diye kendini kararlaştırırsan pes edersen etrafındaki insanlar zevk alır mutlu olur Sen tam tersini yapicaksin bende bir gün Anne olucam diye kendine bir hedef koyarsan ulaşırsin o hedefe bu hayatta neyi istedinde olmadık onları düşün :)
çalışıyorum allahtan evde olsam kafayı yerdim herhalde bu düşüc beynimi yedi işyeride zaman zaman canımı acıtmıyor değil ama olsun spora zumbaya başlamayı düşünüyorum gerçekten ..işte takılmamaya çalışın bizimde seneye böyle olacak diye bakın mesela acaba olacakmı diye değilde hatta çalışmıyorsanız işe girin gitmiyorsanız spora başlayın veya yeni bir dil kursuna falan yazılın kafayı uzaklastırınca stres azalıyor galiba benım ıkı arkadasımdan bırı ıse gırdı (senesını doldurmadan cıktı malum dogum)otekıde karnı burnunda taksıt odemeye gıdıyodu spor salonuna hala dalga gecerız sizin bebeler para dusmanı dıye :)
Benim de çocuğum yok, artık yapmamda imkansız. Menapoza girdim, ama hiç sizinki gibi bir ruh halinde olmadım. Neden bu kadar üzülüyorsunuz? Üzüntünüzü eleştirmiyorum yanlış anlamayın. Ben sadece gerçekten merak ediyorum. Pek çok kadın çok üzülüyor bebeği olmayınca. Bende mi tuhaflık var.Arkadaşlar hepinize merhaba öncelikle burayı sessiz sedasız takip ederken artık üye olup dertleşmein iyi geleceğini düşündüm..konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. ben 4 senedir evliyim henüz gebe kalamadım..çocuk hasretiyle yanıp tutuşurken etrafımdakilerin soruları, imaları ,acıyarak bakmalrı beni o kadar yıprattı ki..bugün tatilden dönmeme rağmen hiç hava değişimi yaşamamamış gibiyim sürekli gözlerim dolu dolu oluyor.hayatım bomboş gibi geliyor..biliyorum çok büyük dertler var ama ALLAHIM nolur beni böyle imtihan etme diyorum ..doktorlara gittik bende hiç sıkıntı yok eşimin değerleri iyi fakat morfolojisi düşük..benim giibi olan var mı vakit kaybetmeden tüp bebeğe mi yönelmeliyiz nolurr yardım edin sıkışıyorum daha fazla dayanamıyorum psikolojim çok kötü
sizin neden olmadı ..öncelikle bnde önceleri çok istemzdim ne zaman ki evliliğim oturdu çok istemeye başladım yani canımdan bir parça olsun istiyorum anaç bir yapım var hayatımı ona adayım istiyorum belki bnde tuhaflık var bilemiyorum son bir yıldır eksik hissetdiyorum bebeksiz önceleri hiç böyle bir hissim yoktuBenim de çocuğum yok, artık yapmamda imkansız. Menapoza girdim, ama hiç sizinki gibi bir ruh halinde olmadım. Neden bu kadar üzülüyorsunuz? Üzüntünüzü eleştirmiyorum yanlış anlamayın. Ben sadece gerçekten merak ediyorum. Pek çok kadın çok üzülüyor bebeği olmayınca. Bende mi tuhaflık var.
Bende 4 senedir evliyim benimde olmuyor canım tüp bebek tedavisi gördüm yine olmadıArkadaşlar hepinize merhaba öncelikle burayı sessiz sedasız takip ederken artık üye olup dertleşmein iyi geleceğini düşündüm..konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. ben 4 senedir evliyim henüz gebe kalamadım..çocuk hasretiyle yanıp tutuşurken etrafımdakilerin soruları, imaları ,acıyarak bakmalrı beni o kadar yıprattı ki..bugün tatilden dönmeme rağmen hiç hava değişimi yaşamamamış gibiyim sürekli gözlerim dolu dolu oluyor.hayatım bomboş gibi geliyor..biliyorum çok büyük dertler var ama ALLAHIM nolur beni böyle imtihan etme diyorum ..doktorlara gittik bende hiç sıkıntı yok eşimin değerleri iyi fakat morfolojisi düşük..benim giibi olan var mı vakit kaybetmeden tüp bebeğe mi yönelmeliyiz nolurr yardım edin sıkışıyorum daha fazla dayanamıyorum psikolojim çok kötü
öyle mi cnm sizinde sorun neydi biribirmizi en iyi biz anlarız:Bende 4 senedir evliyim benimde olmuyor canım tüp bebek tedavisi gördüm yine olmadıRabbim büyüktür tedaviye basla derim hakkınızda hayırlısı olsun.
insanlardan kaçar oldum canım inan boş bi hayatım olduğunu ima etmeler flnAldirmiycaksin çünkü ilerde sen Anne olucaksin yani bu tür insanları hafizana yer etmiycekmis
Eşimde de morfoloji hep %2 %4 du en son testte 3 aylik sıkı şekilde takviyelere başladı geçen ay test yaptı morfoloji%38 olmuş hareketlikik sayı hepsi iyi çikti şükür yeterli değil hamilelik için ama 3 ay daha devam edicekArkadaşlar hepinize merhaba öncelikle burayı sessiz sedasız takip ederken artık üye olup dertleşmein iyi geleceğini düşündüm..konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. ben 4 senedir evliyim henüz gebe kalamadım..çocuk hasretiyle yanıp tutuşurken etrafımdakilerin soruları, imaları ,acıyarak bakmalrı beni o kadar yıprattı ki..bugün tatilden dönmeme rağmen hiç hava değişimi yaşamamamış gibiyim sürekli gözlerim dolu dolu oluyor.hayatım bomboş gibi geliyor..biliyorum çok büyük dertler var ama ALLAHIM nolur beni böyle imtihan etme diyorum ..doktorlara gittik bende hiç sıkıntı yok eşimin değerleri iyi fakat morfolojisi düşük..benim giibi olan var mı vakit kaybetmeden tüp bebeğe mi yönelmeliyiz nolurr yardım edin sıkışıyorum daha fazla dayanamıyorum psikolojim çok kötü
öncelikle inanılmaz sevindim soluksuz bir şekilde okudum yazdıklarınızı ..ikiz benim de hayalim allahım o kadar çok ağladım ki belki çifte gelir mutluluğum diyorum sonu böyle biter belkide ..bn de her ay adet olacakmıyım diye bekemekten bıktım ayakları havaya dikip silkelemeler neler yapmadım neler ama sonuç yok maalesefYazmazsam catlarim.dogal yoldan ya da tup bebekle ama bir sekilde bebegin olacak canim.bu kesin.o nedenle sakin benim hic bebegim olmayacak vs..gibi seyler aklina getirme.bu isleri bana sor.3,5 yil boyunca denemedigim yontem kalmadi.bir amuda kalkmadigim kaldi denir ya inan ben onu da yaptim.olmadi olmadi olmadi.ustelik biz de bir problem de yoktu.sonra tup bebek denedik o da olmadi.ustelik 3 embriyo birden konulmustu ve 3u de en iyi kalte ve 5.gun embriyosuydu.1 tanesi bile mi tutmaz.tutmadi iste.3,5 yil boyunca inan her gun ama her gun en az 5 tane gebelik tedti yapiyordum.insan adetliyken bile test yapar mi ya.acaba mi ustune mi goruyorum dusuk mu yapiyorum resnen cildirmistim.bir de her testi en az 1 saat bekletir dakikalarca isiga tutar oyle bakardim.belki siliktir isikta gorunur.beni o zamanlar gorsen deli oldugumu falan dusunurdun.gercekren de delirmistim.gebelik testlerine nerdetse bir servet harcadim.internetten surekli toplu test siparisleri veriyordum.her testten sonra aglardim.bir de onlara inanmaz gider eczaneden erken gebelik testi alirdim.artik eczacilarla akraba olmustum neredeyse.gitmeye utaniyordum.bir tanesi birgun girdim eczaneye daha agzimi acmadan abla kalmadi ama siparis verdik yarina gelie dedi.ben utanctan yerin dibine girdim o an.hele 1.tup bebegin tutmadigini odrenince benim icin dunya durdu hersey buraya kadarmis dedim.2.tup bebek icin maddi manevi gucumuz kalmamisti.bir sure bu islere ara vermeye karar verdik esimle.sonra bir gun ben isten cikista inceden aci aci bir miyav sesi duydum.sesin geldigi tarafa gittim.cocuklarin elinde yavru bir kedi.ama minnacik avucum kadar.hoplstip ziplatiyorlar hayvani.o an dedimki illa bir bebege annelik yapmak zorunda degilim.bu annesiz caresiz kedi bebise de annelik yapabilirim.kaptim getirdim eve.cok sevdik onu esimle deli gibi sevdik.gercekten de evlat gibi oldu bize iste zor durur oldum bir an once eve kosardim onun icin.boyle boyle ben aklindan bebek isini cikardim.kafama takmamaya basladim.nasil olsa bir bebisim vardi artikbu sekilde zaman gecti. dedik 2. Tupu deneyelim ama para yok.neyse arabayi sattik bebekten kiymetli mi dedik.ama bu sefer kafam o kadar rahattiki.olmazsa olmaz dedim.ne yapalim yani.kontrollere vs eglene eglene gule gule gittik.kendimizle dalga gectik.transfer oldu bekleme surecine girdik.tek bir test bile yapmadim.10larca test yapan ben sanki hic tup yapnamis gibiydim.transferin 9.gunuydu benim kanamam basladi.dedim yine olmadi.tup bebek merkezini aradim soykedim benim tutmadi boyle boyle diye.dojtorum sakin ilaclarini birakna hemen test yaptir yerkesme kanamasi olabilir dedi.gittim test aldim mbasladim beklemeye ama icimde hic umit yok.o da ne 2.bir cizgi silik mi silik.inanamadim gene aklim bana oyun oynuyor herhalde dedim 2.testi yaptim o da ayni.benim gozlerimden yaslar suzuldu .ama bu sefer sevincten.elim ayagim titreneye basladi.hemen kedime sarildim kardes geliyor kardessssss diye.bu senin ugurun bu senin ugurun diye belki 10 defa soyledim.kendime gelince gittim kan verdim sonuc 26.esime haber verdim.adamin dili tutuldu.kelimeleri ram soyleyemedi heyecandan.sonra keseyi gorduk kalp atisi falan derjen hamileligimin 2.ayinda genel ultrason muayenesi oluyordum.dektorum birden guldu ve supriz yumurtadan haberin var mi dedi.ben ne demek istedigini anlamadim.acaba hamileyken yumurtladim mi yine diye dusundum.bir yandan da ama boyle birsey imkansizki diye geciriyordu aklimdan.bebekler ikiz dedi doktor.ben yerimden firlamisim bir ciglikla.dojtorun elindeki alet yere dustuvo an.ama nasil agliyirum sevincten.bir yandan da doktoruma kusura bakmayin ne olur kusura bakmayin diyorum.neyse saglikli bir hamilelikten sonra problemsiz bir dogumla dunyaya geldi bebeklerim.su n 31 ayliklar.ha bu arada bebisler 1 yasindayken ben 3.bebegime dogum kontrol hapi kullanirken ustelik hapi dedil bir gun 1 saat bile aksatmamisken ustelik o ayda girdiginiz tek bir iliski ile ve ustelik o iliski adetimin bitti ilk gun oldugu halde ben kendiligimden 3.bebegime hamile kaldim.imkansizinda otesini basardim yani.o an anladimki hamile kalmanin tek yolu kafaya takmamak.bu kadar basitti iste.gerisi hikaye.3.bebegimin 2 aylikken kalbi durdu kurtaj oldum mecburen.allah onun omrunu ikizlerime ve patigime versin.simdi ise hem ben hem de esim korunuyor.cifte koruma.ne olur ne olmz:))
Eşimde sorun vardı canım sperm sayısı 0 dı yükseldi etti ama olmayınca olmuyor-
öyle mi cnm sizinde sorun neydi biribirmizi en iyi biz anlarız:![]()
neler kullanıyorsuz canım paylaşabilirmisin takviye olarakEşimde de morfoloji hep %2 %4 du en son testte 3 aylik sıkı şekilde takviyelere başladı geçen ay test yaptı morfoloji%38 olmuş hareketlikik sayı hepsi iyi çikti şükür yeterli değil hamilelik için ama 3 ay daha devam edicek