- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
- 73
- Konu Sahibi goncammm48
ne kadar zamandır uğraşıyorsun yaşın kaç cnm ben bir ay sora 29 a gireceğimBende ikinci bebek için uğraşıyorum umarım yazabiliriz birgün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar zamandır uğraşıyorsun yaşın kaç cnm ben bir ay sora 29 a gireceğimBende ikinci bebek için uğraşıyorum umarım yazabiliriz birgün
Çok duygulandım gerçekten.. Allah nasip etti mi bir şekilde oluyor işte. Bunun en güzel örneklerindensiniz. Allah bebebeklerinize uzun ömür versin. Bir an yaşadıklarım aklıma geldi. Ben de tüp bebek tedavisiyle oğluma kavuştum. Zor süreçler. Allah kimseye aratmasın. Konu sahibi size gelince İzmirde'yim yazmışsınız. Eğer gitme imkanınız varsa İrenbe tüp bebek merkezinde Kaan Bozkurt'u tavsiye ederim. Bir gidin muayene olun. Tüp bebek olması şart değil. Genel durumunuzu görüp yönlendirme yapabilir. Geç kalmadan başlayın derim. Kesinlikle umutsuzluğa kapılmayın. Ben de hiç beklemediğim umutlarımın bittiği yerde mucizeme kavuştum. O yüzden karamsar olmayın. Ve bir yerden başlayın..Yazmazsam catlarim.dogal yoldan ya da tup bebekle ama bir sekilde bebegin olacak canim.bu kesin.o nedenle sakin benim hic bebegim olmayacak vs..gibi seyler aklina getirme.bu isleri bana sor.3,5 yil boyunca denemedigim yontem kalmadi.bir amuda kalkmadigim kaldi denir ya inan ben onu da yaptim.olmadi olmadi olmadi.ustelik biz de bir problem de yoktu.sonra tup bebek denedik o da olmadi.ustelik 3 embriyo birden konulmustu ve 3u de en iyi kalte ve 5.gun embriyosuydu.1 tanesi bile mi tutmaz.tutmadi iste.3,5 yil boyunca inan her gun ama her gun en az 5 tane gebelik tedti yapiyordum.insan adetliyken bile test yapar mi ya.acaba mi ustune mi goruyorum dusuk mu yapiyorum resnen cildirmistim.bir de her testi en az 1 saat bekletir dakikalarca isiga tutar oyle bakardim.belki siliktir isikta gorunur.beni o zamanlar gorsen deli oldugumu falan dusunurdun.gercekren de delirmistim.gebelik testlerine nerdetse bir servet harcadim.internetten surekli toplu test siparisleri veriyordum.her testten sonra aglardim.bir de onlara inanmaz gider eczaneden erken gebelik testi alirdim.artik eczacilarla akraba olmustum neredeyse.gitmeye utaniyordum.bir tanesi birgun girdim eczaneye daha agzimi acmadan abla kalmadi ama siparis verdik yarina gelie dedi.ben utanctan yerin dibine girdim o an.hele 1.tup bebegin tutmadigini odrenince benim icin dunya durdu hersey buraya kadarmis dedim.2.tup bebek icin maddi manevi gucumuz kalmamisti.bir sure bu islere ara vermeye karar verdik esimle.sonra bir gun ben isten cikista inceden aci aci bir miyav sesi duydum.sesin geldigi tarafa gittim.cocuklarin elinde yavru bir kedi.ama minnacik avucum kadar.hoplstip ziplatiyorlar hayvani.o an dedimki illa bir bebege annelik yapmak zorunda degilim.bu annesiz caresiz kedi bebise de annelik yapabilirim.kaptim getirdim eve.cok sevdik onu esimle deli gibi sevdik.gercekten de evlat gibi oldu bize iste zor durur oldum bir an once eve kosardim onun icin.boyle boyle ben aklindan bebek isini cikardim.kafama takmamaya basladim.nasil olsa bir bebisim vardi artikbu sekilde zaman gecti. dedik 2. Tupu deneyelim ama para yok.neyse arabayi sattik bebekten kiymetli mi dedik.ama bu sefer kafam o kadar rahattiki.olmazsa olmaz dedim.ne yapalim yani.kontrollere vs eglene eglene gule gule gittik.kendimizle dalga gectik.transfer oldu bekleme surecine girdik.tek bir test bile yapmadim.10larca test yapan ben sanki hic tup yapnamis gibiydim.transferin 9.gunuydu benim kanamam basladi.dedim yine olmadi.tup bebek merkezini aradim soykedim benim tutmadi boyle boyle diye.dojtorum sakin ilaclarini birakna hemen test yaptir yerkesme kanamasi olabilir dedi.gittim test aldim mbasladim beklemeye ama icimde hic umit yok.o da ne 2.bir cizgi silik mi silik.inanamadim gene aklim bana oyun oynuyor herhalde dedim 2.testi yaptim o da ayni.benim gozlerimden yaslar suzuldu .ama bu sefer sevincten.elim ayagim titreneye basladi.hemen kedime sarildim kardes geliyor kardessssss diye.bu senin ugurun bu senin ugurun diye belki 10 defa soyledim.kendime gelince gittim kan verdim sonuc 26.esime haber verdim.adamin dili tutuldu.kelimeleri ram soyleyemedi heyecandan.sonra keseyi gorduk kalp atisi falan derjen hamileligimin 2.ayinda genel ultrason muayenesi oluyordum.dektorum birden guldu ve supriz yumurtadan haberin var mi dedi.ben ne demek istedigini anlamadim.acaba hamileyken yumurtladim mi yine diye dusundum.bir yandan da ama boyle birsey imkansizki diye geciriyordu aklimdan.bebekler ikiz dedi doktor.ben yerimden firlamisim bir ciglikla.dojtorun elindeki alet yere dustuvo an.ama nasil agliyirum sevincten.bir yandan da doktoruma kusura bakmayin ne olur kusura bakmayin diyorum.neyse saglikli bir hamilelikten sonra problemsiz bir dogumla dunyaya geldi bebeklerim.su n 31 ayliklar.ha bu arada bebisler 1 yasindayken ben 3.bebegime dogum kontrol hapi kullanirken ustelik hapi dedil bir gun 1 saat bile aksatmamisken ustelik o ayda girdiginiz tek bir iliski ile ve ustelik o iliski adetimin bitti ilk gun oldugu halde ben kendiligimden 3.bebegime hamile kaldim.imkansizinda otesini basardim yani.o an anladimki hamile kalmanin tek yolu kafaya takmamak.bu kadar basitti iste.gerisi hikaye.3.bebegimin 2 aylikken kalbi durdu kurtaj oldum mecburen.allah onun omrunu ikizlerime ve patigime versin.simdi ise hem ben hem de esim korunuyor.cifte koruma.ne olur ne olmz:))
Amin canim allah hepimizin yavrularini korusun.isteyen herkese nasip etsinÇok duygulandım gerçekten.. Allah nasip etti mi bir şekilde oluyor işte. Bunun en güzel örneklerindensiniz. Allah bebebeklerinize uzun ömür versin. Bir an yaşadıklarım aklıma geldi. Ben de tüp bebek tedavisiyle oğluma kavuştum. Zor süreçler. Allah kimseye aratmasın. Konu sahibi size gelince İzmirde'yim yazmışsınız. Eğer gitme imkanınız varsa İrenbe tüp bebek merkezinde Kaan Bozkurt'u tavsiye ederim. Bir gidin muayene olun. Tüp bebek olması şart değil. Genel durumunuzu görüp yönlendirme yapabilir. Geç kalmadan başlayın derim. Kesinlikle umutsuzluğa kapılmayın. Ben de hiç beklemediğim umutlarımın bittiği yerde mucizeme kavuştum. O yüzden karamsar olmayın. Ve bir yerden başlayın..
Kedinin uguruna inaniyorum ben, bana hep ugur getirdiler yani :) yavrularinizla musmutlu bir omrunuz olsun :)Yazmazsam catlarim.dogal yoldan ya da tup bebekle ama bir sekilde bebegin olacak canim.bu kesin.o nedenle sakin benim hic bebegim olmayacak vs..gibi seyler aklina getirme.bu isleri bana sor.3,5 yil boyunca denemedigim yontem kalmadi.bir amuda kalkmadigim kaldi denir ya inan ben onu da yaptim.olmadi olmadi olmadi.ustelik biz de bir problem de yoktu.sonra tup bebek denedik o da olmadi.ustelik 3 embriyo birden konulmustu ve 3u de en iyi kalte ve 5.gun embriyosuydu.1 tanesi bile mi tutmaz.tutmadi iste.3,5 yil boyunca inan her gun ama her gun en az 5 tane gebelik tedti yapiyordum.insan adetliyken bile test yapar mi ya.acaba mi ustune mi goruyorum dusuk mu yapiyorum resnen cildirmistim.bir de her testi en az 1 saat bekletir dakikalarca isiga tutar oyle bakardim.belki siliktir isikta gorunur.beni o zamanlar gorsen deli oldugumu falan dusunurdun.gercekren de delirmistim.gebelik testlerine nerdetse bir servet harcadim.internetten surekli toplu test siparisleri veriyordum.her testten sonra aglardim.bir de onlara inanmaz gider eczaneden erken gebelik testi alirdim.artik eczacilarla akraba olmustum neredeyse.gitmeye utaniyordum.bir tanesi birgun girdim eczaneye daha agzimi acmadan abla kalmadi ama siparis verdik yarina gelie dedi.ben utanctan yerin dibine girdim o an.hele 1.tup bebegin tutmadigini odrenince benim icin dunya durdu hersey buraya kadarmis dedim.2.tup bebek icin maddi manevi gucumuz kalmamisti.bir sure bu islere ara vermeye karar verdik esimle.sonra bir gun ben isten cikista inceden aci aci bir miyav sesi duydum.sesin geldigi tarafa gittim.cocuklarin elinde yavru bir kedi.ama minnacik avucum kadar.hoplstip ziplatiyorlar hayvani.o an dedimki illa bir bebege annelik yapmak zorunda degilim.bu annesiz caresiz kedi bebise de annelik yapabilirim.kaptim getirdim eve.cok sevdik onu esimle deli gibi sevdik.gercekten de evlat gibi oldu bize iste zor durur oldum bir an once eve kosardim onun icin.boyle boyle ben aklindan bebek isini cikardim.kafama takmamaya basladim.nasil olsa bir bebisim vardi artikbu sekilde zaman gecti. dedik 2. Tupu deneyelim ama para yok.neyse arabayi sattik bebekten kiymetli mi dedik.ama bu sefer kafam o kadar rahattiki.olmazsa olmaz dedim.ne yapalim yani.kontrollere vs eglene eglene gule gule gittik.kendimizle dalga gectik.transfer oldu bekleme surecine girdik.tek bir test bile yapmadim.10larca test yapan ben sanki hic tup yapnamis gibiydim.transferin 9.gunuydu benim kanamam basladi.dedim yine olmadi.tup bebek merkezini aradim soykedim benim tutmadi boyle boyle diye.dojtorum sakin ilaclarini birakna hemen test yaptir yerkesme kanamasi olabilir dedi.gittim test aldim mbasladim beklemeye ama icimde hic umit yok.o da ne 2.bir cizgi silik mi silik.inanamadim gene aklim bana oyun oynuyor herhalde dedim 2.testi yaptim o da ayni.benim gozlerimden yaslar suzuldu .ama bu sefer sevincten.elim ayagim titreneye basladi.hemen kedime sarildim kardes geliyor kardessssss diye.bu senin ugurun bu senin ugurun diye belki 10 defa soyledim.kendime gelince gittim kan verdim sonuc 26.esime haber verdim.adamin dili tutuldu.kelimeleri ram soyleyemedi heyecandan.sonra keseyi gorduk kalp atisi falan derjen hamileligimin 2.ayinda genel ultrason muayenesi oluyordum.dektorum birden guldu ve supriz yumurtadan haberin var mi dedi.ben ne demek istedigini anlamadim.acaba hamileyken yumurtladim mi yine diye dusundum.bir yandan da ama boyle birsey imkansizki diye geciriyordu aklimdan.bebekler ikiz dedi doktor.ben yerimden firlamisim bir ciglikla.dojtorun elindeki alet yere dustuvo an.ama nasil agliyirum sevincten.bir yandan da doktoruma kusura bakmayin ne olur kusura bakmayin diyorum.neyse saglikli bir hamilelikten sonra problemsiz bir dogumla dunyaya geldi bebeklerim.su n 31 ayliklar.ha bu arada bebisler 1 yasindayken ben 3.bebegime dogum kontrol hapi kullanirken ustelik hapi dedil bir gun 1 saat bile aksatmamisken ustelik o ayda girdiginiz tek bir iliski ile ve ustelik o iliski adetimin bitti ilk gun oldugu halde ben kendiligimden 3.bebegime hamile kaldim.imkansizinda otesini basardim yani.o an anladimki hamile kalmanin tek yolu kafaya takmamak.bu kadar basitti iste.gerisi hikaye.3.bebegimin 2 aylikken kalbi durdu kurtaj oldum mecburen.allah onun omrunu ikizlerime ve patigime versin.simdi ise hem ben hem de esim korunuyor.cifte koruma.ne olur ne olmz:))
Cok tesekkur ederim.evet kesinlikle onun uguruydu.henuz bebeklerim yokken o cok isteyipte elde edemedigim annelik duygusunu yasatti bana.psikolojik olarak rahatladim onun sayesinde kafamdan attim tum olumsuz dusunceleriKedinin uguruna inaniyorum ben, bana hep ugur getirdiler yani :) yavrularinizla musmutlu bir omrunuz olsun :)
Canim senin gibi benim gibi bebek isteyen arkadaslarla kurdugumuz bir dua topigimiz var.Aramiza katilmak istersen seni etiketleyeyim.Üzülme inşallah olacak.Biz de bekliyoruz bebislerimiz gelsin diye.Arkadaşlar hepinize merhaba öncelikle burayı sessiz sedasız takip ederken artık üye olup dertleşmein iyi geleceğini düşündüm..konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. ben 4 senedir evliyim henüz gebe kalamadım..çocuk hasretiyle yanıp tutuşurken etrafımdakilerin soruları, imaları ,acıyarak bakmalrı beni o kadar yıprattı ki..bugün tatilden dönmeme rağmen hiç hava değişimi yaşamamamış gibiyim sürekli gözlerim dolu dolu oluyor.hayatım bomboş gibi geliyor..biliyorum çok büyük dertler var ama ALLAHIM nolur beni böyle imtihan etme diyorum ..doktorlara gittik bende hiç sıkıntı yok eşimin değerleri iyi fakat morfolojisi düşük..benim giibi olan var mı vakit kaybetmeden tüp bebeğe mi yönelmeliyiz nolurr yardım edin sıkışıyorum daha fazla dayanamıyorum psikolojim çok kötü
Cok tesekkur ederim.evet kesinlikle onun uguruydu.henuz bebeklerim yokken o cok isteyipte elde edemedigim annelik duygusunu yasatti bana.psikolojik olarak rahatladim onun sayesinde kafamdan attim tum olumsuz dusunceleri
Canim seni o kadar çok iyi anliyorumki bizimde 4 senemiz olmuştu insanların sormasindan kısır gözüyle bakanlarından daha umutsuzluğa kapılıyorum reklamlardaki bebekleri bile görünce agliyordum artık dayanamiyordum çok üzülüyorum eşim her zaman çok guzel konuşuyordu herşeyin başı sabirdir ediyordu ve oda çok istemesine rağmen fazla belli etmiyordu hep beni teselli ediyordu neyse artık dayanacak gücüm kalmamıştı yeniden tedaviye başladık buarada eşim veriskol ameliyatı olmuştu çünkü değeri düşük çıkmıştı doktora hemen tup bebek yapmak istediğimizi söyledim doktorum önce asilamayla başlayalım olmasa sonra tup bebek dedi klomen verdi gün verdi gelin asilamayi yapcaz o gün eşim yüzünden geç kaldık. tabi bi sürü kızdım soylendim esimde her ışte vardır bir hayır dedi tabi o sinirle pek teseli olmamıştı hafta sonu iki gün doktorum yoktu sonra gidince yumurta çok gelişmiş artık catlatma ignesini vuramayiz yumurtanda çatlama sorunu olabilir dedi olmasa onu takibe alcaz ona göre tedavi uygulacaz yine büyük bir hayal kırıklığıyla eve dunduk vee sonra adetim gecikti test yaptım çift çizgi hemen doktoru mu aradım gel kan testi yapalım RABBIME çok şükür şu an dünya tatlısı cadı bi kızım var çok uzun oldu kusura bakma umut olsun diye yazdım yani vakti zamanı geldimi RABBİM nasip ediyor inşallah hayirlisiyla sizin de isteyen herkese RABBİM nasip etsin INŞALLAHArkadaşlar hepinize merhaba öncelikle burayı sessiz sedasız takip ederken artık üye olup dertleşmein iyi geleceğini düşündüm..konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. ben 4 senedir evliyim henüz gebe kalamadım..çocuk hasretiyle yanıp tutuşurken etrafımdakilerin soruları, imaları ,acıyarak bakmalrı beni o kadar yıprattı ki..bugün tatilden dönmeme rağmen hiç hava değişimi yaşamamamış gibiyim sürekli gözlerim dolu dolu oluyor.hayatım bomboş gibi geliyor..biliyorum çok büyük dertler var ama ALLAHIM nolur beni böyle imtihan etme diyorum ..doktorlara gittik bende hiç sıkıntı yok eşimin değerleri iyi fakat morfolojisi düşük..benim giibi olan var mı vakit kaybetmeden tüp bebeğe mi yönelmeliyiz nolurr yardım edin sıkışıyorum daha fazla dayanamıyorum psikolojim çok kötü
Bizim morfoloji 0 di.bitkisel kurler yaptik duzeldi 55 oldu.sonra 5 6 ay yinr kalamadim.bursada bi kadina gittim bana bi cay tarifi verdi gobegime masaj yapti.ve dun hamile kaldigimi ogrendim.ki tup bebege basliyorduk.5 temmuzda randevumuz vardi. Eger esinin degerleri igiyse sadece morf. Sikintiysa o cok engel deil aslinda.ama yinede biz emodex ve 1 kutu klomen gun asiri 1 tane esime kullandik.keciboynuzu kuru bol bol kuruuzum finfik fistik ceviz ve caksir suyu her gun sabah aksam.eminim sizede faydasi olur canim mutlaka dene.bursaya yakinsan o kadinada git.meshur biri zaten 88 yasinda yalnz yasayan bi teyze.bende pcos vardi 50. Gunlerde yumurtam catlarken onun cayiyla 20. Gunde catladi ve ilk aydan hamile kaldim.rabbime sukur vesilesyle tabiArkadaşlar hepinize merhaba öncelikle burayı sessiz sedasız takip ederken artık üye olup dertleşmein iyi geleceğini düşündüm..konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. ben 4 senedir evliyim henüz gebe kalamadım..çocuk hasretiyle yanıp tutuşurken etrafımdakilerin soruları, imaları ,acıyarak bakmalrı beni o kadar yıprattı ki..bugün tatilden dönmeme rağmen hiç hava değişimi yaşamamamış gibiyim sürekli gözlerim dolu dolu oluyor.hayatım bomboş gibi geliyor..biliyorum çok büyük dertler var ama ALLAHIM nolur beni böyle imtihan etme diyorum ..doktorlara gittik bende hiç sıkıntı yok eşimin değerleri iyi fakat morfolojisi düşük..benim giibi olan var mı vakit kaybetmeden tüp bebeğe mi yönelmeliyiz nolurr yardım edin sıkışıyorum daha fazla dayanamıyorum psikolojim çok kötü
Ay bende esim ramazan diye test vermedi kizdim.neguzel hemen yaptrcaktik dedim.iyiki bosuna tuo fln denememisz.5 temmuzdaydi randevumuz.dun hamile oldugumu ogrendimya rabbime sukurCanim seni o kadar çok iyi anliyorumki bizimde 4 senemiz olmuştu insanların sormasindan kısır gözüyle bakanlarından daha umutsuzluğa kapılıyorum reklamlardaki bebekleri bile görünce agliyordum artık dayanamiyordum çok üzülüyorum eşim her zaman çok guzel konuşuyordu herşeyin başı sabirdir ediyordu ve oda çok istemesine rağmen fazla belli etmiyordu hep beni teselli ediyordu neyse artık dayanacak gücüm kalmamıştı yeniden tedaviye başladık buarada eşim veriskol ameliyatı olmuştu çünkü değeri düşük çıkmıştı doktora hemen tup bebek yapmak istediğimizi söyledim doktorum önce asilamayla başlayalım olmasa sonra tup bebek dedi klomen verdi gün verdi gelin asilamayi yapcaz o gün eşim yüzünden geç kaldık. tabi bi sürü kızdım soylendim esimde her ışte vardır bir hayır dedi tabi o sinirle pek teseli olmamıştı hafta sonu iki gün doktorum yoktu sonra gidince yumurta çok gelişmiş artık catlatma ignesini vuramayiz yumurtanda çatlama sorunu olabilir dedi olmasa onu takibe alcaz ona göre tedavi uygulacaz yine büyük bir hayal kırıklığıyla eve dunduk vee sonra adetim gecikti test yaptım çift çizgi hemen doktoru mu aradım gel kan testi yapalım RABBIME çok şükür şu an dünya tatlısı cadı bi kızım var çok uzun oldu kusura bakma umut olsun diye yazdım yani vakti zamanı geldimi RABBİM nasip ediyor inşallah hayirlisiyla sizin de isteyen herkese RABBİM nasip etsin INŞALLAH
Allahtan ümit kesilmez canım sıkma kendini, İbrahim Saraçoğlu kürlerini incele[/Qkeçiboynuzu kürüne başladım cnm şimdilik sağolasın
doğru söylüyorsun cnm kendimi toplamaya çalışıyorum daha beter şeyler göstermesinn Allah.. tatilde bile gözlerim dolu dolu dolaştım eşime belli etmeyerekkendinizi neden bu kadar olumsuz durumlara soktunuz ki?
madem bir sorun görünmemesine rağmen olmuyor tedaviye yönelin. tüp bebek aşılama vs bi sürü şey var.
bu kadar karamsar olmayın
kaldı ki hiç olmayabilir bazı insanların başına gelebiliyor
hayatınızın başka amaçları da olmalı, ne güzel tatile gitmişsiniz neden dünyayı kendinize zehir ediyosunuz
üzülmeyin lütfen...
onu da yapmıştım cnm iki kere nasip olmayınca olmuyor bnde pek problem göremedi doktor bi ara stresten prolaktinim yükselmişti o da düşmüş bu aralar eminim tavan yapmıştır yine sabahları bile uyanınca ağlıyorum ilk aklıma gelen şey maalesefBen bal corekotu tarcin kuruyle hamile kaldim, tavsiye ederim. Bu arada yasiniz falan musait, hic moralinizi bozmayin. Bir de bu sitede evru destanin kurunu okumustum ama hatirlamiyorum. Ondan da cok memnun kalan vardi, bilginize