kızlar noluurrr yardım edin:(((

Eşimde de morfoloji hep %2 %4 du en son testte 3 aylik sıkı şekilde takviyelere başladı geçen ay test yaptı morfoloji%38 olmuş hareketlikik sayı hepsi iyi çikti şükür yeterli değil hamilelik için ama 3 ay daha devam edicek
ben tamamen kafaa göre duyduklarımı aldım koenzimq 10 l-carnitin sıvı olanından..selenyum tablet ve evicap

Sanki kendi hayatları çok dolu günü güllük gülistanlik yaşıyor Uzak durucaksin sadece mrb mrb okadar ilerde onlar senin yani a gelicek görüceksin Güzel Düşün Güzel Olsun Hersey Ok.:*

Istedin zaman baba msj atabilirsin özelden içinden ne geliyorsa bana anlata bilirsin elimden geldi kadar Sana yardim ederim

Sanki kendi hayatları çok dolu günü güllük gülistanlik yaşıyor Uzak durucaksin sadece mrb mrb okadar ilerde onlar senin yani a gelicek görüceksin Güzel Düşün Güzel Olsun Hersey Ok.:*
doğru söylüyorsun cnm öyle yapmak gerek herkesin hyatı şartları farklı sonuçta takılmamam gerkeiyor sinir bozmadan çok teşekkür ederim

Istedin zaman baba msj atabilirsin özelden içinden ne geliyorsa bana anlata bilirsin elimden geldi kadar Sana yardim ederim
çok teşekkür ederim cnm arada yazacağım canım çok yanıyor gerçekten hayatta ne acılar var aslında ama insan yine de kendine engel olamıyor biz bir de kuzenimi şehit verdik toprağa gencecik yaşta ne acılar var hayatta

Beni de etraftan çok rahatsız deriler çocuğum oldu ne gelen giden var ne arayıp soran. Yani boşverin onları. Umarım en yakın sürede olur evladiniz...

neler kullanıyorsuz canım paylaşabilirmisin takviye olarak
Eşim ilaç falan kullanmadı hiç bende 8 senelik evliyim 6 defa tup tedavisi oldum olmayınca olmuyor bir kurtaj oldum bir defada kimyasal gebelik oldu eşim önceleri ilaç tedavisi oldu 1 ay falan test sonucu iyice kötü çikti bize ilaç fayda etmedi yani...
Keçiboynuzu kürü keçiboynuzu özu hergun 1 kase ev yoğurdu ceviz findık kuru uzüm badem..1 ay boyunca portakal suyu verdim zamani geçti diye biraktim hiç tavuk almiyorum bol yeşillik vermeye calişiyorum sevmiyor çünkü unutmadan zeytinyaği incir çok inandim ama faydası olucağina bu kadar iyi çikıcagini düşunmuyordum açıkcası ama çok inandim

öncelikle inanılmaz sevindim soluksuz bir şekilde okudum yazdıklarınızı ..ikiz benim de hayalim allahım o kadar çok ağladım ki belki çifte gelir mutluluğum diyorum sonu böyle biter belkide ..bn de her ay adet olacakmıyım diye bekemekten bıktım ayakları havaya dikip silkelemeler neler yapmadım neler ama sonuç yok maalesef
Ben de simdi iyiki olmamis o zaman cocugum da ikizlerim oldu diyorum.onlar benim iyikilerim yasam sevincim.ve inanin siz de bebeginizi kucaginiza aldiginiz anda bu gunleriniz o kadar uzak gelecekki.guleceksiniz kendinize ve iyiki diyeceksiniz iyiki olmamista ben bu bebise sahip oldum.onu beklemisim meger oncaa zaman.iyiki de beklemisim.inanin bana birgun bunu diyeceksiniz.allah gonlunuze gore versin umarim en kisa zamanda ikizlerinizi kollarinizda tutuyor olursunuz

Eşim ilaç falan kullanmadı hiç bende 8 senelik evliyim 6 defa tup tedavisi oldum olmayınca olmuyor bir kurtaj oldum bir defada kimyasal gebelik oldu eşim önceleri ilaç tedavisi oldu 1 ay falan test sonucu iyice kötü çikti bize ilaç fayda etmedi yani...
Keçiboynuzu kürü keçiboynuzu özu hergun 1 kase ev yoğurdu ceviz findık kuru uzüm badem..1 ay boyunca portakal suyu verdim zamani geçti diye biraktim hiç tavuk almiyorum bol yeşillik vermeye calişiyorum sevmiyor çünkü unutmadan zeytinyaği incir çok inandim ama faydası olucağina bu kadar iyi çikıcagini düşunmuyordum açıkcası ama çok inandim
kuru inciri nasıl yedirdin peki günde bi kere mi morfolojiye o mu etki acaba sizinki çok yükselmiş

Ha bu arada canim o vidi vidi konusanlari da cok iyi bilirim.esimde bende oylelerine bebek dusunmuyoruz dedik hep.hic kimseye olmadigini soylemedik.ailelerimiz de dahil hic kimse cocuklarimizin tup oldugunu bilmiyor.birgun bebek yapmaya karar verdik ve aaaaaaa o da ne ikizimiz olmus meger.kimsenin cenesini cekmemek icin en iyi yontem

Ben de simdi iyiki olmamis o zaman cocugum da ikizlerim oldu diyorum.onlar benim iyikilerim yasam sevincim.ve inanin siz de bebeginizi kucaginiza aldiginiz anda bu gunleriniz o kadar uzak gelecekki.guleceksiniz kendinize ve iyiki diyeceksiniz iyiki olmamista ben bu bebise sahip oldum.onu beklemisim meger oncaa zaman.iyiki de beklemisim.inanin bana birgun bunu diyeceksiniz.allah gonlunuze gore versin umarim en kisa zamanda ikizlerinizi kollarinizda tutuyor olursunuz
ah bnde kucağıma alsam da ister tek ister ikiz olsun günlerim o kadar tedirgin geçiyor ki yaşadığm andan yapığım hiç birşeyden keyif almıyorum Allah bağışlasın bebeişlerinizi

kuru inciri nasıl yedirdin peki günde bi kere mi morfolojiye o mu etki acaba sizinki çok yükselmiş
Soğuk sıkım zeytinyağina kuru inciri ortadan elimle ayırıp içine atiyorum sabah akşam aç karnina yiyor valla hangisi bilmiyorum ama zaten incir kuran geçiyor belki onun faydasi olmustur

sizin neden olmadı ..öncelikle bnde önceleri çok istemzdim ne zaman ki evliliğim oturdu çok istemeye başladım yani canımdan bir parça olsun istiyorum anaç bir yapım var hayatımı ona adayım istiyorum belki bnde tuhaflık var bilemiyorum son bir yıldır eksik hissetdiyorum bebeksiz önceleri hiç böyle bir hissim yoktu
İstemedim işte. :KK59:

Arkadaşlar hepinize merhaba öncelikle burayı sessiz sedasız takip ederken artık üye olup dertleşmein iyi geleceğini düşündüm..konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. ben 4 senedir evliyim henüz gebe kalamadım..çocuk hasretiyle yanıp tutuşurken etrafımdakilerin soruları, imaları ,acıyarak bakmalrı beni o kadar yıprattı ki..bugün tatilden dönmeme rağmen hiç hava değişimi yaşamamamış gibiyim sürekli gözlerim dolu dolu oluyor.hayatım bomboş gibi geliyor..biliyorum çok büyük dertler var ama ALLAHIM nolur beni böyle imtihan etme diyorum ..doktorlara gittik bende hiç sıkıntı yok eşimin değerleri iyi fakat morfolojisi düşük..benim giibi olan var mı vakit kaybetmeden tüp bebeğe mi yönelmeliyiz nolurr yardım edin sıkışıyorum daha fazla dayanamıyorum psikolojim çok kötü
Benim de 5 yıl çocuğum olmadı.Bende de bir sorun yoktu fakat esimin morfoloji %97 bozuktu.Ben 4 kez düsük yaptım dr.lar morfoloji bozukluğu düşüğe sebep olmaz diyor ama bence sebep buydu.Eşime dr. suya katilip içilen bir ilaç verdi bende hemen o ay hamile kaldım hamileyken önlem amaçlı 9 ay boyunca kan sulandırıcı iğne yaptım kendime.Artık eşime yazılan ilaç mı işe yaradı yoksa iğneler sayesindemi bilmiyorum ama şuan 8 aylık bir kızım var.Lütfen umutsuzluğa kapılma sanırım benim kadar kimse umutsuz olamazdı ama bak bende anne oldum.İnşallah Allah'in izniyle sende olacaksın milleti boşver bu senin hayatın kulağıni tüm olumsuz sözlere tika ve geleceğe umutla bak

Ha bu arada canim o vidi vidi konusanlari da cok iyi bilirim.esimde bende oylelerine bebek dusunmuyoruz dedik hep.hic kimseye olmadigini soylemedik.ailelerimiz de dahil hic kimse cocuklarimizin tup oldugunu bilmiyor.birgun bebek yapmaya karar verdik ve aaaaaaa o da ne ikizimiz olmus meger.kimsenin cenesini cekmemek icin en iyi yontem
valla cnm ben de rol yapıyorum itemiyoruz hazır değiliz sorumluluk zor fln diye bu sefer nasıl istenez şu tatlılığa bak diye çocuk resimleri gönderiyolar bana off offf

Burda bi gonca daha vardı bebeği olmuyordu. Ikizlere hamile kaldı sonra suan dogurmustur muhtemelen. Nickiniz aynı umarım sonunuzda aynı olur.

Biraz rahatlat kendini çok kafana takmamaya çalış. Allah sana da nasip etsin inşallah

Benim de 5 yıl çocuğum olmadı.Bende de bir sorun yoktu fakat esimin morfoloji %97 bozuktu.Ben 4 kez düsük yaptım dr.lar morfoloji bozukluğu düşüğe sebep olmaz diyor ama bence sebep buydu.Eşime dr. suya katilip içilen bir ilaç verdi bende hemen o ay hamile kaldım hamileyken önlem amaçlı 9 ay boyunca kan sulandırıcı iğne yaptım kendime.Artık eşime yazılan ilaç mı işe yaradı yoksa iğneler sayesindemi bilmiyorum ama şuan 8 aylık bir kızım var.Lütfen umutsuzluğa kapılma sanırım benim kadar kimse umutsuz olamazdı ama bak bende anne oldum.İnşallah Allah'in izniyle sende olacaksın milleti boşver bu senin hayatın kulağıni tüm olumsuz sözlere tika ve geleceğe umutla bak
eşinizin kullandığı ilacın adı neydi morfoloji için vermiş sanırım

Burda bi gonca daha vardı bebeği olmuyordu. Ikizlere hamile kaldı sonra suan dogurmustur muhtemelen. Nickiniz aynı umarım sonunuzda aynı olur.

Biraz rahatlat kendini çok kafana takmamaya çalış. Allah sana da nasip etsin inşallah
inşallah çok saol burası bana en iyi destek olacak sanırım bi gün bende hamileyimmmm diye yazacakmıyım acaba

Back
X