Doğuma Hazırlık Kızlar oğluma hangi ismi koyalım, oylarmısınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bir yerde okumuştum ama bulamadım. çocuklarınıza ÇINAR ismini koymayın diyordu. bulursam yine yazarım. Mesela okuduğum yerde çocuklarınıza Peygamber efendimizin ismini koymayın ilerde çocuğa arkadaşları küfredebilir bazı isimler vardır ki çocuk o ismi kaldıramaz diye yazıyordu.

düşünürseniz eğer EGEMEN- ÇAĞATAY - ATAKAN - MERT - EGE- isimleri de güzel yani

Çınar ismi güzel , belki bir çınar kadar uzun ömürlü olsun diye düşündünüz ve böyle bir isim seçtiniz.
Anca aynı zamanda da yaşlı bir ağaçtır çınar. Köklü olduğu kadar hantaldır. Bir çocuğa ağır gelir diye düşünüyorum işin aslı. Nacizane fikrim bu....
Ben oyumu Deniz isminden yana kullanıyorum. Hiç bir zaman modası geçmeyen bir isim. Bİr deniz kadar derin , verimli,bereketli bir ömür geçirmesi dileğiyle...

sonuna bey takısını takın kulağa hangisi hoş gelirse o... Çağdaş bey, ii gibi...

ben tuna ismini çok beğenirim... favorim TUNA...
Aklını karıştırmak gibi olmasın ama diğer favori ismin alkım...
bakalım benimkininde cinsiyeti belli olsun daha da yoğunlaşacam isimlere :))))

Buket Uzunerin "Kumral Ada mavi Tuna diye bi romanı var. bilmem bilir misniz.. o romanı okuduğumdan beri Tuna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…