Doğuma Hazırlık kızlar oglumun adına ne koyalım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
babasının adını verme evde farklılık olsun canım
hep aynı adlar olur mu yerimseniben
kız olsa senin adını mı vereceksiniz??? :)
enes güzel isim bence

ya anlatamadım ben sızı koysamdım babasının adı kımlıkte kalcaktı sadece enesi ismını kullancaktın adındada karar verdık ama net degıl metın enes koycagız ilgınıze tesekkurler

benimde babanın ismini vermek çok mantıklı gelmiyor:ecrin_bebek:
tabi herkezin fikrinede saygı duymak lazımopuyorumnanaktan

Merhaba hanımlar...
Aslında, ben şahsen seviyorum bu baba ismi, anne ismi... Hoş duruyor. Hep sevmişimdir şu Derya Baykal-Ferhan Şensoy ikilisinin bu seçimlerini, kızları Derya ve Ferhan...Amerika'daki gibi falan olsaydı başına Junior eklenseydi mesela, ya da buna benzer bir takı, hoş olurdu.

eymen çok moda oldu suyu çıktı artık bence geçin.selçuk çok beğendigim bir isim..
selçuk talha
selçuk taha
selçuk enes
emir selçuk...

metin enes güzel bana yabancı bi şarkıyı anımsattı :)

benim oğlumun ismi eymen doruk eymen isminin anlamıda söylenişide çok güzel bence selçuk eymen çok hoş olur bende eşimin ismini koymayı düşünmüştüm ama doruk ismi daha ağır bastı şimdi oğlumun isminin anlamı şansın zirvesi oldu 2, çocuğu düşünüyoruz bi müddet sonra erkek olrsa eşimin ismini koymayı düşünüyorum ama yanında bi isimle serkan....... bence selçuk eymen koy

talha isminin telafuzu zor biraz ama yinede sen bilirsin canım eğer benim oğlum olsaydı adını rüzgar koyucaktım erkeğe yakışıyo bu isim

Haris
duha
duhan
arda
buğra
anıl
efe
inanç
deniz
selçuk sefa
süha

ınşallah benimde bir gün bebeğim olur rabbim bebeğini sana bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…