Kızlar öğretmenimin attığı mesaj ne demek?? :(

o ooo ooooo....
o kafasında geleceği kurmuş bile sana sormadan...:1:
yolumuz var senle demiş
yolumuz olsun inş falan dememiş:52::52::52:

Açıkçası ben okuduğumda bana aşk anlamında gelen birşey olmadı.Bence hepberaber bir yıla daha gircez daha nice yıllara gibisinden söylediğini düşünüyorum :)

Açıkçası ben okuduğumda bana aşk anlamında gelen birşey olmadı.Bence hepberaber bir yıla daha gircez daha nice yıllara gibisinden söylediğini düşünüyorum :)

Bende zaten sizin görüşlerinizi almak için yazdım buraya.
Ne demek istedi acaba diye.
Bende aşk anlamına bağlamadım.

yolumuz yolculugumuz derken aranızdaki dialoğun devamınıda kasdediyor olabilir bence

sevgi meleği, hocanız mesajı google a yazsa direk bu konu çıkacak karşısına :)

Her ilgiyi aşk ,romantizm,sevgi sanmak ona derhal büyük anlamlar ve ciddiyet yüklemek sonra da kocaman beklentilere girmek kadınların en büyük yanılgısı.Galiba kadınlar bu aşk filmlerini ,dizilerini fazla büyütüyorlar gözlerinde .Neyseki konu sahibi pek bu eğilimde değil ama genel olarak durum bu.Adam sizden hoşlanıyor olabilir ama aynı anda bir çok farklı kişiden de hoşlanıyor ve aynı mesajı farklı kişilere atmış sonra yeme kim takılacak diye bekliyor da olabilir.Can sıkıntısından ,heyecan arayışından,birilerini etkileme isteğinden,eğlence ihtiyacından da olabilir.Belki ciddi planlar yaptığı biri varken yedeklemek ,eğlenmek istedikleri de olabilir .Bir olasılık sizden hoşlanıyor ve yakından tanımak için adım atmak istiyor da olabilir.Ama bu da aşık olduğunu,çok sevdiğini göstermez sadece şimdilik ilgilendiğini gösterir.Eğer siz de hoşlansaydınız ,yavaş yavaş arkadaşça tanıyın, pat diye flörtten başlamayın diyecektim

öğretmenim mi? üniv. mezunu bir insan mı bu başlığı açan:D dizilerden çok etkilenen bir milletiz orası kesinde bu kadar da değil diye düşünüyordum... öğretmen ilkokuldan mezun olana kadar geçerlidir sonra "hocam" kelimesi kullanıllır:D eger üniv.de de öğretmenim dediyseniz bilemiycem ama bu yaştan sonra komikkkk:D

öğretmenim mi? üniv. mezunu bir insan mı bu başlığı açan:D dizilerden çok etkilenen bir milletiz orası kesinde bu kadar da değil diye düşünüyordum... öğretmen ilkokuldan mezun olana kadar geçerlidir sonra "hocam" kelimesi kullanıllır:D eger üniv.de de öğretmenim dediyseniz bilemiycem ama bu yaştan sonra komikkkk:D

komik olduğunu düşünmüyorum. ben türkçe öğretmenliğinden mezunum bölümümün adı bile bu. öğrencilerim kaç yaşında olursa olsun bana ''öğretmenim'' diye hitap etmelerinden yanayım. çünkü ben bir öğretmenim.

Konu hortlamış o neyse de
Bu mesaj ne allahınızı severseniz ilkokullu olan ben değilim kusura bakmayın cahil olduğumu düşünmüyorum
O zaman üniversitelerde bölüm isimlerini; Türkçe hocalığı, Matematik hocalığı filan yapalım
Hoca ne demek bir kere ya
Kendi doğrularınız size kalsın, ben doğrularımdan memnunum.

Bu arada ben bu konuyu açarken o insanla aşk anlamında bir şey düşünmedim
belirtmiştim de.
Akıbetini merak edenler keşke özelden sorsaydı
Ama yine de yazayım; kendisi bana arkadaşlık teklif etti ama ben kabul etmedim
Eskisi gibi de konuşmuyoruz ümit vermemek adına...

Bu arada ben bu konuyu açarken o insanla aşk anlamında bir şey düşünmedim
belirtmiştim de.
Akıbetini merak edenler keşke özelden sorsaydı
Ama yine de yazayım; kendisi bana arkadaşlık teklif etti ama ben kabul etmedim
Eskisi gibi de konuşmuyoruz ümit vermemek adına...

Sevgi meleği yorumlarını çoğu kez samimi bulurum bilmiyorum ben mi çok istedim azcık üzüldüm sen kabul etmeyince :(

Sevgi meleği yorumlarını çoğu kez samimi bulurum bilmiyorum ben mi çok istedim azcık üzüldüm sen kabul etmeyince :(

Teşekkür ederim :)
Ama konunun başında da belirtmiştim kendisine bana yardımları için minnet duygusundan başka bir şey hissetmedim hiç
En azından kırılmasın, kendi yoluna baksın istedim..

ünivertedeyken benimde başıma böyle birşey gelmişti :9: adam yurt dışında konferanslar veren kitapları üniversitede okutulan bekar bir prof.tu buraya kadar güzel amaaa dedem yaşındaydı allahın manyak dedesi sınıfa dağıtılacak ders notları vs.. gibi işler için beni görevlendirmişti telefon numaramı falan almıştı bu sebeple sınıfta belirgin bir şekilde ilgili davranışları arkadaşlarımında dikkani çekmişti asistanlık teklif etti daha neler neler.. tam rezillik bir süre sonra telefonuma aşk mesajları gelmeye başladı oha dedim artık ! fellik fellik kaçıyordum karşılaşmamak için allahtan mezun olmamıza yakın bir zamanda derslerimize girmeye başlamıştıda uzun sürmeden bitti

Hocan sana yazılıyo tabiri caizse..

Durmuş durmuş yeni mi aklına gelmiş
Ya da sen bu olayda ne düşünürsün bilemeyeceğim de

Konu tee geçen sene açılmış :ssz:
Merak ediyorum nasıl arayıp hortlatıyorsunuz şu eski çözüme kavuşmuş konuları :ssz:

Back
X