kızlar okurken bana kızmayın ne olur :((((

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
ya her hafta süt aldığım yerden yine süt almıştım.sütü getiren de öğrencim lise son sınıf bitirdi artık tabi.neyse her hafta güel yoğurt oluyordu ama bu sefer olmadı.tekrar sardım yine olmadı:((ama pişirirken dikkatimi çekti.normalde taşması gerekti taşmadı.köpürdü hafif sadece.ben de takıntılıyım canım dıkıld.acaba içine çamaşır suyu felan mı kattılar diye düşündüm :(((ya da ne bileyim deterjanlı bidona felan mı koydu diye düşündüm:(((bir gönlüm dökme peynir yap diyor diğer gönlüm dök gitsin diyor:((((ne yapıcam ben :(((((

ya her hafta süt aldığım yerden yine süt almıştım.sütü getiren de öğrencim lise son sınıf bitirdi artık tabi.neyse her hafta güel yoğurt oluyordu ama bu sefer olmadı.tekrar sardım yine olmadı:((ama pişirirken dikkatimi çekti.normalde taşması gerekti taşmadı.köpürdü hafif sadece.ben de takıntılıyım canım dıkıld.acaba içine çamaşır suyu felan mı kattılar diye düşündüm :(((ya da ne bileyim deterjanlı bidona felan mı koydu diye düşündüm:(((bir gönlüm dökme peynir yap diyor diğer gönlüm dök gitsin diyor:((((ne yapıcam ben :(((((

İçine yabancı madde girseydi sütün kesmesi lazımdı.Kesilip çökelek olurdu zaten kabartırken:26:

Sütü ocaga koydugunuzda pişmesine yakın mı köpürdü aslında bizde evde yogurdumuzu kendimiz yaparız yıllardır süt kaynamaya başlarken biraz köpürür gibi oluyor zaten sonra ocagı kapatınca o köpük gibi olan sıvı kaymak oluyor.Eger sütün içine herhangi bir madde karışmış olsaydı süt kesilirdi ve çökelek gibi olurdu.

:3:İki yere birden aynı konuyu açmıssınız isterseniz o konuyu kapattırın burdan cevap veriliyor zaten.:34:

sağolun kardeşlerim kıyamıyorum dökmeye de sizce deterjan felan koymuşlar mıdır içine?
bu kez azdı kaymak tutmadı pek süt :(((

Deterjan koyduklarını zannetmiyorum süt kaynarken zaten köpürür aslında ben süt pişirirken dikkat ediyorum çünkü kaynarken köpürüyor ve taşmasına mahal vermeden kapatıyorum.Eger içinize sinmediyse dökün eger mayalıyacaksanızda sütünüz biraz ılısın öyle mayalayın mayalarken ne çok sıcak nede çok soguk olması gerekiyor.

ben pek anlamam ama belki hayvana ilaç yapmış olablie mi bi sorun bence

Deterjan koyduklarını zannetmiyorum süt kaynarken zaten köpürür aslında ben süt pişirirken dikkat ediyorum çünkü kaynarken köpürüyor ve taşmasına mahal vermeden kapatıyorum.Eger içinize sinmediyse dökün eger mayalıyacaksanızda sütünüz biraz ılısın öyle mayalayın mayalarken ne çok sıcak nede çok soguk olması gerekiyor.

canım anlattığım kadarıyla sence anormallik var mı sütte?

Back
X