- 15 Temmuz 2021
- 512
- 149
- 53
- 25
- Konu Sahibi Kahvedelisiiii
-
İstihareye yatmayan napsınVar, olmaz mı, ben varım.
Aha şu anda da hazir ve nazir olarak göz yaşı dökmekteyim.
Keşke Allahın bana istiharede gosterdigine uyup olumsuz cevap verseydim...
Göz göre göre attim kendimi.
Sanki hayırlısı olsun deyince istediğim olmayacakmış gibi geliyor. Dualarımı ediyorum şükürhayırlısı olsun lafı çıksın o şart bi de eksik etmeyin duanızı
o zaman hayırlısı değilmişSanki hayırlısı olsun deyince istediğim olmayacakmış gibi geliyor. Dualarımı ediyorum şükür
Öncelikle Allah yardımcımız olsunVar, olmaz mı, ben varım.
Aha şu anda da hazir ve nazir olarak göz yaşı dökmekteyim.
Keşke Allahın bana istiharede gosterdigine uyup olumsuz cevap verseydim...
Göz göre göre attim kendimi.
o zaman hayırlısı değilmiş
İlla o olsun, mutsuzluğa da razıyım demeyin. Emin olun en kral kocaya bile doyuluyor.Sanki hayırlısı olsun deyince istediğim olmayacakmış gibi geliyor. Dualarımı ediyorum şükür
Herkes böyle söylüyor. Ben de bunun için hayırlısıyla olsun diyorum. Ya da hayirsuzsa hayra cevir Allahım diyorum'' Hayırlısı ile '' diye dua edin. Sevdiğiniz ile olabilirsiniz, ama her gün ayrı bir sorun olacaksa hiç kıymeti kalmaz. Sevgi de biterse ne edersiniz?
o zaman hayırlısı değilmiş
hani dedin ya olmuyacakmış gibi hissediyorum diyeNasıl yani? Allahım ginlumdelini hayra cevir hayırlısıyla olsun diyorum
Aslında mutsuzluğa da raziyim demiyorum. Ama hayırlısıyla o olsun diyorum. Sürekli için de bir dua etme ısteği var. Eminim çok güzel bir şekilde karşılık alacağım. Ama korkuyorumİlla o olsun, mutsuzluğa da razıyım demeyin. Emin olun en kral kocaya bile doyuluyor.
Benim gibi ediyordunuz yaniCnm eşim için her zaman Allahım hakkımda hayırlısı olsun, hayırlı değilse de hayırlı kıl yarabbim diye dua ediyordum. Çok şükür ki pişmanda olmadım.
Yani şöyle sanki birseyin hayırlısını istersem istediğim şeyler olmazmış gibi geliyor. Tüm dualarımda böyle :/hani dedin ya olmuyacakmış gibi hissediyorum diye
hmmYani şöyle sanki birseyin hayırlısını istersem istediğim şeyler olmazmış gibi geliyor. Tüm dualarımda böyle :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?