Kızlar Önemli

umutlu2525

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
541
192
103
Merhaba kızlar günaydın herkese

Bu konu yasak mı bilmiyorum ama danışmam gereken bir şey var sizlere . Bu konular hakkında pek bilgim yok
biliyorsunuz ki büyü denen birşey var. ve üzerinde büyü olduğunu tahmin ettiğim biri çünkü bunun kardeşine de aynısı yapılmıştı. Sizlere sormak istediğim şey bunu nasıl öğrenebilirim ne yapmam lazım lütfen kızlar yadırgamayın ve ağır konuşmayın bana yardımcı olabilecek biri yazarsa ömür boyu dua ederim ..

şimdiden çok teşekkür ederim

ben yaptırmak istiyorum yaptırcam demedim ki birisinde olduğunu düşünüyorum başına gelen varmı diye sordum kızlar neden yasak olsun böle bir konu

arkadasım sen buyunun ne oldugundan emınmısın. yaptırmak ıstıyorum da ılerde yaoptırcam demektır ayrıca. ben bole seylerden korkarım yalan yok ve gunahına da ınanırım. konu yasak ve iyi ki de yasak. kapansın zaten

Arkadaşım yazdığım konuyu tekrar oku. yaptırcam yaptırmak istiyorum gibi bir şey yazmadım. sadece bilgisi olan başına gelen varmı bi yakınımıza yapılmış olabilir onun hakkına bilgi almamız lazım diyorum.

o biri kimse kendi ailesi ilgilensin.
nereden biliyorsun büyü yapılmış olduğunu bir de.
ve evt konu yasaklı konulardan.
kapanacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…