Kızlar önerinizi bekliyorum ben işin içinden çıkamadım

Merhaba kızlar hemen konuya giriyorum .benim çok sevdiğim bi bayan evli bir erkekle konuşuyor. Adam da seviyor aşık olmuş sanırım. ve bu konuyu bana yani en son açması gereken kişiye açıyor çünkü ben ne olursa olsun evli biriyle ilişki konusuna herkesden daha çok karşıyım.

Arkadaşımın anlattığına göre ise adamın 2. karısı onu bırakıp annesinin yanında yaşamaya gitmiş bebeğiyle. 2. eşi adamdan çok genç 20 küsür yaş var. kocasının bulunduğu şehirde yaşamak istememiş sen gel demiş.bu adamda dediğine göre hamile kalmış diye eşiyle evlenmiş. annesi ilişkilerine çok karışıyormuş. kız anneci yani biraz. adamında bulunduğu şehirde işi düzeni bırakması imkansız 1. eşinden çocukları var 2 tane asla bırakamaz. anlıycağınız adamın son evliliği yok gibi adam yanlız yaşıyor boşanıcakda.

Arkadaşım adamı seviyor fakat kendinden sebep boşanmasınıda istemiyor .ama durum adamın gerçekten anlattığı gibiyse neden evlenmiyeyim ozaman diyor boşanınca. ay kızlar ben bi fikir bulamadım bana kalsa ne diyceğim malum birde siz akıl verin lütfen.belki ben evli erkekle görüşme fikrine çok katı olduğumdan yanlış değerlendirip yanlış görüyorum.cevaplarınızı bekliyorum .

Evli adamlarla flört hayatı yaşayanların klasik repliği ; " benim yüzümden boşanmasını istemem " :37: Ne kadar samimiyetsizce söylenen bir cümle oysaki ... Böyle söyleyince melek mi (!) oluyorlar yani şimdi ? madem boşanmalarına sebep olmak istemiyorsun , ne diye evli adamla sevgili oluyorsun o zaman .

Konu sahibi yanlış anlamayın lafım size değil , ama evli adamlarla sevgili olanların genel repliği olmuş bu . Nasıl evli erkekler ; "eşimden boşanacağım , anlaşamıyoruz , zaten evleri ayırdık " bahanelerini sıralıyorsa , evli adamlarla sevgili olan hanım kızlarımız (!) da "boşanmalarını asla istemiyorum" diye kendilerini çevrelerini kandırıyorlar . Kısacası böyle çarpık ilişkilerde her iki tarafta samimiyetten uzak sahte insanlar oluyorlar . Böyle ilişkileri doğru bulmadığım içinde , arkadaşınızın durumu için bir şey diyemeyeceğim .

Son düzenleme:
adam ankarada kadınsa istanbulda iki senedir.kadın kendi gelmiyor adamda yalnız haliyle sürekli böyle evlilikmi olur diyor. arkadaşıma eşinin telefonunu falan verdi inanmazsan sen sor diye. yani eşi sanırım kocasını sevmiyor. adamın tüm düzeni diğer eşinden olan çocukları( ilk eşi) ankarada bırakıp gitmesi mümkün değil. ama kadın inatla sen gel diyor . oda ne yapmaya çalışıyor bende anlamadım.

Karı koca arasındaki sorun kimseyi ilgilendirmez,arkadaşını da.... Adam evli! bitti! he madem 2yıldır ayrı.. o zaman dürüst olacak boşanma davası açacak,çocuğunun da eşinin de sorumluluğunu da alacak!! Maddi sorumluluktan kaçmak için böyle ahlaksız ilişkiler yaşayamaz.. Adam pisliğin teki..yaşı da ileri ama yapacağı her türlü iğrençlikten geri de kalmıyor...

Ayrıca arkadaşın şunu düşünsün bu karaktersiz 2yıldır karısıyla ayrı, para için boşanmıyor bir de senin arkadaşını sömürmek için boşanmıyor! bu açık!diyelim boşandı.. adam arkadaşına mı bakacak sanıyorsun! boşandıktan sonra evli adamlarla kırıştırmayan düzgün birini bulmaya çalışacak.. :ssz:

Hepsini geçtim adam iki evlilik yapmış.. belli ki geçimsiz problemli biri..Kadınlar nelere katlanırda boşanmaz adam 2. eşle de sorunlu.. Kadın değil adam sorunlu..

Bence adam ayrı felan değil kendisi sadece iş için felan farklı şehirdedir gayette iyi görüşüyordur , düşürmek içinde aynen anlatcak değil ya değiştirip anlatıyordur ,
2 gün sonra aynı duruma arkadaşında düşer ya yenisini bulur adam, yada 2.ci kıymete biner yine arkadaşın ortada sap gibi kalır yani , doğru 1 tanedir bence , 5-6 tane doğru olmaz, ve bu durumda hiç dogru da değiiiill mantıklı daaa,
ayrıca;

hadi diyelim ki arkadaşın inanmak istediği şeyi görüyor ve adamın eşiyle olan ilişkisi gerçekten de öyle ayrılar, kadına ne yaptı da gitti bakalım zavallı kadın, kimse mutlu yuvasını annesi diyor diye bırakmaz bir de kadına sormak lazım adamın ne .al oldugunu , ((( harem kurcak resmen ))) saf olmayınnnn....

heeeeeeeepppp aynı hikaye bu evli erkekler başka hikaye yazamıyolar yaaa...
hayır sıkılıyo insan....
boşansında gelsin anacım madem kağıt üzerinde evli...

Merhaba kızlar hemen konuya giriyorum .benim çok sevdiğim bi bayan evli bir erkekle konuşuyor. Adam da seviyor aşık olmuş sanırım. ve bu konuyu bana yani en son açması gereken kişiye açıyor çünkü ben ne olursa olsun evli biriyle ilişki konusuna herkesden daha çok karşıyım.

Arkadaşımın anlattığına göre ise adamın 2. karısı onu bırakıp annesinin yanında yaşamaya gitmiş bebeğiyle. 2. eşi adamdan çok genç 20 küsür yaş var. kocasının bulunduğu şehirde yaşamak istememiş sen gel demiş.bu adamda dediğine göre hamile kalmış diye eşiyle evlenmiş. annesi ilişkilerine çok karışıyormuş. kız anneci yani biraz. adamında bulunduğu şehirde işi düzeni bırakması imkansız 1. eşinden çocukları var 2 tane asla bırakamaz. anlıycağınız adamın son evliliği yok gibi adam yanlız yaşıyor boşanıcakda.

Arkadaşım adamı seviyor fakat kendinden sebep boşanmasınıda istemiyor .ama durum adamın gerçekten anlattığı gibiyse neden evlenmiyeyim ozaman diyor boşanınca. ay kızlar ben bi fikir bulamadım bana kalsa ne diyceğim malum birde siz akıl verin lütfen.belki ben evli erkekle görüşme fikrine çok katı olduğumdan yanlış değerlendirip yanlış görüyorum.cevaplarınızı bekliyorum .

uuf :( şu evli adamların peşini bıraksınlar bnm bi arkdasımda şuan böyle :(
ßen inanmıyorum adamların anlattıklarına ispatlasın bir şekilde ozaman bence bu insan yüzünden biticek belki bu olmasa adam dönüp solaşıp o kadınla birleşcekti. kesinlikle karsıyım ben :19:

heeeeeeeepppp aynı hikaye bu evli erkekler başka hikaye yazamıyolar yaaa...
hayır sıkılıyo insan....
boşansında gelsin anacım madem kağıt üzerinde evli...

ya kızlar eğer ben şimdi arkadaşıma o şekilde akıl verirse. yani boşansın öyle konuşsun. arkadaşım bunu derdemez boşanır buna emin . arkadaşımsa zaten sevgili hayatı yaşamıyor sadece emin olmak istiyor gerçekten böyle bi durum varsa neden biz birlikte olmayalım diyor. yani karısı gerçekten bırakıp gitmişse.

ayrıca adam çok yaşlı karısı çok geç 20 küsür yaş genç. fakat eşiyle benim bayan arkadaşım karşılaştırılınca benim arkadaşım çok çok güzel. benim bayan arkadaşım çok genç değil ama o 20 lik çıtırdan çok fazla güzel. bence o zampara adam arkadaşımın güzelliğine kapıldı.

başka erkekmi kalmamış psikolog bana demiştiki bayanlar evli erkekleri daha çekici bulurmuş çok kıymetli bulurlarmış

heralde bu tez doğru bekar erkekleri beğenmezler evli erkekleri baş tacı ederler

bekar erkeklerde evlenecek kız yo diyor

Kızmayın bana ben gördüklerimi söylüyorum,eşi 20 lik olsada benim arkadaşım gerçekten çok farklı bi havası var,2. eşin başka şehirde olması ise adamı sevmemesiymiş arkadaşım aramış konuşmuş

Son düzenleme:
başka erkekmi kalmamış psikolog bana demiştiki bayanlar evli erkekleri daha çekici bulurmuş çok kıymetli bulurlarmış

heralde bu tez doğru bekar erkekleri beğenmezler evli erkekleri baş tacı ederler

bekar erkeklerde evlenecek kız yo diyor

bence tam tersi bekar dururken evliye nasıl bakıyorlar. benim gözümdede evliler kıymetsiz duruyor

adamın eşi işinden dolayı kalmak zorunda olduğu memlekette duruyor onuda yanında istiyor.ama adam çakal tüm bunlar yaşanırken arada arkadaşını idare ediyor.

konunun aslını adamın eşinden dinlemek isterdim...

Son düzenleme:
ben bişey anlamadım bu işten dallastan daha dallas :)

2 senedir adamın eşi istanbul daymış bu zamana kadar boşanmamış ta bundan sonra mı boşanacakmış arkadaşın madem adamı seviyo boşan deyince adam boşanacak ki bundan da emin söylesin adam boşansın o zaman neyi bekliyo

arkadaşın genç adam yaşlı ve zengin arkadaşın adamı seviyo ve bırakamıyo çünkü adamın maddi durumu iyi ( bi msjında öyle demişsin ) arkadaşın o zaman para için mi adamla evlenecek adam yaşlıymış zaten ölünce mirasın yarısı arkadaşına kalacak arkadaşın bu hesapta galiba klasik türk filmi gibi

eh ne diyelim o zaman arkadaşın adamın boşanması beklesin gençliğine yazık etsin

ben bişey anlamadım bu işten dallastan daha dallas :)

2 senedir adamın eşi istanbul daymış bu zamana kadar boşanmamış ta bundan sonra mı boşanacakmış arkadaşın madem adamı seviyo boşan deyince adam boşanacak ki bundan da emin söylesin adam boşansın o zaman neyi bekliyo

arkadaşın genç adam yaşlı ve zengin arkadaşın adamı seviyo ve bırakamıyo çünkü adamın maddi durumu iyi ( bi msjında öyle demişsin ) arkadaşın o zaman para için mi adamla evlenecek adam yaşlıymış zaten ölünce mirasın yarısı arkadaşına kalacak arkadaşın bu hesapta galiba klasik türk filmi gibi

eh ne diyelim o zaman arkadaşın adamın boşanması beklesin gençliğine yazık etsin

arkadaşım bana açıldığında tıpkı bende senin gibi düşünmüştüm .pembe dizileri sollar

kızlar arkadaşım aradı eşinin boşanmasını bekliycekmiş adam ,para ödemek istemiyormuş

Erkeklerin standart konuşmaları, karısı gelsin bakalım adamın yanına dönüp birdaha arkadaşına bakar mı? Sonra adamların eşleri neden hep kötü oluyor, sevdim evlendim desin biriside yahu...

Erkeklerin standart konuşmaları, karısı gelsin bakalım adamın yanına dönüp birdaha arkadaşına bakar mı? Sonra adamların eşleri neden hep kötü oluyor, sevdim evlendim desin biriside yahu...

öyle bir erkek yok bence , bunu ancak kendine çok güvenen ,adam gibi adam olan der öyleside günümüzde ne gezer

Back
X