- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
Merhaba kızlar hemen konuya giriyorum .benim çok sevdiğim bi bayan evli bir erkekle konuşuyor. Adam da seviyor aşık olmuş sanırım. ve bu konuyu bana yani en son açması gereken kişiye açıyor çünkü ben ne olursa olsun evli biriyle ilişki konusuna herkesden daha çok karşıyım.
Arkadaşımın anlattığına göre ise adamın 2. karısı onu bırakıp annesinin yanında yaşamaya gitmiş bebeğiyle. 2. eşi adamdan çok genç 20 küsür yaş var. kocasının bulunduğu şehirde yaşamak istememiş sen gel demiş.bu adamda dediğine göre hamile kalmış diye eşiyle evlenmiş. annesi ilişkilerine çok karışıyormuş. kız anneci yani biraz. adamında bulunduğu şehirde işi düzeni bırakması imkansız 1. eşinden çocukları var 2 tane asla bırakamaz. anlıycağınız adamın son evliliği yok gibi adam yanlız yaşıyor boşanıcakda.
Arkadaşım adamı seviyor fakat kendinden sebep boşanmasınıda istemiyor .ama durum adamın gerçekten anlattığı gibiyse neden evlenmiyeyim ozaman diyor boşanınca. ay kızlar ben bi fikir bulamadım bana kalsa ne diyceğim malum birde siz akıl verin lütfen.belki ben evli erkekle görüşme fikrine çok katı olduğumdan yanlış değerlendirip yanlış görüyorum.cevaplarınızı bekliyorum .
Evli adamlarla flört hayatı yaşayanların klasik repliği ; " benim yüzümden boşanmasını istemem "

Konu sahibi yanlış anlamayın lafım size değil , ama evli adamlarla sevgili olanların genel repliği olmuş bu . Nasıl evli erkekler ; "eşimden boşanacağım , anlaşamıyoruz , zaten evleri ayırdık " bahanelerini sıralıyorsa , evli adamlarla sevgili olan hanım kızlarımız (!) da "boşanmalarını asla istemiyorum" diye kendilerini çevrelerini kandırıyorlar . Kısacası böyle çarpık ilişkilerde her iki tarafta samimiyetten uzak sahte insanlar oluyorlar . Böyle ilişkileri doğru bulmadığım içinde , arkadaşınızın durumu için bir şey diyemeyeceğim .
Son düzenleme: