• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar onu unutamıyorum :(

mavi_pirenses

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
341
48
38
İstanbul
Unutmaya çalıştıkça daha çok aşık oluyorum sanki ama platonik olarak kalacak :( ona kalbimi açtım ama o benimle dalga geçti istemedi. Çok mutsuzum :(
Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Adam dalga geçmiş ve siz üzülüyorsunuz..
Kendinize eziyet etmeyi bırakın ve önünüze bakın..
Hayat çok güzel:16:böyle tipler için heba etmeyin..:34:

Dusunme..dusundukce uzuluceksin..hayatina devam et yeni biriyle tanis...kimse vazgecilmez degildir...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayatına devam et, karşına yeni biri çıkınca sana yaşattığı kalp kırıklığı son erecektir...

İçinde kalmasi daha kötü emin ol en azından acilmissin medeni cesaret gostermissin dalga gecmis bak suan uzuldugun adam ne kadar sığ biri imis gormus oldun.
Valla unutuluyor inan bana sadece zaman gerek. Bu sureci en iyi atlatma yontemi nedense ondan parca tasiyan sarkilar heryerde karsina çıkar kac oradan ciddiyim bak slow müzik cok uzuyor insani. Kendine mesgale bul bişeyler uret cok bunaldiginda aklina o geldiginde giyin suslen cik disari. Yakin bir arkadasinla dertles icini dok agla ne bileyim böyle böyle önce bir hafta iki hafta bir bakmissin hoop ay gecmis aklina gelince kalbin bile ciz etmiyor.

Back
X