kızlar onunla eskisi gibi değiliz

Yokki67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
109
21
48
25
bir anda konuşmayı kesti beni engellemiş her gün yüz yüze geldiğimiz bir ortamdayız sordum neden böyle yaptın diye sen de konuşmuyorsun dedi nasıl yani ben bir şey mi yaptım dedim bir problem yok dedi selam verirsen veririm dedi bu ne demek ben ona bunu sorarak hata mı ettim bu saatten sonra ne yapmalıyım kızlar

Ne boyuttaydı ilişkiniz?

Başkasını buldu ve seni değil onu tercih etti net.

Yoo sorduğunuz iyi olmuş en azından acaba sorsamıydım diye düşünmezsiniz. Başka birini bulmuş olabilir yeni biriyle bi ilişkiye başlamış bu sebepten diyalogu kesmiş olabilir üzgünüm ama şu durumda aklıma başka sebep gelmiyor aile sorunları vardr klişesi filan makul gelmiyor

Konunuz bu haliyle çok havada kalmış. Bahsettiğiniz kişi kim ? Flört mü ediyordunuz ?

Tek tek soru cevap yapmak yerine konunuzu yeniden düzenleyin isterseniz.

Şu hissiyatı aldım; uğraşmış dolaylı şekilde ama istediği kıvama getirememiş.elde edemeyince usanmış sıkılmış engel atmış. Yani çokta fifi muhabbeti çekmiş.seninlemi uğraşcama çevirmiş. Slm verirsen verir geçerim. Ama okadar demeye getirmiş. ayrıntı vermediğiniz için ; yorumlarım bukadar

Son düzenleme:
Mütemadiyen aşık mı oluyorsunuz..konularınıza baktım(zira anlamadim mevzuyu)

Köpek çekmiş yeme; kendine bak hayatına bak böyle adamları da hayatınıza almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…