kızlar oturduğunuz yerde kapıcı varmı fikir verin lütfen

ilkduyansenol

kaça bölünebilirim
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
5.285
4.041
173
kızlar bizim sitede 7 yıldır çalışan bina görevlimiz var.ilk başlarda çok savunuyordum hatta millet çıkartılmasını çok istedi fakat ben hakkını savunsun diye arkasında çok durdum nitekim yönetimi aldım.ilk gün kendisine görev tanımı verdim imzallattırdım fakat gerçekten diğer kat sakinlerine hak verir oldum ve kendisine dün ihtar yazdım diğer yönetimde 1 kişi imzalamadığı için bugün vericem.eğer aynı tutumu devam ederse imza toplayıp çıkarmayı düşünüyorum.sizin kapıcılarınızın size karşı ve binanıza karşı olan tutumu nasıl?lütfen fikir verin

adamın yapısıdır..bişeyleri unuyodur belki..
kasıtlı olmayablir hani..
tam anlatmamışssn ama çıkartmak üzücü olsa gerek :50:

evet arkadaşım 2 adet kapıcımız var bizim site biraz kalabalık oldugu için 2 tane ayrı kapıcı var bizim blokla ilgilenen kapıcımız çok ama çok iyi birisi hakkını yiyemem işini laiki ile yapıyor adam diger kapıcı işe yeni girdi onu pek tanımıyorum ama ayrılan kapıcı oda çok iyiydi onun hakkınıda yiyemem hatta şimdi çok pişman oldu çıktıgına hatta annem,babam olsun yönetici olsun senin işten çıkmanı istemiyoruz diyorlardı ona göre çok iyi bir iş bulmuştu ama babam başta söyledi adama senin gidecegin yeri iyi biliyorum orası pek güvenilir degil gitme demişti şimdi pişman olmuş eger benim yerime kimseyi almadıysanız geri gelecem demiş ama aldılar onun yerine birisi bizim sitemizde bir kaç tane patavatsızlar var adamları çok ezmeye çalışıyorlar sana paranı ben veriyorum her dedigimi anında yapacaksın diyorlar örn sabah ekmegini sabah saat 6 da dagıtmaya başlıyor adam birisi diyormuş benim ekmegi sabah 5 te getireceksin adam diyor açık bakkal olsa getiririm ama yok diyor yok getireceksin illa diyor yada kapının önüne çöp bidonları koyuyoruz çöplerin suyu merdivene akmasın diye bazı kişiler kova koymuyor çöp suları merdivene akıyor adama kızıp bagırıyorlar sen her dakika sileceksin diye halbuki 15 günde bir silinmeli merdiven normalde yöneticilik çok zor bir iş arkadaşım bizim sitede henüz tam bitmeyen 2 blok kaldı onlarda biterse toplam 330 bloklu bir daire olacak ve bir sürü insan küçük bir mahalle gibi olacagız

Apartman görevlisi veya apartman hizmetlisi gibi adlandirsak daha iyi olmaz mi? Ne bileyim kapici kelimesi bana cok itici geliyor.

Bizim apartman görevlisi(kapıcı demek gercekten itici geliyor banada)iyi birisi,bana karsı tutumu da saygılı herhangi bir saygısızlığını görmedım.(bazen anlamıyor ne demek ıstedığımı bır kaç kez söylemek durumununda kalıyorum ama onun yapısıda bu).Tatil gününün ertesi günü servise normal saatınden gec gelıyor kımı zaman 30 dk gecıkıyor şikayet etmeyi düşünmedim çünkü sonucta evde bir sorun vardır,çocuğuyla alakalı bir durum vardır diye insanlık hali olur böyle seyler diye düşünüyorum.Bence siz o şahısın ekmeğiyle oynamayın en azından bır konusup uyarırsınız,hatası devam ederse ona göre düşünün bu durumu.

Bı yol olmaz bence ıse yaramayN onun gbı ıs arayan bı suru kısı var baska bırını degerlendırmenınonerırım

arkadaşlar fikirleriniz için teşekkür ederim öncelikle bizim site olarak aslında bina görevlisi istemiyor fakat ben part time olsun yinede kalsın diye çok direndim.avukatlarla konuştum falan toplantıda adam birsi kira vermeden otursun ve temizliğini yapsın binanın dedi bende bu yasal değil dedim kiracı olarak otursun dediler buda olmaz dedim beyefendi bana bir çıkıştı kimmiş senin o avukatın benimde tanıdığım var diye ben şok oldum.yani balık baştan kokar mi sali beyefendi kiracı olmayı istiyor çğnkü bu durumda kimse iş buyuramıyacak.neyse yönetimi aldım dedimki (bana diklendiği halde)bir sıkıntın olunca istediğin zaman gel dedim.maşallah benim haricimde herkese ayrı birşey anlatıyo.ayrıca bunu tamamen eşi yönlendiriyo.o bişey demeden yapmıyor.sabahları ona çocuklar servise gbiniyor insanlar işe gidiyor dedim kapıda ol dedim beyefendi sabah elinde gazete binanın önünde oturuyor ben yada başkası günaydın demeden kafasını kaldırıp bakmıyor bile.ayrıca insanlarla olan diyologları eşinin havaları binbeşyüz zaten sanki ben binada çalışıyorum bunlar yönetici

Son düzenleme:
konu sahibi arkadaş bizim acil böyle bişe ihtiyacımiz var sen nerde yaşiyorsun inşallah bursadır ben bursadayım şimdi telden sana yazdım lütfen cevap yazarsan akşam evden cevap yazarım sana lütfen bursalı ol

adamın yapısıdır..bişeyleri unuyodur belki..
kasıtlı olmayablir hani..
tam anlatmamışssn ama çıkartmak üzücü olsa gerek :50:

valla canım kusura bakma ama bende çalışan biriyi ayak ayak üstünde gazete okumuyorum patronumla ilişkilerime eşimi sokmuyorum patronumla pazarlık yapmıyorum vs vs gözünün yaşına bakmıycam çalışmayana müstehak

Bizim apartman görevlisi çok iyi biri, arada sırada sabah servisine geç kalıyor, bazen uyuya kalıyor sanırım, 30 dk gecikmeler oluyor arada, ama kimsenin bir şey dediğini sanmıyorum. Sadece ekmek / gazete ve çöp değil, isteyenlere büyük alışveriş yapmaya çevredeki büyük marketlere de gidiyor, faturaları ödemeye gidiyor. Evde bir sorun olduğunda ilgileniyor, bir eşya bozulduğunda direk onu çağırıyoruz o bizi yönlendiriyor, o tamirat için çalışanları bulup o getiriyor ediyor.
site değil bizimki, 9 katlı bir apartman.

apartman görevlisi bir çok şeye koştuğu için bizim apartmanda, çevremizdekilere göre çok daha fazla apartman aidatı veriyoruz tabi.. yani maaşı yüksek.

Bizim apartman görevlisi çok iyi biri, arada sırada sabah servisine geç kalıyor, bazen uyuya kalıyor sanırım, 30 dk gecikmeler oluyor arada, ama kimsenin bir şey dediğini sanmıyorum. Sadece ekmek / gazete ve çöp değil, isteyenlere büyük alışveriş yapmaya çevredeki büyük marketlere de gidiyor, faturaları ödemeye gidiyor. Evde bir sorun olduğunda ilgileniyor, bir eşya bozulduğunda direk onu çağırıyoruz o bizi yönlendiriyor, o tamirat için çalışanları bulup o getiriyor ediyor.
site değil bizimki, 9 katlı bir apartman.

apartman görevlisi bir çok şeye koştuğu için bizim apartmanda, çevremizdekilere göre çok daha fazla apartman aidatı veriyoruz tabi.. yani maaşı yüksek.

zaten en zorum giden ne biliyormusun aidat toplamaya çıktığımda çoğu kişinin bu parayı boşa veriyoruz demesi

.bizim eski yöneticiyle araları çok iyiydi arkadaş gibilerdi.yönetici açık verdi 3000 civarında buda 5 aydır maaş almıyormuş bu arada başka biyerde çalışmış yani parasız kalmamış ki bu yasak bunu bugün öğrendim.daha ay başı gelmeden benden para istiyor bende dedimki paramız bitince biz patronumuzdan para istiyormuyuz gününden önce kim maaşını alıyor?.1 ayı zor getiren biri 5 ay nasıl maaş almadan durmuş bende bunu anlamıyorum

Bunu bende diyorum bazen:)
Aidatı sizmi topluyorsunuz?bu apt görevlisinin görevi değilmi?

canım adam yerine koyup para vermiyorlarki. eski yönetici alıştırmış aksatanların üzerine düşmiye düşmiye 5 ay aidatı biriken var.zor düzeni oturttum zaten şükür

Son düzenleme:
Aidatı niye elden topluyorsun ki? Sitenin bir banka hesabı olsa ve para orada toplansa? Hem daha resmi olur ve ilerde başın ağrımaz. Öyle insanlar var ki, gün gelir üstüne kalacak oyunlar yaparlar.
Siteniz kaç blok, tek bina ve tek bina görevliniz mi var?
Amma ahiret soruları sordum di mi? :52:
Oturduğum sitenin denetçiliğini yaptım da o yüzden konu ilgimi çekti. 30 küsur blokluk dev site :53: İşin hukuk kısmı dahil baya bir şeylerle uğraşmışlığım var.
Bizim sitede işini yapmayan görevli olunca yönetimden yazılı uyarı alırdı. Sonra ben her iki tarafa bir kağıtlar imzalatırdım. Sonra SGK ve diğer kurallar çerçevesinde oluruna olmazına bakardık. Sana en büyük tavsiyem, her şeyi ince eleyip sık dokuyup yazılı kuralıyla yapman ve mutlaka her şeyi kağıt üstünde ve imzalı tutman. Sonra gereksiz tazminat ödemeyin.

canım adam yerine koyup para vermiyorlarki. eski yönetici alıştırmış aksatanların üzerine düşmiye düşmiye 5 ay aidatı biriken var.

Kac daire yani görevini yapmıyorsa cıkarın o zaman.Bız ayın 1 ıne kadar aidat vermeyelim anında panoda ısım yazıyorlar:)Ve apt görevlisi aidatı hatırlatıyor.Hatta zamanında ödemeyene faiz ıslıyecek diyor..Gecen gun apt görevlısı geldı aidat dedı ben 25 inde veriyorum:)evet bılıyorum ama dedi,bende neyse simdi verebılırım dedim.Çok iyi olur ayın 21 ınde ödememız varda dedı önemlı değil dedım.Yanı dusun gununden önce bıle topluyorlar,dısıplın sart...Aidat ödemeyenlere dava acabılırsınınız yönetımınde yasası var..

Back
X