• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ovitrelle kullandınız mı

basakalya

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2024
439
102
23
28
Kızlar selamlar bu ay klomen tedavısıne başladım ama aranızda kullanıp gebe kalan var mı

femara + ovitrelle kullandım. 5 yumurtam olgunlaştı ama gebelik olmadı. bir sonraki ay kendiliğinden gebelik oldu. ama doktorum ilaçların etkisinden olduğunu söyledi

femara + ovitrelle kullandım. 5 yumurtam olgunlaştı ama gebelik olmadı. bir sonraki ay kendiliğinden gebelik oldu. ama doktorum ilaçların etkisinden olduğunu söyledi
Bende klomen e. Başladım bugün çatlatma ognesi oldu çok ağrım var kaşık bölgem de merak ettim ovulasyon testi yaptım yumurtluyorum suan inşallah tutar

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 5
Hay maşallah ya sağlıkla kucağınıza alın inşallah belki dediği gibi etkisi olabilir benim ilk denemem daha ilk ay da bi yumurtam buyumus çok şükür 21 cm başkalarının hemen ılk ayda buyumeyede biliyor dedi umutlandım açıkçası

Back
X