- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.758
- 133
- Konu Sahibi Nane surubu
-
Insallah tutar daha da degerlendirmemiz gerekiyormuKritik zamanlari degerlendirmissiniz. O aralikta catlamis olmali. Umarim tutar
Adetiniz duzenli mi? Bazen pcolu kadinlar adete yakin da yumurtlayabiliyor. Gun asiri degerlendirebilirsiniz bence. BAT ne zaman?Insalla
Insallah tutar daha da degerlendirmemiz gerekiyormu
Telefon uygulamasina gore 23-24 mayis pco nasil bisey ki? Subattan beri adetimi takip ediyorum29-30 gunde bir oluyor yasimda 34Adetiniz duzenli mi? Bazen pcolu kadinlar adete yakin da yumurtlayabiliyor. Gun asiri degerlendirebilirsiniz bence. BAT ne zaman?
Pko nasil bisey evet tam olmadi gibi ne yapmam lazim teztlere hala devam edecemPko var sanırım. 5 6 pike yakın ama pik değil de gibi
Polikistikover sendromu. Bazi kadinlarin yumurtlari catlamaz ve yumurtaliklarda kucuk kistler halinde birikir. Bu durum da hem hormonlari hem de adet suresini etkiler.ben mesela 35-37 günlerde adet goruyorum. Normali 28 gundur. Bazi kadinlar bu sendromu daha agir gecirir ve ilacla ancak adet olabilirler. Ne zaman yumurtladigini takip etmek zordur.Telefon uygulamasina gore 23-24 mayis pco nasil bisey ki? Subattan beri adetimi takip ediyorum29-30 gunde bir oluyor yasimda 34
Bu yasima kadar hic adet sorunu yasamadim hep geldi adetlerim ama iste cocuk dusundugumden beri adetlerimi takip etmeye basladim hic sasmaz hep gelir acaba kist var diyemi catlamiyor diyorsunuz? Yani pco lu bayanlar hamile kalamiyormu gerci bu ucuncu ayimiz deniyoruz ama her bi belirtiyi yasadim ama hep adet oldumPolikistikover sendromu. Bazi kadinlarin yumurtlari catlamaz ve yumurtaliklarda kucuk kistler halinde birikir. Bu durum da hem hormonlari hem de adet suresini etkiler.ben mesela 35-37 günlerde adet goruyorum. Normali 28 gundur. Bazi kadinlar bu sendromu daha agir gecirir ve ilacla ancak adet olabilirler. Ne zaman yumurtladigini takip etmek zordur.
Benim iki cocugum var. Pco gebelige engel degil sadece iyi takip etmek gerek. Normalde adetinizin ne zaman gelmesi gerekiyor?Bu yasima kadar hic adet sorunu yasamadim hep geldi adetlerim ama iste cocuk dusundugumden beri adetlerimi takip etmeye basladim hic sasmaz hep gelir acaba kist var diyemi catlamiyor diyorsunuz? Yani pco lu bayanlar hamile kalamiyormu gerci bu ucuncu ayimiz deniyoruz ama her bi belirtiyi yasadim ama hep adet oldum
Allah bagislasin canim telefon uygulamasina bakarsak 23-24 mayis gelmesi gerekiyorBenim iki cocugum var. Pco gebelige engel degil sadece iyi takip etmek gerek. Normalde adetinizin ne zaman gelmesi gerekiyor?
Sahane açıklama olmuş. Yalın ve anlaşılır. Bende yok ama sizce pkoda yumurta takip doktorla mı yapılmalı?Polikistikover sendromu. Bazi kadinlarin yumurtlari catlamaz ve yumurtaliklarda kucuk kistler halinde birikir. Bu durum da hem hormonlari hem de adet suresini etkiler.ben mesela 35-37 günlerde adet goruyorum. Normali 28 gundur. Bazi kadinlar bu sendromu daha agir gecirir ve ilacla ancak adet olabilirler. Ne zaman yumurtladigini takip etmek zordur.
Amin canim cok sagol. Daha varmis. Adet gununde test yaparsan cikar. Hayirlisi olsunAllah bagislasin canim telefon uygulamasina bakarsak 23-24 mayis gelmesi gerekiyor
Saol canim yorumladigin icinAmin canim cok sagol. Daha varmis. Adet gununde test yaparsan cikar. Hayirlisi olsun
Tesekkurler :) Aslinda takip etmek insani daha cok strese sokuyor. Benim iki gebeligimde beklemediğim zamanlarda oldu. Saglikli beslenmek, spor yapmak ve kafaya takmamak gerek.Sahane açıklama olmuş. Yalın ve anlaşılır. Bende yok ama sizce pkoda yumurta takip doktorla mı yapılmalı?
Elbette mucizevi formül bu.Tesekkurler :) Aslinda takip etmek insani daha cok strese sokuyor. Benim iki gebeligimde beklemediğim zamanlarda oldu. Saglikli beslenmek, spor yapmak ve kafaya takmamak gerek.
Ben squat yapiyorum normalde ama cocuk calisiyoruz ya yumurtaliklari zorlar yada bebe tutunmaz diye qsuatta yapmiyorum sence bir sorun olurmu sporTesekkurler :) Aslinda takip etmek insani daha cok strese sokuyor. Benim iki gebeligimde beklemediğim zamanlarda oldu. Saglikli beslenmek, spor yapmak ve kafaya takmamak gerek.
Yumurta bazen cok buyuyor ve o zaman agri veren bir kiste donusuyor. Normalde pcodaki kistler cok kucukler ve agri yapmazlar. Adetle beraber atilirlar. Eger cok buyur ve çatlamazsa ilacla kucultup adetle atilmasini beklemek gerek. Ne olacagini bilmek pek mumkun olmuyor bu durumda. Ilacla yumurtlayinca boyle riskler var. Bazi kadinlarin hic yumurtasi buyumuyor, bazilarinin cok fazla sayida yumurtasi buyuyor. Benim kendiliginden buyuyordu ama catlamiyordu. Onun icin hormonlarimin duzene girmesi gerekiyordu. Saglikli beslenmeye ve spor yapmaya basladim. Bazi bitkisel kurler yaptim, cok faydasini gordum. Bir de rahim filmi cok etkili oldu hamile kalmamda. O ay bir tek korunmasiz iliskiyle hamile kalmisim. Hic takip bile etmemistim. Vucudunu serbest birakmak gerekiyormus. Stres kilitliyor her seyi.Elbette mucizevi formül bu.Ama yumurtalar kist olustu mu oluşmadı mı takip edilmeli mi?
Canim tutunacaksa tutunur o, boyle seyler kolay kolay zarar veremez ona ama tabi ki doktoruna danis. Squat yerine hafif tempomu yuruyus falan yapabilirsin meselaBen squat yapiyorum normalde ama cocuk calisiyoruz ya yumurtaliklari zorlar yada bebe tutunmaz diye qsuatta yapmiyorum sence bir sorun olurmu spor
Allah bağıslasın evlatlarınızı. Ben de ortalık düzelince hsg cektirecem bekliyom.Yumurta bazen cok buyuyor ve o zaman agri veren bir kiste donusuyor. Normalde pcodaki kistler cok kucukler ve agri yapmazlar. Adetle beraber atilirlar. Eger cok buyur ve çatlamazsa ilacla kucultup adetle atilmasini beklemek gerek. Ne olacagini bilmek pek mumkun olmuyor bu durumda. Ilacla yumurtlayinca boyle riskler var. Bazi kadinlarin hic yumurtasi buyumuyor, bazilarinin cok fazla sayida yumurtasi buyuyor. Benim kendiliginden buyuyordu ama catlamiyordu. Onun icin hormonlarimin duzene girmesi gerekiyordu. Saglikli beslenmeye ve spor yapmaya basladim. Bazi bitkisel kurler yaptim, cok faydasini gordum. Bir de rahim filmi cok etkili oldu hamile kalmamda. O ay bir tek korunmasiz iliskiyle hamile kalmisim. Hic takip bile etmemistim. Vucudunu serbest birakmak gerekiyormus. Stres kilitliyor her seyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?