- 16 Şubat 2019
- 904
- 255
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
Merhabalar adetim yarın olmam lâzım üç gündür Ovulasyon testim tam pık değil ama pınke çok yakın neden olabilir acaba böyle çıkıyor ama çatlamadan sonraki 11 gün bugün halbuki ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet günüm geldı ama canım ya bugün yada yarın olmam lazım aslında olabılır miiki kez yumurtlama olabilir test bozuk olabılır
olabılır canımAdet günüm geldı ama canım ya bugün yada yarın olmam lazım aslında olabılır mi
Eşım akşam gelirse değerlendıreyim çatlamadan sonraki 11 gün ama Ovulasyonla takip ediyorum çünküolabılır canım
bence de değerlendir hiç belli olmuyor :)Eşım akşam gelirse değerlendıreyim çatlamadan sonraki 11 gün ama Ovulasyonla takip ediyorum çünkü
Canım sanki pık olmaya çok yakın ama anlamadığım sürekli pik yapmaya çok yakın çıkmış bence sen bugünü değerlendir yarına tekrardan yap bakalım nasıl çıkacakÖncelikle slm kizlar 3 yıldır Bebek hasretiyle kavruluyorum tıbben bir sorun yok ovalasyon testini hiç yapmamıştım adetimin bitigi gibi başladım 11 Ekim'de adetim biti ertesi sabah bugüne kadar yaptığım testler ama birşey anlamıyorum yumurtam catmaya hazirmi yada hazır degilmi hiç birşey anlamadım lütfen anlayan bayan arkadaşlarımdan biri yardımcı olurmu
Allah nasıp etsin İşallah şöyle canım her gün aynı saatte yap ama sabah ilk idrarla yapma ve ıkı saat sıvı alma sonra çok kötü çıktığı günü ve silik çıkana kadar birliktelik olsunAdetim bitiminden beri değerlendiriyorum hergunu hiç kulanmadigim için bilmiyorum 2 ay sonra 4 yılımı doldurucam Bebek hasretiyle kavruluyorum
Pardon klavye yanlış yazdı çok koyu çıktığı günü ve silik çıkana kadar birliktelik olsunAdetim bitiminden beri değerlendiriyorum hergunu hiç kulanmadigim için bilmiyorum 2 ay sonra 4 yılımı doldurucam Bebek hasretiyle kavruluyorum
Sorun yok abla anladım abla saol bilgilendir diğin içinPardon klavye yanlış yazdı çok koyu çıktığı günü ve silik çıkana kadar birliktelik olsun
Rica ederim işallah hamile kalırsın yaSorun yok abla anladım abla saol bilgilendir diğin için![]()
İsllah abla duva edermisin bide abla günde bir test yapıyorumRica ederim işallah hamile kalırsın ya
Ederim canım işallah olur evet canım günde bır kere yeterli olur ıkı saat sıvı alma ve ilk idrarla yapma aynı saatte yap işallah gebelik olurİsllah abla duva edermisin bide abla günde bir test yapıyorum
Ederim canım işallah olur evet canım günde bır kere yeterli olur ıkı saat sıvı alma ve ilk idrarla yapma aynı saatte yap işallah gebelik oluamin
Amin abla saol olursa buradan paylaşım yaparım![]()
Amin isllah abla olurda olursa burdan paylasirimEderim canım işallah olur evet canım günde bır kere yeterli olur ıkı saat sıvı alma ve ilk idrarla yapma aynı saatte yap işallah gebelik olur
Abla dünden beri bel ağrım var normalmiCanım sanki pık olmaya çok yakın ama anlamadığım sürekli pik yapmaya çok yakın çıkmış bence sen bugünü değerlendir yarına tekrardan yap bakalım nasıl çıkacak