Düzenli aslında 35 gün döngüm devam edim değil mi yumurta takibime bu aydaAdetlerin filan düzenli midir acaba bide arkadaş da yazmış hatay yumurtlama olmayabilir yada Farklı zamanlardada olabilir inositol takviyesiyle yumurtlama görebilirsin
Devam edim o zaman ben reglime kadar olmazsa öbür ay yine takipte kalıcağım çok teşekkürHer ay yumurtlama olmuyo diye duymuştum
Takip et istiyorsan yeni aya giriyoruz zaten ama dediğim takviyeye başla kullanmıyorsan canım faydası var benceDüzenli aslında 35 gün döngüm devam edim değil mi yumurta takibime bu ayda
Devam edim o zaman ben reglime kadar olmazsa öbür ay yine takipte kalıcağım çok teşekkürHer ay yumurtlama olmuyo diye duymuştum
tamamdır cok teşekkürlerTakip et istiyorsan yeni aya giriyoruz zaten ama dediğim takviyeye başla kullanmıyorsan canım faydası var bence
Yumurtlama olmamis galiba..Kızlar bu ay ovulasyon testine başladım 18.günümdeyim suan ama hep silik çizgi ve sanki gün geçtikçe daha silikleşiyor kaçırmıs olamam aynı gün ve aynı saatte hep yapıyorum pozitifi göremicekmişim gibi geliyor bu durumla karşılaşan var mı
Yumurtlama olmamis galiba canimKızlar bu ay ovulasyon testine başladım 18.günümdeyim suan ama hep silik çizgi ve sanki gün geçtikçe daha silikleşiyor kaçırmıs olamam aynı gün ve aynı saatte hep yapıyorum pozitifi göremicekmişim gibi geliyor bu durumla karşılaşan var mı
İnşallah canım bence bu pozitiflikle olmaması imkansiz bir gün olacaktırDevam edim o zaman ben reglime kadar olmazsa öbür ay yine takipte kalıcağım çok teşekkür
tamamdır cok teşekkürleryarın eczaneden alırım folik asit kullanımına başladım 4 Ay önce düşük olmuştu bakalım tutar inşallah bu ay olmazsa öbür ay artık
Kuzum bende senin gibiydim 35 gunde dongunse ovu 21. Gün yumurtlama görürsün 3 gün kalmış yani devam etDüzenli aslında 35 gün döngüm devam edim değil mi yumurta takibime bu ayda
Amin canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinİnşallah canım bence bu pozitiflikle olmaması imkansiz bir gün olacaktır
Aynı saatte 2 saat sıvı alımına dikkat ederek yapıyorsunuz dimi?Kızlar bu ay ovulasyon testine başladım 18.günümdeyim suan ama hep silik çizgi ve sanki gün geçtikçe daha silikleşiyor kaçırmıs olamam aynı gün ve aynı saatte hep yapıyorum pozitifi göremicekmişim gibi geliyor bu durumla karşılaşan var mı
Bakalım ümitliyim bende bi sorunum olsaydı hamile kalmazdım gebelik geçirdim çünkü acaba dedim testler mi hatalı ama moral oldu bana bu yorum devam edicem bakalımKuzum bende senin gibiydim 35 gunde dongunse ovu 21. Gün yumurtlama görürsün 3 gün kalmış yani devam et
Evet 2 saat bekliyorum en az sıvı alımımı minimuma indiriyorumAynı saatte 2 saat sıvı alımına dikkat ederek yapıyorsunuz dimi?
Devam edin yapmaya bence koyulaşmaya başlayacaktırEvet 2 saat bekliyorum en az sıvı alımımı minimuma indiriyorum
Galiba bazıları 21 22 gün gibi geç yumurtlama olabiliyor ama devam edicem reglime kadar görürüm inşallah Veya testler hatalı başka bi açıklaması yokYumurtlama olmamis galiba canim
Evet geç olanda varmış güzel haberler aldınız mı sonrasındaben 21 ğünde görmüştüm canım devam et
İnşallah tekrar gebe kalırsınBakalım ümitliyim bende bi sorunum olsaydı hamile kalmazdım gebelik geçirdim çünkü acaba dedim testler mi hatalı ama moral oldu bana bu yorum devam edicem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?