Kızlar ovulasyonla ilgili fotoğrafa bakar mısınız

papatya9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2022
203
102
33
27
Kızlar bu ay ovulasyon testine başladım 18.günümdeyim suan ama hep silik çizgi ve sanki gün geçtikçe daha silikleşiyor kaçırmıs olamam aynı gün ve aynı saatte hep yapıyorum pozitifi göremicekmişim gibi geliyor bu durumla karşılaşan var mı

Eklentiler

• 989236C3-A0BF-407C-8847-926C88A2FC7E.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 132
Adetlerin filan düzenli midir acaba bide arkadaş da yazmış hatay yumurtlama olmayabilir yada Farklı zamanlardada olabilir inositol takviyesiyle yumurtlama görebilirsin

Adetlerin filan düzenli midir acaba bide arkadaş da yazmış hatay yumurtlama olmayabilir yada Farklı zamanlardada olabilir inositol takviyesiyle yumurtlama görebilirsin
Düzenli aslında 35 gün döngüm devam edim değil mi yumurta takibime bu ayda

Her ay yumurtlama olmuyo diye duymuştum
Devam edim o zaman ben reglime kadar olmazsa öbür ay yine takipte kalıcağım çok teşekkür
Takip et istiyorsan yeni aya giriyoruz zaten ama dediğim takviyeye başla kullanmıyorsan canım faydası var bence
tamamdır cok teşekkürler yarın eczaneden alırım folik asit kullanımına başladım 4 Ay önce düşük olmuştu bakalım tutar inşallah bu ay olmazsa öbür ay artık

Yumurtlama olmamis galiba..

Yumurtlama olmamis galiba canim

İnşallah canım bence bu pozitiflikle olmaması imkansiz bir gün olacaktır

Aynı saatte 2 saat sıvı alımına dikkat ederek yapıyorsunuz dimi?

Kuzum bende senin gibiydim 35 gunde dongunse ovu 21. Gün yumurtlama görürsün 3 gün kalmış yani devam et
Bakalım ümitliyim bende bi sorunum olsaydı hamile kalmazdım gebelik geçirdim çünkü acaba dedim testler mi hatalı ama moral oldu bana bu yorum devam edicem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…