Kızlar ovulasyonla ilgili fotoğrafa bakar mısınız

Evet geç olanda varmış güzel haberler aldınız mı sonrasında
hatta ağrılarım vardı doktora gittim kistmi var diye , doktor yok dedi zaten gebe kalamazsın rahim duvarın çok ince dedi tamam diyip döktürücü verdi bende 7 senedir doğal yolla hiç kalamadıgım içn sürpriz oldu:)

amin canım inşallah Allahım isteyen herkese versin çok uzun ve yıpratıcı süreçler geçirdim gerçekten
Sonunda beklediğin sabrettiğin mukafatını aldın çok mutlu oldum senin adına bende çok zor süreçten geçtim 4 aylık bebeğimi kaybettim ölü doğum yaptım 4 ay önce üzülüp psikolojim elbette bozuldu ama demekki daha iyisi olacağı için böyle oldu diye kendimi motive ettim isyan etmedim hiç hemen olur inşallah tek duam

Devam et canım bende tedirgindim olmayacak galiba diye, ama bugün koyulaştı hemde hemen. Tabi bel ve kasık ağrılarım da var anlamıştımda ama bunu görmek mutlu etti. İlk başta göremeyince can sıkıyor ama sabırla beklemek lazımmış. Sende öyle yap mutlaka göreceksin

Eklentiler

• 16E28F42-ED82-43EE-8FB0-61FF4B323E5E.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 59
hiç isyan etme canım ne güzel hamile kalabiliyorsun bende tüp bebekle 3 düşük yaptım biliyorum ne zor bir süreç oldugunu rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah kalbimi durmuştu

hiç isyan etme canım ne güzel hamile kalabiliyorsun bende tüp bebekle 3 düşük yaptım biliyorum ne zor bir süreç oldugunu rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah kalbimi durmuştu
Bütün yaşadıkların cok zor hatta benden bile daha zordur eminim buna sonucuma bak ama inşallah kucağına aldığın an bütün sıkıntıların yok olur

14.gün mü yumurtlamanız oldu

14.gün mü yumurtlamanız oldu
Evet adetim bittikten bir gün sonra başladım şimdi gördüm yumurtlamayı 14. günü yani bugün gördüm. 2-3 saat sıvı almadım ve genelde 18:00 gibi yaptım testleri. Sizde bırakmayın hergün aynı saatte yapın

23.gün oldu yumurtlamam sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…