İnşallah canım çok teşekkürDevam edin yapmaya bence koyulaşmaya başlayacaktır
İnsallah canım Allah isteyen herkese nasip etsinİnşallah tekrar gebe kalırsın
evet canım aldım çok şükür henüz cok yeniEvet geç olanda varmış güzel haberler aldınız mı sonrasında
Ayyy çok mutlu oldummm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinevet canım aldım çok şükür henüz cok yeni
hatta ağrılarım vardı doktora gittim kistmi var diye , doktor yok dedi zaten gebe kalamazsın rahim duvarın çok ince dedi tamam diyip döktürücü verdi bende 7 senedir doğal yolla hiç kalamadıgım içn sürpriz oldu:)Evet geç olanda varmış güzel haberler aldınız mı sonrasında
amin canım inşallah Allahım isteyen herkese versin çok uzun ve yıpratıcı süreçler geçirdim gerçektenAyyy çok mutlu oldummm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sonunda beklediğin sabrettiğin mukafatını aldın çok mutlu oldum senin adınaamin canım inşallah Allahım isteyen herkese versin çok uzun ve yıpratıcı süreçler geçirdim gerçekten
hiç isyan etme canım ne güzel hamile kalabiliyorsun bende tüp bebekle 3 düşük yaptım biliyorum ne zor bir süreç oldugunu rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah kalbimi durmuştuSonunda beklediğin sabrettiğin mukafatını aldın çok mutlu oldum senin adınabende çok zor süreçten geçtim 4 aylık bebeğimi kaybettim ölü doğum yaptım 4 ay önce üzülüp psikolojim elbette bozuldu ama demekki daha iyisi olacağı için böyle oldu diye kendimi motive ettim isyan etmedim hiç hemen olur inşallah tek duam
Bütün yaşadıkların cok zor hatta benden bile daha zordur eminim buna sonucuma bak ama inşallah kucağına aldığın an bütün sıkıntıların yok olurhiç isyan etme canım ne güzel hamile kalabiliyorsun bende tüp bebekle 3 düşük yaptım biliyorum ne zor bir süreç oldugunu rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah kalbimi durmuştu
14.gün mü yumurtlamanız olduDevam et canım bende tedirgindim olmayacak galiba diye, ama bugün koyulaştı hemde hemen. Tabi bel ve kasık ağrılarım da var anlamıştımda ama bunu görmek mutlu etti. İlk başta göremeyince can sıkıyor ama sabırla beklemek lazımmış. Sende öyle yap mutlaka göreceksin
inşallah canım benim çok sağol Allahım sağlıcakla nasip etsin hepimizeBütün yaşadıkların cok zor hatta benden bile daha zordur eminim buna sonucuma bak ama inşallah kucağına aldığın an bütün sıkıntıların yok olur
Amin ablacım mutlu haberlere gelicem inşallah bendeinşallah canım benim çok sağol Allahım sağlıcakla nasip etsin hepimize
tamam canım bekliyorum güzel haberlerini:)Amin ablacım mutlu haberlere gelicem inşallah bende
Evet adetim bittikten bir gün sonra başladım şimdi gördüm yumurtlamayı 14. günü yani bugün gördüm. 2-3 saat sıvı almadım ve genelde 18:00 gibi yaptım testleri. Sizde bırakmayın hergün aynı saatte yapın14.gün mü yumurtlamanız oldu
Amin canımAmin canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Ayyy sonunda yumurtladım bugün 23.gün saka gibiİnşallah canım bence bu pozitiflikle olmaması imkansiz bir gün olacaktır
23.gün oldu yumurtlamam sonundaDevam et canım bende tedirgindim olmayacak galiba diye, ama bugün koyulaştı hemde hemen. Tabi bel ve kasık ağrılarım da var anlamıştımda ama bunu görmek mutlu etti. İlk başta göremeyince can sıkıyor ama sabırla beklemek lazımmış. Sende öyle yap mutlaka göreceksin
Ayyy sonunda yumurtladım bugün 23.gün saka gibi
tamam canım bekliyorum güzel haberlerini:)
20 Li ovulasyon testinizde bitmek üzereydi 2 tane kaldı kıl payı yettideğerlendir 3 gün gün aşırı sonra havuc bol su ve avakado çatlatmasına yardım edicektir inş inositol de kullan bu süreçte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?