Kızlar ovulasyonla ilgili fotoğrafa bakar mısınız

20 Li ovulasyon testinizde bitmek üzereydi 2 tane kaldı kıl payı yetti çok teşekkür ederim bilgileri değerlendirecem
Nedemek rica ederim inş güzel haberler alırsın alıncada paylaş benimle .. bu ovulasyonlar hem pahalı hemde bazen yetmiyor pik görene kadar baya bir kullanıyor insan

Merhaba hanimlar sizce bu testim pik mi

Eklentiler

• 16753384887516750468036333208743.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 40
Canım benimde 21.gün oldu gecesine yumurtam çatladı umarım güzel haberler alırım bende bu ay
Nedemek rica ederim inş güzel haberler alırsın alıncada paylaş benimle .. bu ovulasyonlar hem pahalı hemde bazen yetmiyor pik görene kadar baya bir kullanıyor insan
çok erken belki ama bugün gebelik testimde silik gördüm 11.gün geçti yumurtlamadan hemde 1 dakka içinde çıktı çizgi

İlk bebeğimide 35 de öğrenmiştim galiba biraz aceleciyim ❤ tek sıkıntı sigarayı bırakmam gerek veya günde 1 dal inşallah becerebilirim ya
Ayy hala 1 dal diyorsun lütfen içme bebeğin için ah senin yerinde ben olsaydım neler vermezdim bu sevinç için

Ayy hala 1 dal diyorsun lütfen içme bebeğin için ah senin yerinde ben olsaydım neler vermezdim bu sevinç için
Çok haklısın bırakmak zorundayım bebeğim için allahım sanada bi ön önce güzel haberler almanı nasip eder bunu canı gönülden söylüyorum

Çok haklısın bırakmak zorundayım bebeğim için allahım sanada bi ön önce güzel haberler almanı nasip eder bunu canı gönülden söylüyorum
Kesinlikle bırak canım Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah ..kimin duası nerde nezaman kabul olur. Bilemeyiz Allah duysun dualarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…