Nedemek rica ederim inş güzel haberler alırsın alıncada paylaş benimle ..20 Li ovulasyon testinizde bitmek üzereydi 2 tane kaldı kıl payı yettiçok teşekkür ederim bilgileri değerlendirecem
Canım benimde 21.gün oldu gecesine yumurtam çatladı umarım güzel haberler alırım bende bu ay23.gün oldu yumurtlamam sonunda
Canım benimde 21.gün oldu gecesine yumurtam çatladı umarım güzel haberler alırım bende bu ay
çok erken belki ama bugün gebelik testimde silik gördüm 11.gün geçti yumurtlamadan hemde 1 dakka içinde çıktı çizgiNedemek rica ederim inş güzel haberler alırsın alıncada paylaş benimle ..bu ovulasyonlar hem pahalı hemde bazen yetmiyor pik görene kadar baya bir kullanıyor insan
Ayy hadi inşallah fotoğraf var mı testinçok erken belki ama bugün gebelik testimde silik gördüm 11.gün geçti yumurtlamadan hemde 1 dakka içinde çıktı çizgi
Ay inşallah ne zaman kan testi versemAyy hadi inşallah fotoğraf var mı testin
Evet silik çıkmışAy inşallah ne zaman kan testi versem
Yarın verim bence garanti olsunEvet silik çıkmışyarın ver yada bugün kan verebileceğin yer varsa
Hayırlısı olsun canımYarın verim bence garanti olsun
Hayırlı olsun canım çok sevindim benim daha 5 gün oldu zaman geçmiyorçok erken belki ama bugün gebelik testimde silik gördüm 11.gün geçti yumurtlamadan hemde 1 dakka içinde çıktı çizgi
Geçer canım inşallah 11.gün test yap inşallah güzel haberler alırsınHayırlı olsun canım çok sevindim benim daha 5 gün oldu zaman geçmiyor
Aa çok sevindim çok yeniymiş ama dikkat et kendineKan verdimmm 42 çıktı
İlk bebeğimide 35 de öğrenmiştim galiba biraz aceleciyim ❤Aa çok sevindim çok yeniymiş ama dikkat et kendine
Ayy hala 1 dal diyorsun lütfen içme bebeğin için ah senin yerinde ben olsaydım neler vermezdim bu sevinç içinİlk bebeğimide 35 de öğrenmiştim galiba biraz aceleciyim ❤tek sıkıntı sigarayı bırakmam gerek veya günde 1 dal inşallah becerebilirim ya
Onu benimde yapmam lazımİlk bebeğimide 35 de öğrenmiştim galiba biraz aceleciyim ❤tek sıkıntı sigarayı bırakmam gerek veya günde 1 dal inşallah becerebilirim ya
Cidden çok zor bırakmak ama ilk 1 dalla sonra canımız istemez diye düşünüyorum bebeğimiz için içmemek zorundayızOnu benimde yapmam lazım
Çok haklısın bırakmak zorundayım bebeğim içinAyy hala 1 dal diyorsun lütfen içme bebeğin için ah senin yerinde ben olsaydım neler vermezdim bu sevinç için
Kesinlikle bırak canımÇok haklısın bırakmak zorundayım bebeğim içinallahım sanada bi ön önce güzel haberler almanı nasip eder bunu canı gönülden söylüyorum
Hamileyimtamam canım bekliyorum güzel haberlerini:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?