1 aydır bir çocukla konuşuyorum bu pazar ilk kez buluşacağız ve çocuktan baya hoşlanıyorum ama benim yanaklarımda akne çukurlarım var fondatenle kapayınca dahada belli oluyoya beni çirkin olarak algılarsa ne biliyim ciddi özgüven problemim var bu konuda tedavi oluyorum zaten akne çukurları için ama bu halde onunla buluşmak biraz korkutuyo beni
ben 19 o 20 yasında kapatıcı sürünce dahada belli oluyo delik delik böyleaşırı takıyorum kafama..
1 aydır bir çocukla konuşuyorum bu pazar ilk kez buluşacağız ve çocuktan baya hoşlanıyorum ama benim yanaklarımda akne çukurlarım var fondatenle kapayınca dahada belli oluyoya beni çirkin olarak algılarsa ne biliyim ciddi özgüven problemim var bu konuda tedavi oluyorum zaten akne çukurları için ama bu halde onunla buluşmak biraz korkutuyo beni
Takma bu kadar her guzelin bir kusuru vardir. Eger sevecekse oyle sevsin, seni kusurlarinla kabul etsin bence. Ayrica kimse kusursuz degildir. Eger cok sikinti yapiyrsan o cukurlar icin kozmetikler var orayi dolduran ustune kapaticiyla beraber hicbirsey kalmaz. Ama eninde sonunda gorecek onlari bence sonradan gorecegine en basta gorsinkii, sonra sasirmasin.1 aydır bir çocukla konuşuyorum bu pazar ilk kez buluşacağız ve çocuktan baya hoşlanıyorum ama benim yanaklarımda akne çukurlarım var fondatenle kapayınca dahada belli oluyoya beni çirkin olarak algılarsa ne biliyim ciddi özgüven problemim var bu konuda tedavi oluyorum zaten akne çukurları için ama bu halde onunla buluşmak biraz korkutuyo beni
kimbilir onun ne kusurları var...insanlar sanki yanaklarıma bakıyo böyle psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum
Begenmezse begenmesin rahat ol sen busun seni öyle begensin. Ben eşimle 15 yaşımda tanıştım 24 yaşına kadar yüzüm sivilce yara ve deliklerinden kurtulmadi. Onlarida sevdi.ben ağlardim yaslaninca bile yüzüm boylemi olucak diye o öperdi onlari.hamilelikten sonra geçti de bitti dertlerim.izler bile geçti zamanla
Hiç bişeycik yok bunda. Çok daha beterlerini gördüm. Kapatıcı bile kullanmana gerek yok. Gayet normal, bu yaşlarda çoğu insanda olan şeyler. Üzme kendini.
Bence takilmayin Esim mesela kepçe kulaktir resmen kepçe ama ben onlara asik oldum çok sevimli çok yakisiyor ona.demem o ki isin oluru varsa olur izler çukurlar faso fiso sen kendine güven once sen görmeki baskalarida görmesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?