kızlar özgüven eksikliği :((

Donetello

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2014
31
4
13
Ankara
1 aydır bir çocukla konuşuyorum bu pazar ilk kez buluşacağız ve çocuktan baya hoşlanıyorum ama benim yanaklarımda akne çukurlarım var fondatenle kapayınca dahada belli oluyo ya beni çirkin olarak algılarsa ne biliyim ciddi özgüven problemim var bu konuda tedavi oluyorum zaten akne çukurları için ama bu halde onunla buluşmak biraz korkutuyo beni

Yaslariniz kac canim?

Ayrica bence fazla büyüyütosun gözünde, kapatici sürersen hic bisey anlamaz

Evlendiginizde esiniz sizi kapaticisiz, fondotensiz gorecek.

Sabah agziniz kokacak, saclariniz taras taras olacak, grip olacaksiniz burnunuz akacak.

O durumlarda da mi kotu hissedeceksiniz?

O halde hayatiniza kimseyi almayacaksiniz...

Diger bir alternatif de oz guvenin guzellikle alakali olmadigini kabullenmeniz...

Ki bu daha saglikli bir bakis acisi olur.

Aksi olsaydi dunya guzelleri aldatilmaz, yalniz kalmaz ya da depresyona girmezlerdi.

Ustelik sizinle gorusmeye gelecek cocuk da bir Jason Statham degildir herhalde...

Bunlar önemsiz, seni olduğun gibi sevmeyecekse boşver ama çok takiyosan saçlarina düz fön çek biraz kapanir yanaklarin. Birde kapatici ve fondoten kullan

Begenmezse begenmesin rahat ol sen busun seni öyle begensin. Ben eşimle 15 yaşımda tanıştım 24 yaşına kadar yüzüm sivilce yara ve deliklerinden kurtulmadi. Onlarida sevdi.ben ağlardim yaslaninca bile yüzüm boylemi olucak diye o öperdi onlari.hamilelikten sonra geçti de bitti dertlerim.izler bile geçti zamanla

Benim bir arkadaşımın da yüzü delik delik ve sivilceliydi.
Yanaklarında, alnında, burnunda hep kusurları vardı.
Ama erkekler gayet de aşık oluyorlardı ona.
Hiçbir şekilde engel teşkil edecek bir durum olmadığını anlamıştım o zamanlar.
Ben de görüntüye takan biri olarak senin gibi düşünürdüm ama inan ki önemi yok.
Fondöten, kapatıcı uygun bir şekilde uygulanırsa sıkıntı olmaz.
İlk görüşmende öyle yaparsın, sonra doğal halinle görse de olur yani.
Aşık olacak insan ona takılmaz. Akışına bırak.

Takma bu kadar her guzelin bir kusuru vardir. Eger sevecekse oyle sevsin, seni kusurlarinla kabul etsin bence. Ayrica kimse kusursuz degildir. Eger cok sikinti yapiyrsan o cukurlar icin kozmetikler var orayi dolduran ustune kapaticiyla beraber hicbirsey kalmaz. Ama eninde sonunda gorecek onlari bence sonradan gorecegine en basta gorsinkii, sonra sasirmasin.

insanlar sanki yanaklarıma bakıyo böyle psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum
kimbilir onun ne kusurları var...

ama erkekler bizim gibi takmıyorlar hiç birşeyi..takmaya değmez böyle bir sorunu bence Allah başka dert vermesin.

Çok tatlısınız :) Maşallah size

Çok rahat kapanır bu yüz. Git bir kozmetik mağazasına, fikir al, uygulama yapsınlar.
Dert edecek şey değil.

Bence takilmayin Esim mesela kepçe kulaktir resmen kepçe ama ben onlara asik oldum çok sevimli çok yakisiyor ona.demem o ki isin oluru varsa olur izler çukurlar faso fiso sen kendine güven once sen görmeki baskalarida görmesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…