- 23 Ağustos 2012
- 51.867
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.559
- 898
akne çıkmıyo şükür artık ama izleri .. bu sadece onunla ilgili değil ben aynaya baktığımda kendimi güzel hissetmek istiyorum. o izler benim sinirlerimi bozuyo. öyle
ben öğrenciyim kocaelide. burda varsa giderimDoktorlar tedavi ediyor onlari be kizim, dert etme.
Yarin icin herkes kapanir, ne var demis, yani kapatabilirsin. Beceremezsen , soyle bir fikrim var, Sephore ya da YKM gibi bir magazaya gidip, kapatici urun almak istiyorum desen, sonra da ustunde deneseler :) Yakinda NARS veya MAC magazasi varsa tavsiye ederim, calisanlari gayet profesyonel.
ben öğrenciyim kocaelide. burda varsa giderim
1 aydır bir çocukla konuşuyorum bu pazar ilk kez buluşacağız ve çocuktan baya hoşlanıyorum ama benim yanaklarımda akne çukurlarım var fondatenle kapayınca dahada belli oluyoya beni çirkin olarak algılarsa ne biliyim ciddi özgüven problemim var bu konuda tedavi oluyorum zaten akne çukurları için ama bu halde onunla buluşmak biraz korkutuyo beni
Valla bilmiyorum canim ya, annem gencken avukat bir talibi varmis. Yuzu, cildi bozuk irsi olur cocugumda cikar diye sirf buvyuzden evlenmek istememis. Bazi insanlar umursayabilir bazilari da umursamaz bence. Karsindaki insanin toleransina bagli. Bende mesela disi bozuk ve sisman biriyle asla yapamam cok onemli benik icin, birde cok koyu tenli insan. Herkesin taktigi oluyo iste
Zaten ne kadar makyajla gizlemeye calissamda görünüyo yani hüsrana ugrayabilacegi başka bişi yok jdjdjBence çok fazla kapatıcı fondoten tarzı şeyler kullanma. Özel günlerdir hariç ama. İlerde aşık olduğun insan eğer evlenirsen seni o halinle görmeyecek çoğunlukla doğal halinle görecek. O yüzden kendini farklı gösterip de daha sonra hüsrana uğrama derim ben
Dis ve kemik yapisinda genetik cok onemli, saglam cocuklar icin alirken at alir gibi agizlarina bakiyoruz :)
Sismen bir erkege ben de kesinlikle cekilmem, asla cekic i bulmam. Kasli, fit gorunumlu erkeklere de simdi fark ettim ki bakmamisim pek, uzun boylu ve zayif tipler hosuma gidiyor zannimca :)
Allah affetsin ama ben de koyu renkli Hint, Arap vs biriyle olamazmisim gibi geliyor.
Şu an yanaklarımın halini görsen acırsın bana. Kırmızı kırmızı, minik minik sivilceler dolu yanaklarımda. Boynuma kadar ilerlemiş durumda. Ayrıca çok sık oldukları için çok çirkin duruyor. Kaşınıyor ve sürekli sızlıyor.
Tamamen stresten.
Umrumda mı? Eh biraz. Fazla kilomda var, 15 kilo vermem lazım bir an evvel.
Ama özgüvenden bahsediyorsak, orda dur bakalım. Kendime olan güvenimi ve inancımı, 3 ayda verebileceğim kilolarıma ya da düzgün bir tedaviyle geçecek sivilcelerime göre belirlemem.
Sıkma canını, beğenen böyle beğensin seni. Hiç üzülmene değmez. :)
Bayildim size ya :) herkes sizin gibi olabilse keske mesela benama şu mesajinizla bile gaz verdiniz bana bundan sonra bende boyleyim !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?