kızlar özgüven eksikliği :((

akne çıkmıyo şükür artık ama izleri .. bu sadece onunla ilgili değil ben aynaya baktığımda kendimi güzel hissetmek istiyorum. o izler benim sinirlerimi bozuyo. öyle

Doktorlar tedavi ediyor onlari be kizim, dert etme.

Yarin icin herkes kapanir, ne var demis, yani kapatabilirsin. Beceremezsen , soyle bir fikrim var, Sephore ya da YKM gibi bir magazaya gidip, kapatici urun almak istiyorum desen, sonra da ustunde deneseler :) Yakinda NARS veya MAC magazasi varsa tavsiye ederim, calisanlari gayet profesyonel. Bu fikrime ne dersin :) Deneticeksin ama, sonra da dusunucem diceksin , ille de almana gerek yok, olmazsa anneni/ablani da yaninda gotur.

ben öğrenciyim kocaelide. burda varsa giderim

Yüzüne fondoten sürme daha belirgin olur hafif allik sür yeter

Valla bilmiyorum canim ya, annem gencken avukat bir talibi varmis. Yuzu, cildi bozuk irsi olur cocugumda cikar diye sirf buvyuzden evlenmek istememis. Bazi insanlar umursayabilir bazilari da umursamaz bence. Karsindaki insanin toleransina bagli. Bende mesela disi bozuk ve sisman biriyle asla yapamam cok onemli benik icin, birde cok koyu tenli insan. Herkesin taktigi oluyo iste

evlendin diyelim o çocukla, hayat boyu gece gündüz fondoten mi kullancan..
seni olduğun gibi kabul eden birini bul, yoksa herzaman ezik hissedersin kendini...

Dis ve kemik yapisinda genetik cok onemli, saglam cocuklar icin alirken at alir gibi agizlarina bakiyoruz :)

Sismen bir erkege ben de kesinlikle cekilmem, asla cekic i bulmam. Kasli, fit gorunumlu erkeklere de simdi fark ettim ki bakmamisim pek, uzun boylu ve zayif tipler hosuma gidiyor zannimca :)

Allah affetsin ama ben de koyu renkli Hint, Arap vs biriyle olamazmisim gibi geliyor.

Bence çok fazla kapatıcı fondoten tarzı şeyler kullanma. Özel günlerdir hariç ama. İlerde aşık olduğun insan eğer evlenirsen seni o halinle görmeyecek çoğunlukla doğal halinle görecek. O yüzden kendini farklı gösterip de daha sonra hüsrana uğrama derim ben

Zaten ne kadar makyajla gizlemeye calissamda görünüyo yani hüsrana ugrayabilacegi başka bişi yok jdjdj

Ayni sekilde hissediyorum, sivilce izleri vs onemsemem acikcasi. Galiba herkesin dikkat ettigi birsey oluyor

Ne guzelligi ya guzellik ne kime gore neye gore? Cillop gibi kadinim esimden once bi adama vurulmustum gitti valla nasil diyim dunyanin sayili cirkinlerinden kusursuz olan tek bir noktasi olmayan bi hatunla cikmaya basladi dunde evlendi hatta guzellik ve aşkın zerre kadar alakasi yok.. ben adriana lima olucam o adamla evlenicem yok artikkk sadece kendinize guvenin saklicak hic bi seyinizde yokk

Eğer beni görünüşüm için sevecekse napayım öyle sevgiyi.Öyle erkeklerden tek kelimeyle tik-si-ni-yo-rum. Sırf dış görünüş için birlikte olunan şahsiyetlerden de.Yani kısacası eğer olumsuz bi tepki alırsan hiç üzülme bacım. Ha normal hayatta ki özgüven konusuna gelirsek hem tedavi oluyormuşsun hemde çoğu kişide var bu problemler ben nadir görüyorum bayb face olanları arkadaşlarım da var yüzü sivilceli, çaruk çuruk ama fıstık gibiler valla..

Nerde güzel veya yakışıklı birini görsem müthiş özgüven sorunu var...
yok böyle birşey ya...birde tam tersi düzgün,kusursuz denilecek yeri pek olmayanlardaki özgüven kimsede yok...çevremdeki bütün örnekler bu şekilde...çok tuhaf...

Bayildim size ya :) herkes sizin gibi olabilse keske mesela ben ama şu mesajinizla bile gaz verdiniz bana bundan sonra bende boyleyim !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…