O sizin güzel bakışınız... teşekkür ederimÇok tatlısınız :) Maşallah size
1 aydır bir çocukla konuşuyorum bu pazar ilk kez buluşacağız ve çocuktan baya hoşlanıyorum ama benim yanaklarımda akne çukurlarım var fondatenle kapayınca dahada belli oluyoya beni çirkin olarak algılarsa ne biliyim ciddi özgüven problemim var bu konuda tedavi oluyorum zaten akne çukurları için ama bu halde onunla buluşmak biraz korkutuyo beni
seni beğenen olduğun gibi beğensin seni sevecek kişi olduğun gibi sevsin göründüğün gibi sevsin sevmiyorsa da yol ver gitsin1 aydır bir çocukla konuşuyorum bu pazar ilk kez buluşacağız ve çocuktan baya hoşlanıyorum ama benim yanaklarımda akne çukurlarım var fondatenle kapayınca dahada belli oluyoya beni çirkin olarak algılarsa ne biliyim ciddi özgüven problemim var bu konuda tedavi oluyorum zaten akne çukurları için ama bu halde onunla buluşmak biraz korkutuyo beni
bende dermaroller ile tedaviye başladım en azından hafiflemesi için.Aynı durum ablamdada var o dolgu yaptırdı ama senin özgüven eksikliğine neden olmasın bacım bunlar ufak ayrıntılar inanki
canım sık sık peling yap çok iyi geliyor sivilce izlerine. Ayrıca aşk sevgi başka bişi öyle şurası şöyle burası böyleyle olmuyor. Gülünce yanağında bir kıvrım oluşur mesela çocuk ona aşık olur. İzlerin falan hiç gözüne görünmez. Çok yüzeysel düşünme1 aydır bir çocukla konuşuyorum bu pazar ilk kez buluşacağız ve çocuktan baya hoşlanıyorum ama benim yanaklarımda akne çukurlarım var fondatenle kapayınca dahada belli oluyoya beni çirkin olarak algılarsa ne biliyim ciddi özgüven problemim var bu konuda tedavi oluyorum zaten akne çukurları için ama bu halde onunla buluşmak biraz korkutuyo beni
takınca takıyorum sürekli insanların yanaklarıma baktığını zannediyorumŞu an yanaklarımın halini görsen acırsın bana. Kırmızı kırmızı, minik minik sivilceler dolu yanaklarımda. Boynuma kadar ilerlemiş durumda. Ayrıca çok sık oldukları için çok çirkin duruyor. Kaşınıyor ve sürekli sızlıyor.
Tamamen stresten.
Umrumda mı? Eh biraz. Fazla kilomda var, 15 kilo vermem lazım bir an evvel.
Ama özgüvenden bahsediyorsak, orda dur bakalım. Kendime olan güvenimi ve inancımı, 3 ayda verebileceğim kilolarıma ya da düzgün bir tedaviyle geçecek sivilcelerime göre belirlemem.
Sıkma canını, beğenen böyle beğensin seni. Hiç üzülmene değmez. :)
hayır kapanmıyo yada ben kapatamıyorum bilmiyorum ya aman delik delik görünüyo valla ayneda kapatınca daha bir belli oluyoOhoo, ben de çok kötü sandım. Bu yüz 10 dakikada kapanır. Stick kapatıcıyla izlerin üstüne pıt pıt dokudur, ardından tüm yüzüne fondoten, hafif bir pudra ve bitti gitti. Ben elimle veya fırçayla sürmüyorum, sünger kullanıyorum. Çizgi çizgi olmuyor, tavsiye ederim.
Cocuk senden akne cukurlarin icin sogucak mi veya cirkin mi gorecek eger boyle bisey olacaksa baştan konusmasin zaten hic özgüvenim yok falan deme savas boyalarini sur ve çık hoslandigin cocugun karsisina1 aydır bir çocukla konuşuyorum bu pazar ilk kez buluşacağız ve çocuktan baya hoşlanıyorum ama benim yanaklarımda akne çukurlarım var fondatenle kapayınca dahada belli oluyoya beni çirkin olarak algılarsa ne biliyim ciddi özgüven problemim var bu konuda tedavi oluyorum zaten akne çukurları için ama bu halde onunla buluşmak biraz korkutuyo beni
ben bu gazlaCocuk senden akne cukurlarin icin sogucak mi veya cirkin mi gorecek eger boyle bisey olacaksa baştan konusmasin zaten hic özgüvenim yok falan deme savas boyalarini sur ve çık hoslandigin cocugun karsisina
Kiz zaten neden kendini kötü hissedesin ki cirkij kadin yoktur bakimsiz kadin vardir. Tek sorun akneyse onu her turlu kapatirsin hic takma bosver cocuk da bi burak ozcivit degildir yani kuruntu yapmana gerek yokben bu gazlasaol ya çok yardımcı oldunuz kendimi daha iyi hissediyorum :) Teşekkürler hepinize
Yok yok hic sinirlerini bozmasin bence mesela benim de burun kenarlarmdaki kilcal damarlar belirgin biraz onlara gicik oluyorum ama fondotenle hemen kapatiyorum yine şükür edelim dertlerimiz bunlar olsun kimilerinin yüzü nasilakne çıkmıyo şükür artık ama izleri .. bu sadece onunla ilgili değil ben aynaya baktığımda kendimi güzel hissetmek istiyorum. o izler benim sinirlerimi bozuyo. öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?