kızlar özgüven eksikliği :((

Kapatici maske gibi duruyor yüzde.Biraz allık şeftali rengi,ruj rimel ve bolca özgüven ,çık güzel gösterir seni.

benim de böyleydi 18-19 yaşlarımda. şimdi hiçbir şey kalmadı. pürüzsüz dümdüz oldu tenim. ama düzelmesinin nedeni fondoten pudra gibi kozmetik ürünlerin hiç birini kullanmadım. doğal akışına bıraktım. sadece sabah uyandığımda ve gece yatarken yüzümü yüz temizleme jeli ile yıkıyorum köpüklü köpüklü o kadar. yanaklarına yüzüne hiç dokunmayıp hiç kozmetik kullanmayacaksın. onlar cildini daha da bozar.

seni beğenen olduğun gibi beğensin seni sevecek kişi olduğun gibi sevsin göründüğün gibi sevsin sevmiyorsa da yol ver gitsin

Aynı durum ablamdada var o dolgu yaptırdı ama senin özgüven eksikliğine neden olmasın bacım bunlar ufak ayrıntılar inanki

canım sık sık peling yap çok iyi geliyor sivilce izlerine. Ayrıca aşk sevgi başka bişi öyle şurası şöyle burası böyleyle olmuyor. Gülünce yanağında bir kıvrım oluşur mesela çocuk ona aşık olur. İzlerin falan hiç gözüne görünmez. Çok yüzeysel düşünme

Şu an yanaklarımın halini görsen acırsın bana. Kırmızı kırmızı, minik minik sivilceler dolu yanaklarımda. Boynuma kadar ilerlemiş durumda. Ayrıca çok sık oldukları için çok çirkin duruyor. Kaşınıyor ve sürekli sızlıyor.

Tamamen stresten.

Umrumda mı? Eh biraz. Fazla kilomda var, 15 kilo vermem lazım bir an evvel.

Ama özgüvenden bahsediyorsak, orda dur bakalım. Kendime olan güvenimi ve inancımı, 3 ayda verebileceğim kilolarıma ya da düzgün bir tedaviyle geçecek sivilcelerime göre belirlemem.

Sıkma canını, beğenen böyle beğensin seni. Hiç üzülmene değmez. :)

takınca takıyorum sürekli insanların yanaklarıma baktığını zannediyorum

Ohoo, ben de çok kötü sandım. Bu yüz 10 dakikada kapanır. Stick kapatıcıyla izlerin üstüne pıt pıt dokudur, ardından tüm yüzüne fondoten, hafif bir pudra ve bitti gitti. Ben elimle veya fırçayla sürmüyorum, sünger kullanıyorum. Çizgi çizgi olmuyor, tavsiye ederim.

Benim yüzümde ergenlikten beri sivilce çok nadir çıkar, doğal olarak iz falan da yoktur.
zerrece artısını görmedim:)
siz de zararını göreceğinizi düşinmeyin.

hayır kapanmıyo yada ben kapatamıyorum bilmiyorum ya aman delik delik görünüyo valla ayneda kapatınca daha bir belli oluyo

D Donetello Bence sen yapamıyorsun. Youtube'da yüzü berbat olup kendinden Barbie yaratanlar var, bir bak derim.

Cocuk senden akne cukurlarin icin sogucak mi veya cirkin mi gorecek eger boyle bisey olacaksa baştan konusmasin zaten hic özgüvenim yok falan deme savas boyalarini sur ve çık hoslandigin cocugun karsisina

Cocuk senden akne cukurlarin icin sogucak mi veya cirkin mi gorecek eger boyle bisey olacaksa baştan konusmasin zaten hic özgüvenim yok falan deme savas boyalarini sur ve çık hoslandigin cocugun karsisina
ben bu gazla saol ya çok yardımcı oldunuz kendimi daha iyi hissediyorum :) Teşekkürler hepinize

ben bu gazla saol ya çok yardımcı oldunuz kendimi daha iyi hissediyorum :) Teşekkürler hepinize
Kiz zaten neden kendini kötü hissedesin ki cirkij kadin yoktur bakimsiz kadin vardir. Tek sorun akneyse onu her turlu kapatirsin hic takma bosver cocuk da bi burak ozcivit degildir yani kuruntu yapmana gerek yok :)

akne çıkmıyo şükür artık ama izleri .. bu sadece onunla ilgili değil ben aynaya baktığımda kendimi güzel hissetmek istiyorum. o izler benim sinirlerimi bozuyo. öyle

akne çıkmıyo şükür artık ama izleri .. bu sadece onunla ilgili değil ben aynaya baktığımda kendimi güzel hissetmek istiyorum. o izler benim sinirlerimi bozuyo. öyle
Yok yok hic sinirlerini bozmasin bence mesela benim de burun kenarlarmdaki kilcal damarlar belirgin biraz onlara gicik oluyorum ama fondotenle hemen kapatiyorum yine şükür edelim dertlerimiz bunlar olsun kimilerinin yüzü nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…