- 4 Şubat 2015
- 6.333
- 12.752
- 448
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
Yok katılmadım.Çekilişe falan katıldınızmı?
Ama benim isim soyisim tutuyor. Dosya olması korkuttu. Acaba öğrenim kredisi ile alakalı olabilirmi diyeceğimde bursa ne alaka. Bi tek öğrenim kredisine borcum varBazen yanlış adres veya no yazıyorlar belki sizin bile değildir.bu kadar panik olacak birşey yok gelince bakarsınız.benim bir kere buna benzer bir olay geldi başıma hiç sipariş vermeden mesaj geldi bende biri hediye yollamıştır diye gittim aldım meğer isim benzerliği ile kayıtlı olan adres ve no ya yollamışlar iade ettim sonra.
adres dogrumu peki kargo takibinde?Ama benim isim soyisim tutuyor. Dosya olması korkuttu. Acaba öğrenim kredisi ile alakalı olabilirmi diyeceğimde bursa ne alaka. Bi tek öğrenim kredisine borcum var
Müşteri hizmetlerini aradım isin soyisimle yetinmediler. Benden adres bilgisi istedi takip No yolladı sadece gönderici adını ve şehrini söyledi. Ödeme bilgisi dahi vermedi. Ben mi ödeyeceğim göndericimi ödemiş diyeyanlış telefon numarası verilmiş olabilir. bazen bana da geliyor. alıcının siz olduğunu teyit ettiniz mi?
ayrıca bankalar veya resmi kurumlar aras kargo ile gönderi yapmaz bu şekilde.
valla TRENDYOL dan bana çok sık geliyor bu tür mesaj.hiç ilgilenmiyorum.dolandiricilik falandir diye.kapiya gelen olmadi hiç.gelse de teslim almam.sparişim yoksa.Kızlar az önce Aras kargodan bana mesaj geldi kargonuz teslim edilmek üzere yola çıkmıştır diye ama benim herhangi bir siparişim yoktur. acaba sipariş verip de hatırlamadığım bir ürün mü var diye sayfalarımı kontrol ettim ama yok. Genelde instagram ve hepsi buradan da ürün alıyorum son bir kaç aydır.
Takip numarasını baktım dosya yazıyor. Müşteri hizmetlerini aradım bursadan çıkış yapılmış ama iletişim numarası veremiyoruz diyor. Kargocularda teslim etmeden açmaya izin vermiyor. Şuan acayip panik yaptım. Dosya ne olabilirki.banka borcum icra dosyam falan gibi bir durumum yok. Avukat mı acaba diyeceğim de yok. Kredi kartı ile sadece hepsi buradan da alışveriş yapıyorum limiti düşük zaten ve her ay öderim. Ne olabileceği yada kargodan numara nasıl alabileceğim konusunda fikir verebilecek olan varmı. Kargo ödemeli mi diyorum bilgi yok diyor nasıl bir firma anlamadım. İki gün kan süzecem merak ve korkudan dosya ne olabilir ki
Baktım yoke devletten davanız var mı diye baktınız mı? bakın yoksa da boş verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?