Kızlar panik oldum. Acil yardım

Gelince bakin kimden gelmis almayin madem mutlaka no vardir bir arayin ona gore kargoyu daha sonra subeden alirsiniz

Kyk borcu vergi dairesinden gönderilen tebligatla posta yoluyla gelir bu arada. Kargo firmasıyla gönderildiğini hiç duymadım..

KOZMETİK ÜRÜNLERİ VAR YA ŞU HEPİMİZİN BİLDİĞİ A.....N ve OR.....E gibi. ÜYELİĞİNİZ FALAN VARSA ŞUANDA YADA DAHA ÖNCEDEN OLDUYSA KATALOG GÖNDERİYORLAR...BELKİ DE ÖYLE BİR ŞEYDİR

dosya demek küçük kargo poşetiyle geren ürün demek, bildiğimiz dosya değil yani. zaten kuryeler kargo içeriğini göremez. kargo beklemiyorsanız isim benzerliğidir. benim adım soyadım çok yaygın olduğu için sık sık başıma gelir bence bu kadar evhama gerek yok

icralik yada avukatlik bisi olsa normal kargo ile gelmiyor iadeyi taahütlü gonderiliyor yanlislikla sizin adınızı yazmislardir araş yapiyo bazen. Takıp numarası falan yokmu

Bu kadar panik olmaya ne gerek var yahu ? Banada olmustu bi sefer isim soy isim tel no. tutuyordu takip ettim en son teslim edildi felan yazıyordu . Ama ne gelen var, ne giden

Benim de başıma geldi ben başka kargo beklerken geldi hatta ayakkabı bekliyordum kitap geldi hatta dolandırıldım sandım ama kitaplar yanlışlıkla bana gönderilmiş başkası tarafından

tamam işte takip no ile sorgulayın alıcıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…