- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.893
- 448
Su anki durumunuzu yasantınızı bilemem ama sizden daha kötü durumda insanlarla dolu dünya .Hergün şükredecek sebepler bulun .Birde zorda olsa devamlı gülün ,gülümseyin .Yüzü gülen insanda beyin aptal aptal seratonin salgılayıp gercekten mutluyum sanıyormus .Bu seratonin depresyon ilaclarının icinde var biliyormusunuz .Şu çocukluk dönemi ne çok şeye gebe değil mi çocukluğum çok büyük acılarla geçti, bu hastalıklar o günlerimden miras bana
Deniycem şu devamlı gülme olayınışükrediorum da ama işte o çocukluk ergenlik dönemi hayatımın her alanını etkiledi hala etkilio çıkamadım hala oradanSu anki durumunuzu yasantınızı bilemem ama sizden daha kötü durumda insanlarla dolu dünya .Hergün şükredecek sebepler bulun .Birde zorda olsa devamlı gülün ,gülümseyin .Yüzü gülen insanda beyin aptal aptal seratonin salgılayıp gercekten mutluyum sanıyormus .Bu seratonin depresyon ilaclarının icinde var biliyormusunuz .
Kızlar iyi akşamlar panik atak ve obsesyon illeti ile baya uzun zamandır boğuşuyorum. Bu ara çok fazla tutuyo, bu durumlarda siz napıyorsunuz? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
merak etmeyin aklınızı kaybetmiceksiniz hiçbişey olmuck...yalnız en yakın zamanda psikoloğa yada psikiyatriste görünün kendinizi yıpratmayın boşu boşuna çnkü ilerlediği zaman daha zor oluyor iyileşme süreci..çok geçmiş olsunÖlüm korkusu değilde bende aklımı yitirme korkusu oluyor, ya kontrolümü kaybedersem ya aklımı kaybedip saçma saçma şeyler yaparsam off bi sürü şey.
Geçmiş olsun uykuya dalamama da fazla bir problemim olmuyo, gün içerisinde korku ve kaygılarla mücadeleden yorgun düşüyorum resmen uykum çok gelio hatta. Her insanı farklı etkilio işte melisa papatya çayı içseniz yatmadan önce daha iyi gelir sankiMerhaba birkaç gün önce buraya konu aćmıstım ben de panik atak anksiyete hastasıyım.o güne göre daha iyiyim şükürler olsun ama hala tetikteyim aynı şeyleri yaşayscağım diye.özellikle uyumak benim için ćok buyuk problem.sizde de uykuya dalamama sorunu var mı
Psikiyatriye gidiorum ilaçta alıorum am fazla bi etki etmio galiba psikolog desteğide almam gerek sanırımmerak etmeyin aklınızı kaybetmiceksiniz hiçbişey olmuck...yalnız en yakın zamanda psikoloğa yada psikiyatriste görünün kendinizi yıpratmayın boşu boşuna çnkü ilerlediği zaman daha zor oluyor iyileşme süreci..çok geçmiş olsun
terapi almanız şart bende çok ilaç içtim bıraktım hep tekrarladı terapiye yeni başladım bnmde yoğun kaygılarım oluyor panik ataktansa...ilaç ne zmandır içiyosunuz?Psikiyatriye gidiorum ilaçta alıorum am fazla bi etki etmio galiba psikolog desteğide almam gerek sanırım
Yıllar oluyor ilaç tedavisine başlayalı çok iyi olduğum dönemler oldu ama son zamanlarda baya arttı, terapi nsl iyi geldi mi.sizeterapi almanız şart bende çok ilaç içtim bıraktım hep tekrarladı terapiye yeni başladım bnmde yoğun kaygılarım oluyor panik ataktansa...ilaç ne zmandır içiyosunuz?
bende 2 aydır kullanıyorum hala tam iyi değilim terapi ii geliyor ilaçla beraber baya farketti en azından rahatça kalabalığa girebiliyorum gece uykularım düzeldi...ama daha yolum var benimde...sadece ilaçla olmuyomuş onu yaşayarak öğrendim...Yıllar oluyor ilaç tedavisine başlayalı çok iyi olduğum dönemler oldu ama son zamanlarda baya arttı, terapi nsl iyi geldi mi.size
Dışarı çıkma fobisi var mı sizde toplu ulaşım araçlarına binme korkusu, bende o da var panikatağım tutup aklımı kaybeder saçma saçma şeyler yapıp rezil olursam diebende 2 aydır kullanıyorum hala tam iyi değilim terapi ii geliyor ilaçla beraber baya farketti en azından rahatça kalabalığa girebiliyorum gece uykularım düzeldi...ama daha yolum var benimde...sadece ilaçla olmuyomuş onu yaşayarak öğrendim...
sizin korkularınız ne bu arada kalp krizi mibende 2 aydır kullanıyorum hala tam iyi değilim terapi ii geliyor ilaçla beraber baya farketti en azından rahatça kalabalığa girebiliyorum gece uykularım düzeldi...ama daha yolum var benimde...sadece ilaçla olmuyomuş onu yaşayarak öğrendim...
:) olmaz mı ..ama ilaçtan sonra daha iyiyim bide acil durum ilacımı yanımda taşıyorum dayanamcak gibi olursam yarım yada çeyrek içiyorum...yoksa çıkamam dışarı bile...ama sürekli yaptığım bişi değil sadece yanmda taşıyorum genel olarak çook nadir içiyorum..bende sosyalfobi ye döndü insanlarla iletişimden korkuyorum çekiniyorum ben ya o an panik atak olursam rezil olursam diye....eskiden vardı kalpkrizi vs hastalanırsam yada aklımı kaybedersem diye ama şimdi yok çnkü öyle olmucağını biliyorum terapiden dolayı...sizde terapiye gidin bian önceDışarı çıkma fobisi var mı sizde toplu ulaşım araçlarına binme korkusu, bende o da var panikatağım tutup aklımı kaybeder saçma saçma şeyler yapıp rezil olursam die
Çok geçmiş olsun, bende panik anında karşımda ki panikleyince daha beter oluyorumBenim kardeşim de ara sıra panik atak krizi geçiriyor. Nasıl davranacağımı bilemiyorum Bir şeyin yok iyisin desem sinirleniyor acile gidelim desem daha da kötüleşiyor. Yardımcı olamamak da çok zor.
sadece yanındayım merak etme diyip yanında durun yeter...eşimde bana sorular soruyodu o anda bende sinirleniyordum :) çnkü vücut çene kitleniyo insan cvp veremicek durumda oluyo sizin içinde zor haklısınız...acil gerek yok ozamn daha ciddi bişey var sanıp daha kötüleşir..geçicek diyin iyisin diyin...çnkü panik atak yükselir snra kendiliğinden yavaş yavaş geçer...Benim kardeşim de ara sıra panik atak krizi geçiriyor. Nasıl davranacağımı bilemiyorum Bir şeyin yok iyisin desem sinirleniyor acile gidelim desem daha da kötüleşiyor. Yardımcı olamamak da çok zor.
Çok geçmiş olsun, bende panik anında karşımda ki panikleyince daha beter oluyorum[/QUOTE Bir de panik atak olan bir arkadaşı var onunla konuşunca daha beter oluyor. Pozitif insanlarla görüşmek de önemli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?