Kızlar panikatak yaşayan var mı?

Şu çocukluk dönemi ne çok şeye gebe değil mi çocukluğum çok büyük acılarla geçti, bu hastalıklar o günlerimden miras bana
Su anki durumunuzu yasantınızı bilemem ama sizden daha kötü durumda insanlarla dolu dünya .Hergün şükredecek sebepler bulun .Birde zorda olsa devamlı gülün ,gülümseyin .Yüzü gülen insanda beyin aptal aptal seratonin salgılayıp gercekten mutluyum sanıyormus .Bu seratonin depresyon ilaclarının icinde var biliyormusunuz .

Deniycem şu devamlı gülme olayınışükrediorum da ama işte o çocukluk ergenlik dönemi hayatımın her alanını etkiledi hala etkilio çıkamadım hala oradan

Kızlar iyi akşamlar panik atak ve obsesyon illeti ile baya uzun zamandır boğuşuyorum. Bu ara çok fazla tutuyo, bu durumlarda siz napıyorsunuz? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Merhaba birkaç gün önce buraya konu aćmıstım ben de panik atak anksiyete hastasıyım.o güne göre daha iyiyim şükürler olsun ama hala tetikteyim aynı şeyleri yaşayscağım diye.özellikle uyumak benim için ćok buyuk problem.sizde de uykuya dalamama sorunu var mı

Ölüm korkusu değilde bende aklımı yitirme korkusu oluyor, ya kontrolümü kaybedersem ya aklımı kaybedip saçma saçma şeyler yaparsam off bi sürü şey.
merak etmeyin aklınızı kaybetmiceksiniz hiçbişey olmuck...yalnız en yakın zamanda psikoloğa yada psikiyatriste görünün kendinizi yıpratmayın boşu boşuna çnkü ilerlediği zaman daha zor oluyor iyileşme süreci..çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun uykuya dalamama da fazla bir problemim olmuyo, gün içerisinde korku ve kaygılarla mücadeleden yorgun düşüyorum resmen uykum çok gelio hatta. Her insanı farklı etkilio işte melisa papatya çayı içseniz yatmadan önce daha iyi gelir sanki

Psikiyatriye gidiorum ilaçta alıorum am fazla bi etki etmio galiba psikolog desteğide almam gerek sanırım

Psikiyatriye gidiorum ilaçta alıorum am fazla bi etki etmio galiba psikolog desteğide almam gerek sanırım
terapi almanız şart bende çok ilaç içtim bıraktım hep tekrarladı terapiye yeni başladım bnmde yoğun kaygılarım oluyor panik ataktansa...ilaç ne zmandır içiyosunuz?

terapi almanız şart bende çok ilaç içtim bıraktım hep tekrarladı terapiye yeni başladım bnmde yoğun kaygılarım oluyor panik ataktansa...ilaç ne zmandır içiyosunuz?
Yıllar oluyor ilaç tedavisine başlayalı çok iyi olduğum dönemler oldu ama son zamanlarda baya arttı, terapi nsl iyi geldi mi.size

Yıllar oluyor ilaç tedavisine başlayalı çok iyi olduğum dönemler oldu ama son zamanlarda baya arttı, terapi nsl iyi geldi mi.size
bende 2 aydır kullanıyorum hala tam iyi değilim terapi ii geliyor ilaçla beraber baya farketti en azından rahatça kalabalığa girebiliyorum gece uykularım düzeldi...ama daha yolum var benimde...sadece ilaçla olmuyomuş onu yaşayarak öğrendim...

Dışarı çıkma fobisi var mı sizde toplu ulaşım araçlarına binme korkusu, bende o da var panikatağım tutup aklımı kaybeder saçma saçma şeyler yapıp rezil olursam die

sizin korkularınız ne bu arada kalp krizi mi

Ben de yaşadım. Hala gündüz kendimi sıkarsam gece yattıgımda ufak ataklar oluyor, ama önemsemeyince geçiyor. Artık kendime panikatak demem. Siz de acil şifalar dilerim.

Dışarı çıkma fobisi var mı sizde toplu ulaşım araçlarına binme korkusu, bende o da var panikatağım tutup aklımı kaybeder saçma saçma şeyler yapıp rezil olursam die
:) olmaz mı ..ama ilaçtan sonra daha iyiyim bide acil durum ilacımı yanımda taşıyorum dayanamcak gibi olursam yarım yada çeyrek içiyorum...yoksa çıkamam dışarı bile...ama sürekli yaptığım bişi değil sadece yanmda taşıyorum genel olarak çook nadir içiyorum..bende sosyalfobi ye döndü insanlarla iletişimden korkuyorum çekiniyorum ben ya o an panik atak olursam rezil olursam diye....eskiden vardı kalpkrizi vs hastalanırsam yada aklımı kaybedersem diye ama şimdi yok çnkü öyle olmucağını biliyorum terapiden dolayı...sizde terapiye gidin bian önce

Benim kardeşim de ara sıra panik atak krizi geçiriyor. Nasıl davranacağımı bilemiyorum Bir şeyin yok iyisin desem sinirleniyor acile gidelim desem daha da kötüleşiyor. Yardımcı olamamak da çok zor.

Benim kardeşim de ara sıra panik atak krizi geçiriyor. Nasıl davranacağımı bilemiyorum Bir şeyin yok iyisin desem sinirleniyor acile gidelim desem daha da kötüleşiyor. Yardımcı olamamak da çok zor.
Çok geçmiş olsun, bende panik anında karşımda ki panikleyince daha beter oluyorum

sadece yanındayım merak etme diyip yanında durun yeter...eşimde bana sorular soruyodu o anda bende sinirleniyordum :) çnkü vücut çene kitleniyo insan cvp veremicek durumda oluyo sizin içinde zor haklısınız...acil gerek yok ozamn daha ciddi bişey var sanıp daha kötüleşir..geçicek diyin iyisin diyin...çnkü panik atak yükselir snra kendiliğinden yavaş yavaş geçer...

Ben ilaçla atlattım.benimkine obsesyon denemez tam ama anksiyete denebilir. Kafama giren her şey büyürdü büyürdü boğulurdum sonra neyseki geçti bitti. Uyku uyuyamazdım geceleri antidepresanla birlikte uyku ilacı da kullanmıştım tedavi sırasında.
Ölüm korkusu mu desem bilemedim şimdi düşününce yaşadıklarımı. Toplu taşıma da boğulurdum nefesim kesilmeden önce elim ayağım titrer terlemeye başlardım. Zor bela atıyodum kendimi dışarı. Hatta ilk atağı şehirlerarası otobüste yaşamıştım çok midem bulanıyo diye durdurmuştum arabayı utancımdan.
İlaçla birlikte düşünme yetini alıyolar ya kafana taktığın şeyleri artık umursamıyosun. Beyin buna alışınca da yavaş yavaş ilacı kesiyosun. Ben kendi kendime halledememiştim. Ama ilaç büyük yardımcı oldu. Şu an bazen düşünceler geliyo yine meditasyonla hallediyorum. Çok yıl oldu atak geçirmeyeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…