- 12 Aralık 2016
- 8
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi HuncalifeDamla
tüm ev işlerinizi yapıp çocuğunuzla ilgilenip birde üstüne para kazanmak istiyorsanız bana msj atınız :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok para kazansaydiniz buralarda insan toplamaya calismazdiniz.tüm ev işlerinizi yapıp çocuğunuzla ilgilenip birde üstüne para kazanmak istiyorsanız bana msj atınız :)
Uzman kadin gunu kisir tadimcisi unvani yeterlidir benceHangi bolumu bitirmek gerekiyor.![]()
Bastan cikarma muhendisligi galibaHangi bolumu bitirmek gerekiyor.![]()
zengin ve küstahsınız sanrmUzman kadin gunu kisir tadimcisi unvani yeterlidir bence![]()
eşim nöbete gidince uyuyamıyorum bende işimle ilgileneyim dedim işimin saat sınırlaması yok :)Başlığı okuyunca irkildim saatten dolayı herhalde ya da içim fesat![]()
müneciler ne oluyor ?Muneciler gelir simdi :) kimse mesaj atmaz sana ben soyleyeyim
1300 yol yemek ssk veriyor herkes en azçoktan kastınız nedir önce bunu konuşalım bence :) amacımız yükselebilmek tabiki .benim ilk kazandığım para 18 liraydı .azmettim üyelerim oldu.daha sonra üyelerimin üyerleri oldu ve büyümeye başladık sonra 43 liram oldu şuan 600-800 lira arası kazanıyorum.size az gelebilir.ama ben boş boş otururken bana kimse para vermiyor.kim emeksiz yemek yemiş peki?tabiki çaba göstereceğiz.tek ben değil benimle birlikte çalışan tüm arkadaşlarım kazanıyor kazanacakta.
Benim çocuğum yok yine de üstüne para kazanabilir miyim aklıma takıldıtüm ev işlerinizi yapıp çocuğunuzla ilgilenip birde üstüne para kazanmak istiyorsanız bana msj atınız :)
merhaba daha fazla kazanmak için huncalife a geçmeye ne dersiniz :) 57 islam ülkesnden helal belgeli %24 e kdr yukselebiliyorsunuz ve bu gitgide yükseliyor.turquality yüksek kalite belgesini alan tek doğrudan satış firması.marketlerde gördüğünüz she jagler caldion viva cappio gibi parfümlerin üreticisi.%40 kar oranı.ve 3 ay boyunca hoşgeldin hediyeleri var.her ay her 100-175-250 puana ücretsiz hediyeler%80 bitkisel ağırlıklı temizlik ve kozmetik ürünleri atkestanesi aynısefa kremleri cay ağaçlı kremler jojoba kremleri sarımsaklı sampuanlar ve daha niceleri.ekibime katılmak isterseniz bana yazın daha detaylı konuşalım :)Bastan cikarma muhendisligi galiba![]()
merhaba daha fazla kazanmak için huncalife a geçmeye ne dersiniz :) 57 islam ülkesnden helal belgeli %24 e kdr yukselebiliyorsunuz ve bu gitgide yükseliyor.turquality yüksek kalite belgesini alan tek doğrudan satış firması.marketlerde gördüğünüz she jagler caldion viva cappio gibi parfümlerin üreticisi.%40 kar oranı.ve 3 ay boyunca hoşgeldin hediyeleri var.her ay her 100-175-250 puana ücretsiz hediyeler%80 bitkisel ağırlıklı temizlik ve kozmetik ürünleri atkestanesi aynısefa kremleri cay ağaçlı kremler jojoba kremleri sarımsaklı sampuanlar ve daha niceleri.ekibime katılmak isterseniz bana yazın daha detaylı konuşalım :)1300 yol yemek ssk veriyor herkes en az![]()
Yok canim ben almiyayim satacak kimsem yok elime katalog gecince hepsini ben satin aliyorum:)) bir ara avon denemistim omurluk krem makyaj malzemesi stogum var savas ciksa fondoten kaynatip hayatta kaliriz o derecemerhaba daha fazla kazanmak için huncalife a geçmeye ne dersiniz :) 57 islam ülkesnden helal belgeli %24 e kdr yukselebiliyorsunuz ve bu gitgide yükseliyor.turquality yüksek kalite belgesini alan tek doğrudan satış firması.marketlerde gördüğünüz she jagler caldion viva cappio gibi parfümlerin üreticisi.%40 kar oranı.ve 3 ay boyunca hoşgeldin hediyeleri var.her ay her 100-175-250 puana ücretsiz hediyeler%80 bitkisel ağırlıklı temizlik ve kozmetik ürünleri atkestanesi aynısefa kremleri cay ağaçlı kremler jojoba kremleri sarımsaklı sampuanlar ve daha niceleri.ekibime katılmak isterseniz bana yazın daha detaylı konuşalım :)