Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar para kazanmak isteyen bana msj atsın konuşalım :)
Yok canim ben almiyayim satacak kimsem yok elime katalog gecince hepsini ben satin aliyorum:)) bir ara avon denemistim omurluk krem makyaj malzemesi stogum var savas ciksa fondoten kaynatip hayatta kaliriz o derece
Ya lütfen boyle sacmaliklar yapip insanlari kandirmayin. Isim verecegim iki harfli sirket bir harfi L diger harfi R gerisini bosverin. Insanlari kandirmayi birakin veyahut baska Holding turü sirketse bu sacmaliklara sakin bulasmayin. Kandirdiginiz kisi basi para kazandiginizdan dolayi buraya yaziyorsunuz.
Burasi kadinlar forumu. Hepimiz birbirimize guveniyoruz yardimci oluyoruz. Bu konuyu acarak buradaki güvenli ortami kullaniyorsunuz!!! Bu konuyu şikayet edecegim!!
bi keresinde avona üye oldum satış yapayım dedim zaten çok çevrem de yoktur. bi arkadaşım aldı bi şeyler. sipariş ettik. sonra bana dedi ki ''benim hiç param yok sen öde ben sana sonra vereyim'' dedi. kızın ücretini ben cebimden ödedim avona. sonra bana paramı da geri vermedi ben de isteyemedim