Kizlar pko olup gebeligini gec ogrenenler yaza bilirmi

Nefesim1234

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2021
183
45
18
32
Merhaba kizlar bende pko var en son 23 martda regl oldum ve halen olmadim bazi belirtiler yasiyorum ara ara kasik sancilari geliyor ve gidiyor merak ettigim pko olup gec dollenmeden dolayi regl gecikmesinin kacinci gununde positif gordunuz yardim olurmusun lutfen

belırtıler basladıgında 1 hafta ıcınde testte cıkar:) hamılelıktense. ama kendımızı dınleyınce kan akısımızı duyuyoruz resmen .o da var.ne zman yumurtlamıssan 2 hafta sonra en gec testte + yı alırsın. 30. gun yumurtlayan pco lu 42. gunde + alsa 23. gunde yumurtlayan pco lu 35. gunde + alır net:) o gunu gunune genellenecek bısı degıl. ne zaman yumurtladıgını bılmıyorsan bı hafta kadar bekleyıp oyle test yapmanı onerırım su an - cıkıyorsa:)

Cok tsk ederim bilgilendirmn dolayi :)
Vallah dun yaptim cok silik sekilde cikti
Bazen okuyorum bazi arkadaslar 2 ay sonra regl yine olmadim diyerekten doktora gidiyor ve gebe oldugunu ogreniyor bende merak ettim acaba pco olup regl gecikmesinden ne kadar sonra gebeligi ogrendiler diye

Neden baska kimse yazmiyor hayir bazen bakiyorum sacma sapan postlara oyle yazanlar oluki anlamiyorum gercekten

Merhabalar benim döngümün 50. Gününde kanda negatifti. 1 hafta sonra yani 57. Günde beta 62 çıkmıştı inşallah güzel sonuç alırsınız

Merhaba ben en son 7 nisanda regl oldum ben de bazı belirtiler yaşıyordum ama konduramadım . 28 mayısta test yaptım çok belirgin 2 çizgi çıktı. Bugun kan testi verdi beta hcg 23169 çıktı. Henğa doktoruma görüşmedim umarım sağlıklı bir gebeliktir. Ve insallah dileyen herkes sağlıklı hayırlı evlarlara sahip olur.

Merhaba canim Hayirli olsun Rabbim sag saglim kucagina almayida nasip etsin insallah
Peki kac gunun gecmisti testi yaptiginda

Pcoyum 35. Gün idrarda net pozitif gördüm normal kaset testti .

Bi

mde 40 gunun falan geciyor laboquick kaset testlerinde 10lu paketten aldim ama testlerin nerdeyse 5 6 tanesini yaptim ve testler bozuk cikti
Peki belirtilerin varmiydi
Hala bi belirtim yok beyaz akıntı haricinde bi sabahlari sanki midem yaniyor gbi ufaktan ama benim midem hassas biraz onla baglantilimidir bilmiyorum

Aslinda son bi kac gundur sabahlari benimde midem bulaniyor alt karin bolgemde bi gerginlik hissediyorum bende anlamadim
İlk haftalarda bulantı oluyormu hic bilmiyorum ben hamileligi cok bariz belirtili bisey sanmıştım tesadüfen idrar testi yapmasam hala bilmiyordum bi kan testi verin zaten varsa cikar diye düsünüyorum ins vardır bu belirtiler bosuna degildir

Ins canim benim ins
Ilk hamileligim erken dogumla sonuclandi 22 haftalikken o haftalara kadar cok rahat gecirdim midem dahi bulanmiyordu bi aksam ansizin sancim basladi hic bir sorunum yokken demekki rabbimin vardi bir bildigi melegimi erken aldi yanina
Ins bu ay mucize haberimi alirim dua et bana olurmu yalnizca bana degil isteyen herkese rabbim nasip etsin ins beklemek ne kadar cok zor oldugunu biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…