- Konu Sahibi Nefesim1234
-
Tabiki hep dua ederim zaten isteyen herkeze versin bu duyguyu tattirsın ins kaybiniz icin cok üzüldümIns canim benim ins
Ilk hamileligim erken dogumla sonuclandi 22 haftalikken o haftalara kadar cok rahat gecirdim midem dahi bulanmiyordu bi aksam ansizin sancim basladi hic bir sorunum yokken demekki rabbimin vardi bir bildigi melegimi erken aldi yanina
Ins bu ay mucize haberimi alirim dua et bana olurmu yalnizca bana degil isteyen herkese rabbim nasip etsin ins beklemek ne kadar cok zor oldugunu biliyorum
20 gün kadar geçmiştiMerhaba canim Hayirli olsun Rabbim sag saglim kucagina almayida nasip etsin insallah
Peki kac gunun gecmisti
Bende pkoluyum adetim genelde duzenlidir 35 günde olurum bu ay adetim 21 gün geçti test yaptım negatif anlam veremedim20 gün kadar geçmişti
Bende pkoluyum adetim genelde duzenlidir 35 günde olurum bu ay adetim 21 gün geçti test yaptım negatif anlam veremedim
Peki kac gunun geciyodu daha dogrusu kac ay gecikme yasamistin canim :)Ben ilk hamileliğimde 10 haftalıkken öğrenmiştim. Ozamanlar Ramazan ayı yeni bitmişti. Halsizlik uyku hali ağız tadımın olmamasını hep Ramazan'a bağlamıştım. Test yapmıştım çıkınca ertesi gün doktora gitmiştim doktor 10 haftalık demişti
Kan verdinmi canikCok tsk ederim bilgilendirmn dolayi :)
Vallah dun yaptim cok silik sekilde cikti
Bazen okuyorum bazi arkadaslar 2 ay sonra regl yine olmadim diyerekten doktora gidiyor ve gebe oldugunu ogreniyor bende merak ettim acaba pco olup regl gecikmesinden ne kadar sonra gebeligi ogrendiler diye
Yine negatif sonuc alicam diye cesaret edip yapmadim dahaKan verdinmi canik
Kan verdiniz mi oda mi negatifVlah bim 2 aya yakindir geciyor yine negatif hep negatif
Canım 45 gün falan geçmişti benimki pkos dan dolayı en geç 3 ayda geldikleri için hep 3 ayın dolmasını bekliyordum sonra adet olacağım diye düşünüyordum. En son baktım belirtiler bir türlü geçmiyor test yaptığımda hemen çift çizgi kıpkırmızı bir şekilde belirdi.Peki kac gunun geciyodu daha dogrusu kac ay gecikme yasamistin canim :)
Belki geç yumurtlamıışsındır canımBende pkoluyum adetim genelde duzenlidir 35 günde olurum bu ay adetim 21 gün geçti test yaptım negatif anlam veremedim
Bu kadar gecikmezdi hiçBelki geç yumurtlamıışsındır canım
Bende geçen geç yumurtlamışım ya gecikmiştiBu kadar gecikmezdi hiç
İnsan tedirgin oluyo yaa hep duzenliydi 35 gün bu ay nedense böyle oldu biliyosun bu ay bal çörekotu tarçın denicektim kafam çok karışık tek ilişkiyle hamile kalmış olamam herhaldeBende geçen geç yumurtlamışım ya gecikmişti
Olur mu olur canım ya ümitsiz olma bende denedim bende olmadı o sanırım yaİnsan tedirgin oluyo yaa hep duzenliydi 35 gün bu ay nedense böyle oldu biliyosun bu ay bal çörekotu tarçın denicektim kafam çok karışık tek ilişkiyle hamile kalmış olamam herhalde
Seninkide garip olmuş kız umarım sürpriz olur bu garipliklerden sonra kafa karışıklığına sebep oluyo böylede ama olsun sabrın sonu selamettirOlur mu olur canım ya ümitsiz olma bende denedim bende olmadı o sanırım yainşallah sende olmuştur canım benim bende bu ay önce garip şeyler yaşadım 10gün sürdü adetim biter bitmez değerlendirdik 2 gün sadece 2 hafta sonrasında göğüs ağrım başladı hiç olmazdı sanırım yumurtladım bide kan gibi bişey geldi az birgün sürmedi bile geçen ay da öyl4 olmuştu doktor yumurtlamışın demişti ama ozamanlar değerlendirmedim işte bakalım ne olcak
Tedavisiz mi hamile kaldınız eğer öyleyse kaçıncı ayda hamile kaldınızMerhaba ben en son 7 nisanda regl oldum ben de bazı belirtiler yaşıyordum ama konduramadım . 28 mayısta test yaptım çok belirgin 2 çizgi çıktı. Bugun kan testi verdi beta hcg 23169 çıktı. Henğa doktoruma görüşmedim umarım sağlıklı bir gebeliktir. Ve insallah dileyen herkes sağlıklı hayırlı evlarlara sahip olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?