Kizlar pko olup gebeligini gec ogrenenler yaza bilirmi

Ben ilk hamileliğimde 10 haftalıkken öğrenmiştim. Ozamanlar Ramazan ayı yeni bitmişti. Halsizlik uyku hali ağız tadımın olmamasını hep Ramazan'a bağlamıştım. Test yapmıştım çıkınca ertesi gün doktora gitmiştim doktor 10 haftalık demişti

Tabiki hep dua ederim zaten isteyen herkeze versin bu duyguyu tattirsın ins kaybiniz icin cok üzüldüm allah yenileriyle doldursun yerini

Peki kac gunun geciyodu daha dogrusu kac ay gecikme yasamistin canim :)

Kan verdinmi canik

Canim bende pkoyum ama adet düzensizligm var su gecen 3 yilda elimden test hic düsmedi. Hicde hamilelik geciremedim sadece bikere testim pozitif olmustu oda yalanci gebelkdi bide ilac aliyordum hormon icin megersem ondan pozitif cikmis idrar testim.. Yani bence pko olunca farkli bir belirti olmuyordur. Sanmiyorum insallah vardir gebelik canim adetin gectiyse test yap bir bakalim olmadi kan ver hemen sonucu net alirsin Beta Hcg kan testinde eger değerin 5 ve 5 üstüyse gebelik var demektir. Gelişme olursa yazarsn ins merak ettm smdi

Peki kac gunun geciyodu daha dogrusu kac ay gecikme yasamistin canim :)
Canım 45 gün falan geçmişti benimki pkos dan dolayı en geç 3 ayda geldikleri için hep 3 ayın dolmasını bekliyordum sonra adet olacağım diye düşünüyordum. En son baktım belirtiler bir türlü geçmiyor test yaptığımda hemen çift çizgi kıpkırmızı bir şekilde belirdi.

İnsan tedirgin oluyo yaa hep duzenliydi 35 gün bu ay nedense böyle oldu biliyosun bu ay bal çörekotu tarçın denicektim kafam çok karışık tek ilişkiyle hamile kalmış olamam herhalde
Olur mu olur canım ya ümitsiz olma bende denedim bende olmadı o sanırım ya inşallah sende olmuştur canım benim bende bu ay önce garip şeyler yaşadım 10gün sürdü adetim biter bitmez değerlendirdik 2 gün sadece 2 hafta sonrasında göğüs ağrım başladı hiç olmazdı sanırım yumurtladım bide kan gibi bişey geldi az birgün sürmedi bile geçen ay da öyl4 olmuştu doktor yumurtlamışın demişti ama ozamanlar değerlendirmedim işte bakalım ne olcak

Seninkide garip olmuş kız umarım sürpriz olur bu garipliklerden sonra kafa karışıklığına sebep oluyo böylede ama olsun sabrın sonu selamettir

Tedavisiz mi hamile kaldınız eğer öyleyse kaçıncı ayda hamile kaldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…