Kızlar Rahim Filmi can acıtıyormu :(..

DrGunay

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
2.270
9
316
Diğer
Kızlar Rahim Filmi can acıtıyormu ..
Doktorumu ikna edemedim anesteziye.Söz veriyorum canını acıtmıycam dedi.Ama çok korkuyorum.İğnelere yarın başlıyorum takip sırasında rahim filmi de çekmemiz gerekli dedi doktorum.Alman Hastanesinde Halit beydi doktorum.Acaba orada fiyatı kaç bilgisi olan varmı?Kızlar benim canım çok tatlı acaba anestezisiz yapa bilirmiyim çok korkuyorum çookkk...

mrb bende çektirdim rahim filmi dr bana anesteziye gerek yok acımayacak dedi işleme başlamadan önce biraz acıyacak sık dişini dedi işleme başladı bende bağırmaya başladım acıdan.resmen kandırdı beni uğraşmamak için.sonuçta anestezi uygulasa ameliyathaneye alması lazım beni ayrı yeten anestezi uzmanı olması lazım falan filan uzun iş yani.onun için bana acımayacak dedi ben o acıya katlanmak zorunda kaldım dr işini 5 dakikada bitirdi çıktı.böylece o kıymetli vaktini harcamamış oldu benimle uğraşarak. yani acıyor arkadaşım anestezi iste dr.undan.ama dayanırım diyosan sen bilirsin. benim canım çok tatlı ben dayanamadım.belki başka arkadaşların acımamıştır bilmiyorum kişiye göre değişir sonuçta.herkesin ağrı eşiği farklı

Çok teşekkür ederim arkadaşım.Ama Halit beyi ikna edemedim.Sana söz canını acıttırmıycam dedi.Aslında çok istersen yaparız anesteziyle dedi ama onun zarardan başka bir faydası yok dedi.Ne bileyim .Ama dayanırsam iyi olur tabi.Anestezi tabi çok zararlı bi şey....

evet biraz acıyor ...ben iki kez çektirdim ...önüne gelen beni yoldu senin anlayacağın...ama arkadaşın dediği gibi sık dişini niye durduk yerde narkoz alıyorsun...çabuk bitiyor bebişler için çektiğin acı bu olur inşallah ...allah mutlu sona ulaştırsın gerisi önemli değil

biraz pahalı ama iyi bi otele de gitsen nerdeyse 20 gün burdasın yaklaşık aynı parayı verirsin

Ona çok yakın Grand star otel var her geldiğimde orda konaklıyorum canım gecesi 2 kişi120 dolar.o da 20 gün 2400 dolar etti.Hem kendi evinde otelden çok rahat ediyorsun bence

hadi hayırlı olsun ilk iğneni bismillah de yap bakalım...sen almanın hastanesine giyorsun değilmi nişantaşındaki klniğe değil yani...dğrumu anladım ne güzel şimdi pek kalabalık değildir yani ...işin rastgele hadi hayırlısı

doğru dedin evde daha rahat kafana göre takılırsın...ben beş deneme yapınca biraz göçtüm yani.
tedavi aralıklarında uzun süre varsa evime geliyorum 2 veya 3 gün durup geri dönüyom ...işte böyle bizleri habersiz bırakma by

canım bence korkma 5 dk bile sürmeyen bişi içn anestezi alma derim. tamam hiç acımadı diyemem ama öldüm diyeceğim bi acıda değildi...mesela benim yumurta toplamam anestezi ile olmasına rağmen uyandığımda duyduğum acıyı anlatamamm bu konu çokk geniş anlaycan kişiden kiiye değişio...

Alman hastanesi çok kalabalık canım.Ama yine de doktorum benimle istediğim gibi ilgilendi.Dikkatimi çeken bir şey oldu.Hastaların çoğu yabancılardı,yurt dışından gelenlerdi.ınşallah test sonucları iyi çıkr da yarın iğnelere başlarım.Personel super canım.Nilen sormadım hiç senin doktorun kim?

Çok haklısın dorukcum.Ama bilmiyorum dayana bilicekmiyim ya değil ama tek bir yolun var ölürsem de narkoz almıycam qaliba doktorumkesinlikle izin vermiyo.Hayırlısı işte..

ama arkadaşım yumurta toplama da merkezden merkeze değişiyor...mesala benim ilk merkezde ayılınca müthiş ağrım oldu ağlıyarak eve geldim ...ama almanda asla ne ağrı ne bişey hemde her seferinde farklı doktor olmasına rağmen...belediye otobüsünde uyuyuyarak geldim..bence bu konuda çok tecrübeliler...

ben nişantaşındaki klinikteyim son üçdür oraya gidiyorum doktorum süleyman tosun...ama yumurta toplama ve transfer almanda yapılıyor ve sırada hangi doktor varsa transfer ve yumurta tolamaya o geliyor

arkadaşlar size şahit olduğum ve bana çok garip gelen bişeyi anlatayım son tüp bebek denememde kadının birinin 1 embriyosu oluşmuş onu transfer edecekler kadın ben çok korkuyorum uyutun beni dedi orda birkaç bayan vardık hepimiz çok şaşırdık .ikna etmeye çalıştık boşuna anesteziye girmesin diye dr da istemiyor uyutmak ama razı edemedik ne biz nede dr. üstelik biz onun gözü önünde transfere girmiştik hiç acımadığını hem gördü hem biz söyledik yinede anestezi istedi yani herkesin ağrıyı hissetme durumu farklı banim dayanamadığım şeye sen çok acımadı diyebilirsin anestezi ii bi şey değil tabiki ama ben rahim filmi çektirirken keşke uyusaydım dedim yani:bbo:

merhaba canım aman ha yalnız gitme rahim filmi için bana gelmeden bi apranax fort iç demişti drum içtim fakat hiç bir faydası olmadı canından can kopartıyolar sanki gözünü korkutmak istemem çok uzun sürmüyo bi 10 -15 dakika kadar makina takılı kalıyo fakat oda yetiyo zaten ben nolur yeter ölücem demeye başlamıştım hiç bu kadar ağrı çektiğimi hatırlamıyorum oradan çıktıktan sonra eve nasıl geldiğimi bilmiyorum bide yalnız gitmiştim dünyam karardı çıkınca en azından ağrı kesici bişeyler yapsınlar kuvvetli acımıyo diyen yalan söyler valla bi 2-3 saatte ağrısını çekiyosun allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…