Kızlar reglime daha 10 gün var ama dayanamadım test yaptım çok silik bir çizgi çıktı sizce ne yapmalıyım? Çok merak ediyorum gebe olup olmadığımı

Canım inşallah vardır bende az önce yaptım ilk on dakikada busekilde çıktı inşallah vardır bende çok istiyorum

Eklentiler

• IMG_20200616_124610.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_20200616_124606.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 102
Canım inşallah vardır bende az önce yaptım ilk on dakikada busekilde çıktı inşallah vardır bende çok istiyorum
Benimde aynen böyle hemde hemen
Gebelik var canım 30-40 arası bişi çıkcak muhtemelen değerin ikiye katlarsa 2 gün sonra sorun yok
ay inşallah ya sözleriniz bile nasıl umutlandırıyor

Çok yeni olduğu için böle çıktı sanırım çok umutlandim inşallah test yaniltmaz beni

Bu kadar erken çıkması normal değil sen gir kaç gün üst üste bir kaç test yap koyulasirsa kesin vardır birde erken gebelik testleriyle yap

Seninki daha belirgin canım sanırım erken yumurtlama yaşadın ben hissediyorum bebeğin seninle

Kızlar reglime daha 10 gün var ama hem. Yumurtlama döneminden önce hemde tam gününde ilişki yaşadık. Test yaptım çok çok silik bir çizgi var ne yapmalıyım
Regle 10 gün varken çıkması baya imkansız kanda bile çıkmaz şuan normalde ya erken yumurtlama ya da üstüne görme gibi bişey oldu heralde sen onu regl sandın

Bende dün 3 ayrı test yaptım farklı markalardan. Üçünde de silik çizgi belirdi. Sabah kan verdim 0.100 çıktı sonucum negatif. Erken mi davrandım acaba kan vermek için. Bakabilir misiniz?

Eklentiler

• 20200615_202632.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 116
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…