Yarın vereyim sağlık ocağı şimdi almazYakınsa hemen gidin verin
Benimde aynen böyle hemde hemenCanım inşallah vardır bende az önce yaptım ilk on dakikada busekilde çıktı inşallah vardır bende çok istiyorum
ay inşallah ya sözleriniz bile nasıl umutlandırıyorGebelik var canım 30-40 arası bişi çıkcak muhtemelen değerin ikiye katlarsa 2 gün sonra sorun yok
Bende yaaa umutlandımÇok yeni olduğu için böle çıktı sanırım çok umutlandim inşallah test yaniltmaz beni
Umarım vardır yaBu kadar erken çıkması normal değil sen gir kaç gün üst üste bir kaç test yap koyulasirsa kesin vardır birde erken gebelik testleriyle yap
Ins sağlıklı bir gebelik olur hayal kırıklığı yapamazsınız umarımUmarım vardır ya
İnşallah ikimizde hayırlı haberler alırız canımSeninki daha belirgin canım sanırım erken yumurtlama yaşadın ben hissediyorum bebeğin seninle
İnşallahIns sağlıklı bir gebelik olur hayal kırıklığı yapamazsınız umarım
Olur tabi canım sende yaz olur muİnşallah canım haberleselim olurmu yaz muhakkak
Henüz net değil canmMerak ettim sonucu
Regle 10 gün varken çıkması baya imkansız kanda bile çıkmaz şuan normalde ya erken yumurtlama ya da üstüne görme gibi bişey oldu heralde sen onu regl sandınKızlar reglime daha 10 gün var ama hem. Yumurtlama döneminden önce hemde tam gününde ilişki yaşadık. Test yaptım çok çok silik bir çizgi var ne yapmalıyım
Acaba test mi yanlışRegle 10 gün varken çıkması baya imkansız kanda bile çıkmaz şuan normalde ya erken yumurtlama ya da üstüne görme gibi bişey oldu heralde sen onu regl sandın
Tmm bende yazicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?