Hemen ciktimi ikinci cizgiAy gerçekten mi
Dün verdim 3 gibi çıkacak sonuç ama adetime on gün var kanda çıkar mıKan verdiniz mi?
Evet 5 dakika geçmeden çıktıHemen ciktimi ikinci cizgi
Kanka olmasa idrarda çıkmaz canım ilk önce kana karışıyor sonra idrara bence çok yeni bir gebelik gibi inşallah güzel sonuç alirisnDün verdim 3 gibi çıkacak sonuç ama adetime on gün var kanda çıkar mı
Ah inşallah 3 gibi alacağım sonucu dua edin ne olurKanka olmasa idrarda çıkmaz canım ilk önce kana karışıyor sonra idrara bence çok yeni bir gebelik gibi inşallah güzel sonuç alirisn
Ah inşallah 3 gibi alacağım sonucu dua edin ne olur
Allah razı olsun canım hepimizin inşallah. Tabi hemen bildireceğimhakkında hayırlısı canim umarım sağlıklı bir gebelik olur bence var baklim sonucu bildir bize
eger idrarda cikiyorda kanda muhakkak cikar. Demekki siz erken yumurtladiniz dollenme erken oldu yoksa 10 gun onceden cikmazdi. Hayirli olsunDün verdim 3 gibi çıkacak sonuç ama adetime on gün var kanda çıkar mı
Sizce de pozitif gibi mi duruyoreger idrarda cikiyorda kanda muhakkak cikar. Demekki siz erken yumurtladiniz dollenme erken oldu yoksa 10 gun onceden cikmazdi. Hayirli olsun☺
evet 2. cizgi varSizce de pozitif gibi mi duruyor
Ay hadi inşalllahevet 2. cizgi var ☺
Ah inşallah dediğiniz gibi vardır yaaBence varhayirli olsun.
İnşallah canımInşallah vardır güzel sonuçlarını alırız
Bnde 8 gün önce ogrendimBana da erken geldi sonuç ama erken yumurtlama olmuş olabilir diye dayanamadım test yaptım
Daha 10 gün var bekle canım inşallah hayırlısı olur0.33 negatif
10 gün önce negatif çıkan 10 gün sonra pozitif olur muDaha 10 gün var bekle canım inşallah hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?