Ah ah ne zor ya belirsizlik bende kandan baktıracağımBende dün 3 ayrı test yaptım farklı markalardan. Üçünde de silik çizgi belirdi. Sabah kan verdim 0.100 çıktı sonucum negatif. Erken mi davrandım acaba kan vermek için. Bakabilir misiniz?
Pozitif durumlarda yanlış olma olasılığı yok diye biliyorum canımAcaba test mi yanlış
Ama işte çizgi silik yaPozitif durumlarda yanlış olma olasılığı yok diye biliyorum canım
Senin baya belirgin çok silik sayılmaz ama kanda kesin çıkması lazım bu koyulaşmaya test markası neAma işte çizgi silik ya
Devita cnmSenin baya belirgin çok silik sayılmaz ama kanda kesin çıkması lazım bu koyulaşmaya test markası ne
kanda negatifse negatiftir. Cunku beta hcg hormonu once kanda tespit edilebilirken idrara daha gec karisir. Yani her zaman esas olan kan testidir.Bende dün 3 ayrı test yaptım farklı markalardan. Üçünde de silik çizgi belirdi. Sabah kan verdim 0.100 çıktı sonucum negatif. Erken mi davrandım acaba kan vermek için. Bakabilir misiniz?
cikmama ihtimali yuksek en az 3-4 gun bekleyinKızlar kanda regle 10 gün kala çıkar mı
Haklısınız ama beklemek zormuşbence biraz sabirli olun ne de olsa sonucu degistiremezsiniz. Strese sokmayin kendinizi.
Bakalım bugün belli olacak umarım pozitiftirBeta yuksek olmasa idrarda görünmez eger kan negatifse kan testine güvenmek lazim idrar testi yanlıs demek ki
Buda pozitif görünüyorBu da bugünki testim kızlar
Ay gerçekten miBuda pozitif görünüyor
Yarın da tekrarla gene böyle çıkarsa kan ver sen benceAy gerçekten mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?