Kızlar reglime daha 10 gün var ama dayanamadım test yaptım çok silik bir çizgi çıktı sizce ne yapmalıyım? Çok merak ediyorum gebe olup olmadığımı

Yaaa ne guzel İnsAllah bende boyle sebincli haber alirimkizlar belirtileriniz varmiydi acaba???neden subhelendiniz yani....benim 9gunum var bakalim
Canım benim 10 gün kala sol kasığım ağrımaya başladı en çok ondan şüphelendim çünkü hiç öyle ağrımamıştı. Çok çabuk yorulmaya halsizleşmeye başladım. Dün de lekelenme olunca kandan baktırdım. Ama erkenden baktırırsan çıkmıyor. Ben on gün kala kasık ağrım olunca baktırdığımda çıkmamıştı ama ne hikmetse idrar testinde çıkmıştı hemen

Bende cok karin agrilari oluyor yumurtalamadan beri simdide regl agrilari gibi var birde halsizlik var bugunama yinede umutlanmiyorum belki psikolojik diye düşünüyorum

Yaaa ne guzel İnsAllah bende boyle sebincli haber alirimkizlar belirtileriniz varmiydi acaba???neden subhelendiniz yani....benim 9gunum var bakalim

ben en çok göğüs agrisi ve hassaslığindan anladım. Genelde göğüs ağrım olmaz benim adet öncesinde. Bir de hafif hafif adet sancım vardı sanki her an adet olacakmışım gibi. Aslında gebelik ve adet belirtirleri cok benzer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…