- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
Acaba ilk idrarlamı yaptınız yoksa gün ortasımıKızlar reglime daha 10 gün var ama hem. Yumurtlama döneminden önce hemde tam gününde ilişki yaşadık. Test yaptım çok çok silik bir çizgi var ne yapmalıyım
Bence direk pazartesiye randevunu al. 5000lerde olacak inşallah hcg'n. Git gel yapma ben çok yaptım. 1 hafta içinde 3 kere doktora gittim. Çok erken öğrenmiştim.Ay hadi inşalllah
İlk idrarla canmAcaba ilk idrarlamı yaptınız yoksa gün ortasımı
Öyle yapayım o zamanBence direk pazartesiye randevunu al. 5000lerde olacak inşallah hcg'n. Git gel yapma ben çok yaptım. 1 hafta içinde 3 kere doktora gittim. Çok erken öğrenmiştim.
Ya benım de 6 günüm var yarın yapsam çıkarmı acabaİlk idrarla canm
Çıkabilir canım benim 10 gün kala 0.33 dü amaYa benım de 6 günüm var yarın yapsam çıkarmı acaba
Ilk 8 gun varken 93 2 gun sonrada 283 bidaha baktrmadım simdi 1200 olmusturİnşalllah kanda kaç çıktı hcg
Ama idrarda silik çıkmıştı öğrenmiştim öyleYa benım de 6 günüm var yarın yapsam çıkarmı acaba
Benim 203 normal mi acabaIlk 8 gun varken 93 2 gun sonrada 283 bidaha baktrmadım simdi 1200 olmustur
Evet canım gayet normal benim biraz erken döllenme oldu sanırımBenim 203 normal mi acaba
Ay hadi bakalımEvet canım gayet normal benim biraz erken döllenme oldu sanırım
❤Ay hadi bakalım
Canım benim 10 gün kala sol kasığım ağrımaya başladı en çok ondan şüphelendim çünkü hiç öyle ağrımamıştı. Çok çabuk yorulmaya halsizleşmeye başladım. Dün de lekelenme olunca kandan baktırdım. Ama erkenden baktırırsan çıkmıyor. Ben on gün kala kasık ağrım olunca baktırdığımda çıkmamıştı ama ne hikmetse idrar testinde çıkmıştı hemenYaaa ne guzel İnsAllah bende boyle sebincli haber alirimkizlar belirtileriniz varmiydi acaba???neden subhelendiniz yani....benim 9gunum var bakalim
Bende cok karin agrilari oluyor yumurtalamadan beri simdide regl agrilari gibi varCanım benim 10 gün kala sol kasığım ağrımaya başladı en çok ondan şüphelendim çünkü hiç öyle ağrımamıştı. Çok çabuk yorulmaya halsizleşmeye başladım. Dün de lekelenme olunca kandan baktırdım. Ama erkenden baktırırsan çıkmıyor. Ben on gün kala kasık ağrım olunca baktırdığımda çıkmamıştı ama ne hikmetse idrar testinde çıkmıştı hemen
Umutlanma canım olursa süpriz olsun yoksa olmazsa üzülürsünBende cok karin agrilari oluyor yumurtalamadan beri simdide regl agrilari gibi varbirde halsizlik var bugun ama yinede umutlanmiyorum belki psikolojik diye düşünüyorum
Evet bende oyle düşünüyorum sonra kotu olmayimUmutlanma canım olursa süpriz olsun yoksa olmazsa üzülürsün
Evet canm ama inş vardırEvet bende oyle düşünüyorum sonra kotu olmayim
Yaaa ne guzel İnsAllah bende boyle sebincli haber alirimkizlar belirtileriniz varmiydi acaba???neden subhelendiniz yani....benim 9gunum var bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?