Kızlar reglime daha 10 gün var ama dayanamadım test yaptım çok silik bir çizgi çıktı sizce ne yapmalıyım? Çok merak ediyorum gebe olup olmadığımı

Merhaba tebrik ederim hamile görünüyorsunuz,lekelenmeniz varsa tekrar bir kan verip sonucu ile birlikte Dr a sormanizda fayda var

Bugünkünde baya farklıydı sanki çizgi. ilki kadar silik değildi ama ben hala kan testim 10 gün önce negatif olduğu için ihtimal veremiyorum
Adetten 10 gün önce verilen kan testinde çıkmamasi çok normal çünkü yumurtlamadan en erken 8-9 gün sonra yükselmeye başlıyor bhcg
Ben adetime 6 gün varken idrarda negatifi görmüştüm adet günü tekrar yapınca pozitifti çok şükür,böyle şeyler olabiliyor tekrar bir kan verin inşallah yükselmiştir değeriniz

Merhaba canim bence sen başka marka test yap pozitif çıkarsa kan tahlili yaptır.. ilkinden daha köyü busefer belkide yükselmiştir bence.. okadar idrarda negatif kanda pozitif yasa tam tersi çıkan hikayeler varki o yüzüden sen ümidini kesme ama çokta heveslenme arada ol hep.. inş bebiş vardır olmasada birdahaki aya canim bozma morelini

Ah inşallah canım başka marka ile deneyeyim birde

Yarın ilk idrarla testi tekrar yapıp kan verin bence lekelenmeler doktorlara düşük tehlikesi olarak geliyor. Bana öyle demişti doktorum geç kalmayın.
Yarın başka marka ile test yapayım yine öyle çıkarsa kan tahlili vereyim birde kasıklarım ağrıyor hafif hafif

Ay gerçekten mi inşallah günüm gelince kan testi vereyim

10 gun varsa adete demekki 4 gun once yumurtlama oldu, yumurtlamadan 4 gun sonra gebelik ogrenilmesi imkansiz en az 1 hafta gecmesi lazim diye biliyorum.
Hamilesiniz galiba online olduğunuz için bir soru sorabilir miyim,garip bir soru soracağım hamilelerin daha iyi bileceği bir soru galiba ama, hamileyken göbek deliğinde bir sıcaklık olur mu sadece oraya özel,

Hamilesiniz galiba online olduğunuz için bir soru sorabilir miyim,garip bir soru soracağım hamilelerin daha iyi bileceği bir soru galiba ama, hamileyken göbek deliğinde bir sıcaklık olur mu sadece oraya özel,
Eğer bana sOruyorsanız benim daha hamile olup olmadığım belli değil

Çok sevindimmmmAllah kucağınıza almayı nasip etsin❤ testlerden belliydi zaten tam olarak netleşti sanırım bende çok istiyorum bi duanı isterim

Gözün aydın canım bende 10 gun varken pozitif gordum kan verdim 95 çıkmıştı sonra katlandı sukur cok erken belli oldu benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…