- 6 Mart 2020
- 942
- 1.249
- 43
Adetten 10 gün önce verilen kan testinde çıkmamasi çok normal çünkü yumurtlamadan en erken 8-9 gün sonra yükselmeye başlıyor bhcgBugünkünde baya farklıydı sanki çizgi. ilki kadar silik değildi ama ben hala kan testim 10 gün önce negatif olduğu için ihtimal veremiyorum
Merhaba canim bence sen başka marka test yap pozitif çıkarsa kan tahlili yaptır.. ilkinden daha köyü busefer belkide yükselmiştir bence.. okadar idrarda negatif kanda pozitif yasa tam tersi çıkan hikayeler varki o yüzüden sen ümidini kesme ama çokta heveslenme arada ol hep.. inş bebiş vardır olmasada birdahaki aya canim bozma moreliniBugünküler
Gözünaydın güzelim rabbim sağlıkla kucagına almanı nasip etsin kan ver henenKan testi bidaha yaptırmadım ama dün adetime 4 gün olmasına rağmen lekelenme tarzında bişey oldu şimdi test yaptım atayım resmini
10 gün kala yaptığımda negatifti ama şuan adetime 4 gün var lekelenme oldu test yaptım daha belirgin pozitifti anlayamadımHamilesin demi??Benimde boyle cikmisti
Ah inşallah canım başka marka ile deneyeyim birdeMerhaba canim bence sen başka marka test yap pozitif çıkarsa kan tahlili yaptır.. ilkinden daha köyü busefer belkide yükselmiştir bence.. okadar idrarda negatif kanda pozitif yasa tam tersi çıkan hikayeler varki o yüzüden sen ümidini kesme ama çokta heveslenme arada ol hep.. inş bebiş vardır olmasada birdahaki aya canim bozma morelini
Hamile misin diyorsunuz yaniGözünaydın güzelim rabbim sağlıkla kucagına almanı nasip etsin kan ver henen
Yarın başka marka ile test yapayım yine öyle çıkarsa kan tahlili vereyim birde kasıklarım ağrıyor hafif hafifYarın ilk idrarla testi tekrar yapıp kan verin bence lekelenmeler doktorlara düşük tehlikesi olarak geliyor. Bana öyle demişti doktorum geç kalmayın.
Merhaba adete on gün kala 0.33 düMerhaba tebrik ederim hamile görünüyorsunuz,lekelenmeniz varsa tekrar bir kan verip sonucu ile birlikte Dr a sormanizda fayda var
Ay gerçekten mi inşallah günüm gelince kan testi vereyimAdetten 10 gün önce verilen kan testinde çıkmamasi çok normal çünkü yumurtlamadan en erken 8-9 gün sonra yükselmeye başlıyor bhcg
Ben adetime 6 gün varken idrarda negatifi görmüştüm adet günü tekrar yapınca pozitifti çok şükür,böyle şeyler olabiliyor tekrar bir kan verin inşallah yükselmiştir değeriniz
Reglime 3 4 gün var şimdi kan versem miEvetttt
Hamilesiniz galiba online olduğunuz için bir soru sorabilir miyim,garip bir soru soracağım hamilelerin daha iyi bileceği bir soru galiba ama, hamileyken göbek deliğinde bir sıcaklık olur mu sadece oraya özel,10 gun varsa adete demekki 4 gun once yumurtlama oldu, yumurtlamadan 4 gun sonra gebelik ogrenilmesi imkansiz en az 1 hafta gecmesi lazim diye biliyorum.
Eğer bana sOruyorsanız benim daha hamile olup olmadığım belli değilHamilesiniz galiba online olduğunuz için bir soru sorabilir miyim,garip bir soru soracağım hamilelerin daha iyi bileceği bir soru galiba ama, hamileyken göbek deliğinde bir sıcaklık olur mu sadece oraya özel,
Amin darısı hepinize inşallahÇok sevindimmmmAllah kucağınıza almayı nasip etsin ❤ testlerden belliydi zaten tam olarak netleşti sanırım bende çok istiyorum bi duanı isterim
203 benimdeGözün aydın canım bende 10 gun varken pozitif gordum kan verdim 95 çıkmıştı sonra katlandı sukur cok erken belli oldu benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?