Masallah ben cok erken yaptrmıstım simdi 1100 oldu seninde kat kat artsın insallah203 benimde
Amiiiin canım amiiin hepimizinMasallah ben cok erken yaptrmıstım simdi 1100 oldu seninde kat kat artsın insallah
28 canımSon adet tarihin 25 mayısmı
Amin inşallah siz kadın doğuma gittiniz mi4 gun var aramızda insallah rabbim tamamına erdirir
Yaaaa hayırlı olsun inşallah bana da dua et olur muArtık net
Ederim tabi rabbim sana da nasip etsin en kısa ve hayırlı zamandaYaaaa hayırlı olsun inşallah bana da dua et olur mu
Amin inşallah sizde huzurla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahEderim tabi rabbim sana da nasip etsin en kısa ve hayırlı zamanda
Benimde dün gelmişti öyle lekelenme inşallah yerleşmedir canım dert etmeAmin inşallah sizde huzurla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
benim bat 4 Temmuz ve bugün sabahtan Beri çok az lekelenme şeklinde pembe akıntı var yerleşme kanamasıdır diye sabahtan beri dua ediyorum İnan’ın
Yok henüz gitmedim 5 hafta olmayı bekliyorumAmin inşallah siz kadın doğuma gittiniz mi
Bende bekleyeyim birazYok henüz gitmedim 5 hafta olmayı bekliyorum
Ayın 29unda git keseyi görürsün inşallahKızlaaar 203 çıktı gebeyimmm
İnşallah kalp atışı ne zaman duyuluyorAyın 29unda git keseyi görürsün inşallah
Bende bekleyeyim biraz
İnşalllah kanda kaç çıktı hcginsallah guzel saglıkla ilerler kesemizi görürüz insallah
Ay hadi inşalllahKeseden 1 hafta sonra bebek, keseden 2 hafta sonra kalp atışı demişti doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?