- 17 Ekim 2015
- 5.452
- 5.309
- 198
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
Ayyy amann gördüler se gördüler
Perde çeksinler görmek istemyolarsa 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öğrenci evi var diye odama şu güzel baharın girmesine izin vermeyeyim mi ?Karşıda öğrenci evi var perdeler açık falan iyiymiş
bi sonrakinde bunu deniycemheyyyy gelin kopalım deseydin![]()
Ay teşekkür ederimAma en çok tatlısın ki
Allahim Yarebbim
KK bigün patlıcak. Bu kadar tatliligi kaldıramaz![]()
Ay bi çıkıp şöyle sokağın başına baksam mı ki. belki bekliyodurBir film yada dizi olsa kesin o çocuk sana aşık olmuştu.. Kapıdan çıktığında sokağın başında seni bekliyordu.. Kim bilir.. Belki :)
Dimi yani. Hiç !Ayyy amann gördüler se gördüler
Perde çeksinler görmek istemyolarsa
doğal insanı herkes sever:)Halime gülsem mi yoksa rezilliğimle köşeme mi çekilsem bilemedim şuan
Şarkı açmıştım.. Gayet güzel bi gündü, güneş vurmuştu pencereme, etkisi şarkıyla birleşince bi yandan konulara göz gezdirirken bi yandan saçma salak hareketlerle şarkıya eşlik etmeye başladım...
Ama nasıl eğleniyorum, konularıda bıraktım kopuyordum burda kendi kendime, öyle kıvama gelmiştim ki saçma dans figürlerimde sınır tanımıyordum...
Bu sırada şöyle bi kafamı çevirdim ki bi camda bi teyze diğer camda bi çocuk beni izliyor.....
Çocuk dediğimde öğrenci evi orası benim yaşlarımda falan, küçük olsa amaann deyip çekicem perdeyi gitsin
ALLAM YAREPPİM ÇOK UTANIYORUM ANLATAMAM SİZE.
Hep gördüğüm insanlar, şimdi beni gördüklerinde bu günü anımsayacaklar...
Alıp bohçamı gitsem mi ki![]()
Bu sırada şöyle bi kafamı çevirdim ki bi camda bi teyze diğer camda bi çocuk beni izliyor.....