Kızlar rezil oldum rezil

Halime gülsem mi yoksa rezilliğimle köşeme mi çekilsem bilemedim şuan :KK31:
Şarkı açmıştım.. Gayet güzel bi gündü, güneş vurmuştu pencereme, etkisi şarkıyla birleşince bi yandan konulara göz gezdirirken bi yandan saçma salak hareketlerle şarkıya eşlik etmeye başladım...
Ama nasıl eğleniyorum, konularıda bıraktım kopuyordum burda kendi kendime, öyle kıvama gelmiştim ki saçma dans figürlerimde sınır tanımıyordum...
Bu sırada şöyle bi kafamı çevirdim ki bi camda bi teyze diğer camda bi çocuk beni izliyor..... :KK22::KK22:
Çocuk dediğimde öğrenci evi orası benim yaşlarımda falan, küçük olsa amaann deyip çekicem perdeyi gitsin :KK35:
ALLAM YAREPPİM ÇOK UTANIYORUM ANLATAMAM SİZE.
Hep gördüğüm insanlar, şimdi beni gördüklerinde bu günü anımsayacaklar...
Alıp bohçamı gitsem mi ki :KK53::KK53:
doğal insanı herkes sever:)

Bu sırada şöyle bi kafamı çevirdim ki bi camda bi teyze diğer camda bi çocuk beni izliyor.....

Sizi röntleyenlerin rezilliği o.
Göz göze geldiğinizde gözünüzü ayırmadan bakmaya devam etseydiniz ya bakalım ne yapacaklardı.
Bu şekilde olmasa da bir benzerini yaşadım. Evliliğimin ilk zamanları, (artık ne görmeyi umuyorlarsa) biri öyle evimin içine içine bakmaya çalışıyordu, göz göze geldik. Hemen gözünü kaçırdı filan, sanki izlemiyor gibi yaptı.

Birkaç kez daha yakaladım aynı kadını. Sonra perdelerini sıkı sıkı kapadım o tarafın, bir daha da güneşliği çekmedim.
Biraz daha aynı muhabbete devam etsek zaten bağıracaktım pencereden "Çekirdek de ister misin bacım?!" diye :)))

Ay buradaki her konudan bir parça var bende sanırım.
Utanma 300 - 500 300- 500 disko disko :KK76:

Back
X