- Konu Sahibi Hayalimdekiben
-
Ayyy gulmekten bayilcamBen akciğer enfeksiyonu geçirdiğimden beri sabahları minik bir öhö yapınca böyle boncuk gibi çok sevimli mini mini bir balgam çıkıyor
Birgün havaalanında pasaport kontrolünü bekliyorum elimde pasoport önümde insanlar var
Ben hapşırdım kapadım elimle ağzımı ama hissettim fırladı ağzımdan bişeyler
Genelde bulurum kendisini budefa bulamadım elime baktım yok yere baktım yok önümdeki adamların sırtlarına baktım yok(zira birgün otobüste şöfürün sırtına fırlamışlığı var )
Neyse dedim sıra bana geldi
Verdim pasaportu polise
Aman allahım ne göreyim benim boncuk pasasortun üstünde ne yapacağımı şaştım
Kızardım ama görmedi polis galiba
Yaaa bana bu bide erkek arkadasimin yaninda oldu ya gecen gun malum havalardan off simdi bile utandimBirgünde bakkaldaydım hapşırdım burnumda ne varsa çıktıBirde sesli hapşırırım herkes bana bakar. Ve 5 kişi falan gördü
Erkek arkadaşımın yanında hemen hemen bütün kötü olaylar oldu. Yanında kustum. Hatta gözüme kusmuk kaçtı o sırada. Yani olabilir böyle şeyler boşverYaaa bana bu bide erkek arkadasimin yaninda oldu ya gecen gun malum havalardan off simdi bile utandim
Evet evet aynen oAyyy gulmekten bayilcamya o sevimli minik balgamdan bendede var sert boyle dokununca dagilmiyo boncuk gibi hapsirinca cikiyo neki o ya
AyyyyEvet evet aynen o
İnan bende bilmiyorum
Öylede inat bişey dağılmaz parçalanmaz hiç çizgisini bozmaz
Doğallığını hiç yitirmiyor
Anladım cnm benim ilginç geldi bi an
eşimle benim o tarz durumlar tuhaf karşılanmadığı için sorabilirim utanmayız çekinmeyizAyy ne biliyim aslinda acmak istedim ama o gunleri tekrar yasamaya cesaretim yok kendimi kuculmus assagi gibi hissediyidumacaba sorsammiki cesaretimi toplayim bugun acabilirim belki konuyu ne der acaba
mesafe ve balgamın büyüklüğü önemli faktörayy ben de istemsizce güldüm oohaa demenizeboşverin ya ne olacak ben arabadan inerken düşmüştüm bütün semt seferber olmuştu gülmekten kalkamıyordum millet kollarımdan tutmuş kaldırmaya çalışıyor falan ayrıca sizin olayınız eşimin başına gelmişti eşim o zaman tiyatro yapıyordu düşünün herkes onu izliyordu ehehehe
Ben akciğer enfeksiyonu geçirdiğimden beri sabahları minik bir öhö yapınca böyle boncuk gibi çok sevimli mini mini bir balgam çıkıyor
Birgün havaalanında pasaport kontrolünü bekliyorum elimde pasoport önümde insanlar var
Ben hapşırdım kapadım elimle ağzımı ama hissettim fırladı ağzımdan bişeyler
Genelde bulurum kendisini budefa bulamadım elime baktım yok yere baktım yok önümdeki adamların sırtlarına baktım yok(zira birgün otobüste şöfürün sırtına fırlamışlığı var )
Neyse dedim sıra bana geldi
Verdim pasaportu polise
Aman allahım ne göreyim benim boncuk pasasortun üstünde ne yapacağımı şaştım
Kızardım ama görmedi polis galiba
Gözlerimden yaşlar geldi gülcem diyeBende bi keresinde fena rezil olmustum komsuya. Komsumuzun adi menşure... Annem asure yaptigin da bi kase de menşure teyzene götür dedi.. Tamam dedim.. Caldim kapilarini kadin kapiyi acar acmaz kaseyi uzattim ve aşure teyze menşure getirdim dedim :) kadin gulmeye basladi ben toparlayim derken iyice batirdim " kusura bakma menşure teyze.. Ben seninle aşureyi karıştırdım.. Ama dikkat edersen sonda ki iki hece ayni kelime olarak cok benziyolar bla bla bla :)
Bizde utanmayiz aslinda gayet rahat takiliriz evdeeşimle benim o tarz durumlar tuhaf karşılanmadığı için sorabilirim utanmayız çekinmeyiz
ama sizde durum nasıl ona göre sormak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?