Kızlar rezil oldum !

kötü olmuş sizinde hem de doktorun yanında

inanmıyoruuuummmm
1 saat oturdunuz diyelim
ben olsam gözüm onda kalır ne yemek yiyebilirim ne konuşabilirimm
erkek arkadaşınızı düşündüm tabağına bişileri alırken o tarafa denk getirmemeye çalışıyodu falan

dün konuya yazamamıştım
burnunuzu lavaboya sümkürmüyormusun yorumu vardı sanırım @Bilgece

Konu sahıbının ona atarını okuduydum
dedım lan ne ınsanlar var bu hayatta ben ne sumkururum ne osururum ne balgamımım var

Ne oldu bılıyormusunuz
bugun bu sabah lavaboda hıc boyle bı ıs uzerınde degılken ve ıs arkadasım makyaj yapıyorken ben osurdum

Ne demısler ınsan kınadıgını yasamadan ölmezmiş

o da ne ki ben gripken eşim öpmek için ısrar edince onun yüzüne bulaşmıştı.Napiiim ağzım kapalı burnum tıkalı nefes alamadım

Balgan attım diyosun olur öyle şeyler insanlık hali onlar sanki hiç yapmıyor.

valla kıs iyi bide evlenmiş senle garibim
e pekı ne oldu o balgam

ayyy midem bulandı.....
ama bana da olmuştu. insan çok rahatlıyor o anben bunu yazarken yanımdakı arkadaşım çiftlik kebabı,tavuklu mu tavuksuz mu diye mutfakla konuşuyor

Son düzenleme:
ya ama , doktor dedi
O beniprenses peri saniyorr

Bundan böyle dışarda hapşururken ağzımı burnumu çok çok iyi kapatacağım.

insanız sonuçta dimi olabiliyo öyle şeyler
cutemom bu arada söylemeden geçemicem çok içim ısınıyo size

o da ne ki ben gripken eşim öpmek için ısrar edince onun yüzüne bulaşmıştı.Napiiim ağzım kapalı burnum tıkalı nefes alamadım
ouuu o da fenaymış..
bi keresinde eşim çok hasta olmuştu..tam kettle a su koyuyodu musluktan bana bagırıyo eline peçete kap koşş diye
tuttum burnuna adam bi sümkürdü peçeteyi yırtıp elime yapıştı
ay ama biz iğrençliklerle dolu bi aileyiz

saol kanka destek çıkıyon bana
e tabi. benim de başıma geldi çünkü. ben kronik bağırsak hastasıyım İBS yani. bazen çok rahatsızlanırım şişkinlik gaz vs. erkek arkadaşımın yanında olmuştu. o anı hiç unutamıyorum insan utancından yerin dibi açılsa direkt oraya dalar. çok iyi anlıyorum seni. üstünde hiç durmadı, şimdi de unuttu sanırım. yani inşallah :) hapşırırken balgam çıktığını bilmeyen arkadaşlar var. hapşırırken balgam çıkabilir sonuçta burunu etkilediği kadar boğazı da etkiliyor kasıyor balgam çıkması çok normal.

dimi yaaa boğazdan çıkıyo sonuçta bi de şiddetli olunca
çok imrenmişimdir şu pşi diye kibarca ses çıkaranlara
ben hapşurunca anlık deprem oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…