Kızlar rezil oldum !

Aah o ibs neler çektirdi bana. Derslerim akşama kadar olduğunda bol pantolon giyerim. Çünkü belli saatten sonra düğmeyi açıyorum. Kaç kere rezil oldum ibs yüzünden

Merhabalar
O zaman bi taneden benden
Evlendik eşimle balayında ilk gecemiz sarıldık tam uyumak üzereyiz benden bi pırt sesi...
Hemen uyandım baktım eşim uyanık pırt mı yaptın dedim hemen üstüne atcam ama yemedi başladı gülmeye hadi hadi sen yaptın dio
Hayır diyorum uyumamıştım daha falan desem de nafile
Tabi daha sonra kabul ettim...
Arada eşim der prenses gibi görünür gözüne ne hayaller kurarsın evlenirsin gelir balayınca koynuna pırt yapar der:))
Gülüp geçeriz canım kocamla:)

Çok güldüm yaaa:)

Ya olur böyle şeyler insanlık hali ama tabi güzel olmuyor topluluk içinde insanın da her dakika elinde mendil olmuyor ki hapşıracağını ne bilesin. Bende geçen gün eşimle yemek yemeye gittik biraz abarttım çıkarken de kokudan sanırım, park ettiğimiz arabaya yürürken midem bulandı öğürdüm baya çıkaracağımı da düşünmedim öyle öğürürken elimle ağzımı tutuyordum bir anda çıkarıverdim elime eşim yanımda sonra yan taraf açıklıktı biraz oraya çıkardım elim falan batık neyse eşim çantamdan mendil aldı sildim berbat bir durumdu. Ama eşim alışkın gastrit var bende tuttuğu zamanlar arabada torbaya çıkardığım çok oldu. neyse ki işlek bir yer olmasına rağmen arkamızda kimse yoktu tam rezillik.

Simdi restoranlarda masada once bos tabak oluyoya servis gelincede yeni tabagin icinde oluyo yemek o bos tabagi kaldiriyolar zaten o bos tabak gitti ama ben mahvoldum butun gun yuzum kirmiziydi hatta 1 yil falan gecmedi o kizarma ama o hic belli etmedi yillar oldu hala o konuyu acmadik ikimizde

ha tmm hemen kalkmış o tabak masadan ben hayal dünyamda farklı tasarlamışım olayı
ama bişi diyim mi ben olsam onca zaman dayanamazdım içimde tutamazdım açardım muhakkak konuyu

Ohaaa demeseydin iyiymis ama sayende onlarda gormus bulundu.

ha tmm hemen kalkmış o tabak masadan ben hayal dünyamda farklı tasarlamışım olayı
ama bişi diyim mi ben olsam onca zaman dayanamazdım içimde tutamazdım açardım muhakkak konuyu
Ayy ne biliyim aslinda acmak istedim ama o gunleri tekrar yasamaya cesaretim yok kendimi kuculmus assagi gibi hissediyidumacaba sorsammiki cesaretimi toplayim bugun acabilirim belki konuyu ne der acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…