Kızlar rezil oldum !

geçmiş olsun
akşama unutulur korkma.

Ayy istemsizce asiri guldum sana ayyy cok yasa valla

Oha kısmı hoş olmamış ama bence rezillik bir şey yok insanlık hali sonuçta
İstem dışı olmuş.

Ayrıca anılarım canlandı
Yolda yürürken tam adamın biri önüme çıktı beni görmeden balgamını yere tükürdü Biraz farkla ayağıma gelmesinden kurtuldum. Adam da yerin dibine girmek istedi sanki. Özür diledi. Tabii cevap bile veremedim.

Şimdi de anlatarak bize rezil oldun Seni iğrenç balgamınla tanıyacağız artık Şaka şaka:)
Ya bir şey soracağım,eşin yanındayken nasıl konu açabiliyorsunuz cevap yazabiliyorsunuz? Adam yanına gelmiş,onunla ilgilensene:)

İstemsizce dedim işte ohaa yı..
İnanamadım onu yaptığıma

Yok sigarasını içti arkadası geliyordu zaten o geldi eşimi almaya gitti..

Hapsururken nasil balgam cikiyo ya? İlk defa duydum. Lavaboda burnunuzu bogazinizi falan surekli olarak temizlerseniz hapsururken balgam falan cikmaz.. Siz de utanmazsiniz..

Ayy sinirlerimin tepemde olduğu bir ana denk geldi iyiki okudum çok güldürdünüz beni. Allah da sizi güldürsün:) geçmiş olsun ya unutulur öğle arasından sonra hatırlamazlar bile insanlık hali

Ayy sinirlerimin tepemde olduğu bir ana denk geldi iyiki okudum çok güldürdünüz beni. Allah da sizi güldürsün:) geçmiş olsun ya unutulur öğle arasından sonra hatırlamazlar bile insanlık hali

Hapsururken nasil balgam cikiyo ya? İlk defa duydum. Lavaboda burnunuzu bogazinizi falan surekli olarak temizlerseniz hapsururken balgam falan cikmaz.. Siz de utanmazsiniz..

Evet bilgece hanım bu engin bilgilerinizden dolayı tesekkür eder başınıza hayatınızın hiçbir döneminde gelmemesini dilerim..

Tabiki yapıyorum dediğinizi her normal insan gibi
Ama ne yapayım dolmuş ve hapşurukla çıkıverdi

Ben de esnerken geğiriyorum bazen çok korkunç oluyor ama asıl eşinin görmesi daha kötü bence

Eşim den utanmamm kii başbaşa olsak gülerim falan onun da yanlışlıkla yapmışlıkları var..
Ama o adamların gördüğünü eşimin görmesi ayyy düşüncesi bile kötü ama ben yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…