Kızlar rezil oldum !

Aman boşver olan olmuş "haağğğkkk puhaaa" diye balgam atmamışsın ki
Ay sigarayı abarttığım zaman bana da oluyor böyle.Şoku atlattıktan sonra "doktora gideyim " diyorum, sonra kettle çarpıyor gözüme bir kahve yapıp sigara yakıyorum.
Grip oldum şimdide, ne zaman grip olsam bademciklerim şişer, hemen ardından bronşitim " ooo Elune grip olmuş hemen azmalıyım" diyerek olaya dahil olur.
İnsan içinde öksürmeyeceğim diye kıpkırmızı oluyorum ya, ince hastalığa tutulmuş Hülya Koçyiğit gibi sürekli elimde mendil "öhü öhü fırzt" sesleriyle öksürüyorum. Çünkü salsam ne var ne yok saçılacak ortalığa hiç gerek yok

aman canım insanlık hali neden rezil olasın sacmalama:)

Hahaha

Hapşırınca balgam nasıl gelir
Ben işin o kısmında kaldım
Burundan gelen şeye balgam denmiyo karıştırıyo olmasın

bizde patronumla şehir dışından geliroyurz arabadayız. Sabah benzinliğe çekip uyuyalım bir saat dedi. Araba koltukları yatırıp uyuyorz. Hatta patron horluyor. Birden pırt diye ses geldi uyandım. baktım uyuyo benden gelmiş ayyy bir utandım duydumu duymadımı bilmiyrm. Hala utanırım aklıma geldikçe

Bende ortaokulda saclarimi taramak icin koca bir sac fircasini okula götürmüş tum gerizekalilik. içindeki saçları da aceleden almamıştım.ders başladı çok sessiz sınıf.çantamdan bisey alirken unutmusum tarak pat diye yere düştü heyecandan ayağım carpti öğretmenin olduğu yere kadar suruklendi herkes gördü dalga geçti coook eskiden tabi

2.başıma gelen daha beter.lisede ders esnasinda arkadaşım beni güldürüyordu bende sessiz guluyoyordum.birden burnundan horlar gibi ses çıktı..herkes oha dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…